Відгуки покупців про Набір двосторонніх маркерів 80 шт. TouchRaven для скетчинга на спиртовій основі
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Гарна якість
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Ребёнок в восторге!
- Продавець FaynaStore
Дякуємо за зворотний звʼязок)
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Номери затерті, коробка брудна. Деякі кольори зовсім сухі. Дуже засмучує
- Переваги:
- Швидко доставили
- Недоліки:
- Не всі кольори малюють
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Товар прийшов швидко, але номери були затерті. Кольори яскраві, малюють правда товсто і переходить на іншу сторону.
- Переваги:
- яскравий тон, швидка доставка
- Недоліки:
- Затерті номери
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 48
Проблему вирішено
Мені цікаво, той хто пакує замовлення, дивиться що він пакує? Як можна свідомо відправляти бракований товар?
- Переваги:
- Приїхало вчасно
- Недоліки:
- Сумка рвана, два маркери без колпачків. Продавець чхати хотів на своїх клієнтів!
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Купувала на подарунок, відкрили і ось таке. Міняти вже не було часу і де гарантія що не приїде таке саме
- Переваги:
- чудово малюють
- Недоліки:
- не на подарунок
- Анастасія С***Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Купила набір до дня народження, на сьогодні їм 4 місяці. Малювала не багато (близько 20 малюнків за весь час), щільно закривала ковпачки, зберігала в оригінальній сумочці.
Почала помічати, що частіше маркери не малюють. В день отримання виявилось, що один не малював, а ще два малювали погано. Зараз не малюють 5, близько 10 малюють погано (не віддають колір, бо підсохші; замість суцільного кольору - полоси).
Я купувала до цього ідентичний набір, який служив мені вірою і правдою до 24 лютого і залишились в Харкові, але вони без нарікань малювали рік, жоден взагалі не висох. Цим маркерам 4 місяці - вже 20% не працюють.
Я купувала попередній набір дешевше, сподівалась, що тут ціна=якість, але це не так абсолютно. Можна знайти цей набір за меншу ціну, що вам і варто робити.
Не знаю скільки вони зберігались на складі у продавця, але раджу разом з набором присилати 500мл спирту, щоб заправляти ті маркери, які висохли (а таких буде ой як не мало). Загалом сумний досвід, не рекомендую продавця.- Недоліки:
- Велика ціна. Погана якість (маркери висихають за короткий час).
- Владимир Ч***Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Сегодня получил маркеры, но отказался колпачки потёртые и сами маркеры поцарапаны, как вроде ими кто то пользовался.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Проблему вирішено
Купляла маркери на подарунок і вимушена була відчути лютий сором!!!
На половині ковпачків написи стерті, виглядає так, наче ними користувались вже рік. Якесь китайське г* не вартує цих грошей!
Жалкую, що одразу не подивилась товар, не роздумуючи повернула б.
Але побачила цей жах перед самим святом, тож вимушена була дарувати це позорисько, оскільки часу шукати інший подарунок вже не було.- Переваги:
- Швидко опрацювали замовлення
- Недоліки:
- Товар виглядає як бу
- Продавець FaynaStore
Добрий день, Юлія. Просимо вибачення за неприємну ситуацію. Можемо замінити набір нашим коштом. Можливо щось дуже важке транспортувалось зверху набору, що спричинило затирання маркування на маркерах. За стерте маркування жодного разу не отримували відгук від клієнтів, схоже на одиничний брак.
- АльонаПродавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Навіщо відсилати такий товар, якщо він не придатний?
- Переваги:
- Недоліки:
- Маркери не пишуть(( Ледве помітно колір!!
- Продавець FaynaStore
Добрий день, Альона. Ці маркери для професійного малювання. Є прозорі, полупрозорі, насичені кольори. Це як коли малюєш фарбою. Можна розвести в воді, і отримаєте прозорий відтінок, а можна не розводити, і отримаєте насичений колір.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Класні маркери!
- Переваги:
- Надовго вистачає!
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв’язок!
- НКВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Спочатку купили на пробу своїй дитині, дуже сподобалися. Купили ще один набір на подарунок племінниці-художниці.
- Переваги:
- Яскраві, зручно зберігати у сумці.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв’язок. Повертайтесь до нас ще)
- НКВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Класні маркери. Купили дитині, а я сама цілий вечір замальовувала, пробувала різні кольори.
- Переваги:
- Яскраві кольори.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук. Мирного неба Вам та сім'ї. Малечі самих яскравих малюнків )
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Дякую. Донька дуууже задоволена, яскраві і їх багато)). Шкода, поки що 1 не, пише, але інші наче все ок.
- Переваги:
- Чудові маркери по доступній ціні
- Недоліки:
- 1 сухий
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Дешево. але будьте готові, що не всі маркери писатимуть.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не всі писали
- валерияПродавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Пришла на розетку со своим листочком. Начала проверять маркеры 2 маркера не пишут сразу остальные даже не стала проверять. Перед тем как отправить проверяйте их. Не рекомендую и все были поцарапаные. Я их и не забрала.
- Переваги:
- Только красивая сумка
- Недоліки:
- 2 маркера не пишет, поцарапаные
- Продавець FaynaStore
Добрый день, Виктория. Есть особенность двусторонних маркеров, если долгое время они находятся в вертикальном положении, подсыхает кончик, который находится сверху, так как жидкость постепенно стекает вниз. Для равномерного распределения жидкости внутри маркера, его нужно положить горизонтально. Насчет небольших царапок на корпусе маркеров, эта проблема существует. Маркеры сложены в сумку, а не в жесткий кейс, в процессе транспортировки трутся друг об дружку. В будущих партиях это будет устранено добавлением жестких пластиковых подставок сверху и снизу, чтобы избежать взаимодействие маркером между собой.
