Відгуки покупців про Чохол Silicone case для IPhone 6 Plus/6s Plus Ultraviolet фіолетовий

Оцінка користувачів 5/5
  • Юрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Blue

Чохол класний

Добрий день, Юрію!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що чохол Silicone case у кольорі Shiny Blue вам сподобався і ви оцінили його як «класний».

Відтінок «електрик» завжди виглядає дуже ефектно та додає смартфону індивідуальності, а м'яке силіконове покриття забезпечує надійний захист для вашого iPhone 6 Plus / 6s Plus. Раді, що ви задоволені покупкою!

Нехай аксесуар служить вам довго та дарує приємні враження. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!

• Тамара Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lilac + Cream

Супер чохол

Добрий день, Тамаро!

Дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися у захваті від чохла Silicone case.

Відтінок Lilac Cream — один із найніжніших у нашій палітрі, він додає вашому iPhone 6 Plus / 6s Plus особливого шарму. Раді, що якість та колір аксесуара виправдали ваші сподівання на всі 100%!

Нехай цей «супер чохол» щодня дарує вам гарний настрій та надійно оберігає ваш смартфон. Будемо раді бачити вас знову!

• Юрий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Black

Чохол високої якості, всередині м'який.

• Продавець  Sattil

Ваші слова мотивують нас ставати ще кращими! Дякуємо за довіру! Ми завжди на зв’язку, якщо вам знадобляться ще аксесуари або допомога у виборі. Гарного дня!

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Blue

Брав одразу 3 різні чохли, темно-синій, темно-зелений та темно-сірий. Всі дуже сподобались. Якість чудова, кольори теж

Переваги:
    Якість та кольори
    • Продавець  Sattil

Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо за вашу довіру! Ми працюємо, щоб кожна покупка приносила радість. Чекаємо вас знову!

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Turquoise

Чудовий товар, супер швидка відправка і звʼязок з клієнтом. Дякую продавцю,
    Рекомендую!

Переваги:
    Ціна, зворотній звʼязок та швидкість відправки
    Недоліки:
    • Продавець  Sattil

Доброго дня!Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Beige

Покупали защитное стекло + чехол для iphone, спасибо продавцу за отличное качество товара и за профессиональный подход к покупателю! Магазин рекомендую!

Переваги:
    Качество отличное!
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Blue

Норм

Переваги:
    Приятный на ощупь
  • Ksenia
    Продавець: Sattil. Колір: Dragon Fruit

Быстро пришол,красивый качественный чехол выбирала в подарок маме цвет на фото соответствует цвету в реальности.Я довольна)))