- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Blue
Чохол класний
Добрий день, Юрію!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що чохол Silicone case у кольорі Shiny Blue вам сподобався і ви оцінили його як «класний».
Відтінок «електрик» завжди виглядає дуже ефектно та додає смартфону індивідуальності, а м'яке силіконове покриття забезпечує надійний захист для вашого iPhone 6 Plus / 6s Plus. Раді, що ви задоволені покупкою!
Нехай аксесуар служить вам довго та дарує приємні враження. Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині!
- Тамара Ф***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lilac + Cream
Супер чохол
Добрий день, Тамаро!
Дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися у захваті від чохла Silicone case.
Відтінок Lilac Cream — один із найніжніших у нашій палітрі, він додає вашому iPhone 6 Plus / 6s Plus особливого шарму. Раді, що якість та колір аксесуара виправдали ваші сподівання на всі 100%!
Нехай цей «супер чохол» щодня дарує вам гарний настрій та надійно оберігає ваш смартфон. Будемо раді бачити вас знову!
- Юрий О***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Black
Чохол високої якості, всередині м'який.
- Продавець Sattil
Ваші слова мотивують нас ставати ще кращими! Дякуємо за довіру! Ми завжди на зв’язку, якщо вам знадобляться ще аксесуари або допомога у виборі. Гарного дня!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Blue
Брав одразу 3 різні чохли, темно-синій, темно-зелений та темно-сірий. Всі дуже сподобались. Якість чудова, кольори теж
- Переваги:
- Якість та кольори
- Продавець Sattil
Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо за вашу довіру! Ми працюємо, щоб кожна покупка приносила радість. Чекаємо вас знову!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Turquoise
Чудовий товар, супер швидка відправка і звʼязок з клієнтом. Дякую продавцю,
Рекомендую!- Переваги:
- Ціна, зворотній звʼязок та швидкість відправки
- Недоліки:
- Продавець Sattil
Доброго дня!Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Beige
Покупали защитное стекло + чехол для iphone, спасибо продавцу за отличное качество товара и за профессиональный подход к покупателю! Магазин рекомендую!
- Переваги:
- Качество отличное!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Blue
Норм
- Переваги:
- Приятный на ощупь
- KseniaПродавець: Sattil. Колір: Dragon Fruit
Быстро пришол,красивый качественный чехол выбирала в подарок маме цвет на фото соответствует цвету в реальности.Я довольна)))