- Анастасия У***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркеры отличные, свежие, вычеркнула цвета не из этого набора.
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Самых ярких рисунков Вам и ребенку. Возвращайтесь к нам еще ;-)
- Оксана Я***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Доставка быстрая, маркеры хорошие
- Недоліки:
- На змейка в чехле не было бегунка (за что держать чтоб открыть змейку)
- Олександр Н***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Донька задоволена :)
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук. Мирного неба Вам та сім'ї. Повертайтесь до нас ще)
- Владислава В***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Неплохие маркеры, яркие, рисовать ими одно удовольствие
- Переваги:
- Яркие, много оттенков серого и бежевого
- Недоліки:
- Один цвет был полу-высохший, маркеры отпечатываются даже через не самую тонкую бумагу
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Ярких Вам рисунков.
- Виктория И***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Дякую, дитині 10р дуже сподобались і маркери і скетчбук, який продавець поклав у подарунок)
- Переваги:
- Яскраві кольори, пишуть відмінно
- Недоліки:
- нема
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв'язок. Малечі самих яскравих малюнків і гарного настрою)
- Тесленко А***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Спасибо большое. Фломастеры дочке очень понравились) Доставили очень быстро
- Переваги:
- Быстрая доставка. Хорошее качество товара
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за отзыв. Самых ярких рисунков доченьке) Ждем Вас еще за роликами, самокатом и пенни бордом ;-)
- Алина П***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Хорошие маркеры, очень понравилась, классные и приятные для глаза цвета.
- Переваги:
- всё.
- Недоліки:
- Брак на одном из фломастеров. Указала на 3 фото.
- Продавець FaynaStore
Добрый день. Большое спасибо за обратную связь. Последнее фото - супер, видна рука профессионала! Набор проверку пройден. Возвращайтесь к нам еще.
- АринаВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Все супер, дитина дуже щаслива!)
- Переваги:
- Багато кольорів
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за зворотний зв'язок! Малечі яскравих малюнків. Повертайтесь до нас ще)
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
маркери хороші, але один висохший.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Висохший маркер
- Євгенія М***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 48
Дуже класні маркери. рекомендую. Донька з ними не розлучається. Користуємося вже півроку.
- Продавець FaynaStore
Дякуємо за зворотний зв'язок. Яскравих малюнків донечці і гарного настрою) Повертайтесь до на ще за дитячим транспортом і іграшками ;-)
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Скпер маркеры, очень понравилось что с двух сторон разные. Сочные, яркие цвета.
- Продавець FaynaStore
Огромное спасибо за обратную связь. Самых ярчайших рисунков Вашему малышу)
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Маркери чудові, засохлих не виявилось. Дякую за вчасну доставку.
- Переваги:
- Гарні маркери
- Недоліки:
- Не виявилось
- Продавець FaynaStore
Дуже дякуємо за відгук! Яскравих малюнків малечі і дорослим. Повертайтесь до нас за дитячим транспортом і іграшками ;-)
- Александра О***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Половину фломастерів погано пише( Альбом не для скетчингу: листочки звичайні, не ущільнені.
- Недоліки:
- Не рекомендую!
- Таїсія Ч***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркери яскраві. Жодного сухого. Доня задоволена.
- Продавець FaynaStore
Велике спасибі за зворотній зв'язок! Малечі яскравих малюнків. Повертайтесь до нас за дитячим транспортом і іграшками)
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркеры хорошие,все ещё не пробовала,но выборочно, отлично пишут.продавец быстро вышел на связь, быстро отправил.Доставка бесплатная,рекомендую!
- Переваги:
- Цена ,качество!
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Малышу ярких рисунков и хорошего настроения. Возвращайтесь к нам еще за детским транспортом и игрушками, будет рады помочь с выбором.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Добавлю свій відгук...продавець звязався питання вирішили...після того замовляли ще. Продавця рекомендую...
- Продавець FaynaStore
Доброго дня, Сергій. Дуже дякуємо за зворотний зв'язок. Повертайтесь до нас за дитячим транспортом і іграшками.
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Хорошие фломастеры, сухих нет, только пластик потёртый немного, но это не критично. Заказывала УкрПочтой с бесплатной доставкой. Продавца рекомендую
- Переваги:
- Хорошо пишут, удобная сумка
- Недоліки:
- Потёртый пластик
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Большое спасибо за обратную связь. Маркеры во время транспортировке трутся друг об дружку. Царапин на корпусе не избежать.
- Алла Р***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Отправили бысто. Пришло то, что заказывала! Качество хорошее. Все фломастеры пишут. Сухих нет. Нулевой (блендер) есть. Заказывала 80шт
- Переваги:
- Обслуживание, качество
- Продавець FaynaStore
Добрый день, Алла. Большое спасибо за обратную связь.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 80
Купляли в подарунок дитині на новий рік... більша половина маркерів не малюють засохші
- Недоліки:
- Засохші маркери
- Продавець FaynaStore
Доброго дня, Сергій. Такого не може бути. Вишліть, будь ласка іх назад, ми замінимо за наш рахунок.
- Сергій Г***
Продавець звязався зі мною питання вирішилось...продавця рекомендуємо
- Продавець FaynaStore
Большое спасибо за обратную связь. Возвращайтесь к нам за другими детскими товарами.
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: FaynaStore. Кількість кольорів: 60
Маркеры отличные, цвета соответствуют заявленным.
Удобно хранить.
Качество хорошее!- Переваги:
- Отличный магазин
- Недоліки:
- Не увидела
- Продавець FaynaStore
Добрый день, Оксана. Большое спасибо за обратную связь. Малышу ярких рисунков и хорошего настроения)