Плюсовий тиждень на ROZETKA. Знижки до 45%

Відгуки покупців про Дитячий мольберт двостороння магнітна дерев'яна дошка для малювання маркерами, крейдою та для магнітів 3в1 з поличкою

Залиште свій відгук про цей товар
  • Валентина Светлицька
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Замовляла два мольберти на подарунок. Посилка прийшла дуже швидко. Дуже гарне пакування, можна не переживати про пошкодження під час пересилки. Зібрали швидко. Мольберт якісний, зручний та гарний. Окрема подяка менеджеру Юрію за консультацію та відео-інструкцію. Дуже задоволена. Щиро дякую

Переваги:
    Швидка доставка, мольберт зручний, гарний .
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Валентина. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Екатерина Толстік
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Товар відповідає описанню. Похресниця задоволена. Дякую. Менеджер Юрій молодець все чітко і ясно. Відео інструкція чітка.

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Катерина. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Аліна Довгаль
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Дитині дуже сподобався! Щиро вдячна за відео інструкцію та швидку доставку!

Переваги:
    Якісний продукт, приємний сервіс!
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Аліна. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Дарья Кохонова
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Дитині дуже сподобалось, буду замовляти ще на подарунок

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Дар'я. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Гуренко Марина
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Отличный товар!Понятная инструкция которую выслал менеджер. Обслуживание на высоте!

Переваги:
    Обслуживание, качество.
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Марина. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Елена Кузина
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Замовила на подарунок дівчинці 9 років з відправкою по Україні - хочу відмітити швидку та професійну роботу фірми- продавця. Дякую - похресниця отримала подарунок вчасно та дуже задоволена!)

Переваги:
    Товар якісний, адекватна ціна, зрозуміла відео інструкція для збирання мольберта.
  • Светлана Петрук
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Як на свої гроші, то непоганий мольберт.

Переваги:
    Без сторонніх запахів, повністю відповідає опису
    Недоліки:
    Відсутня інструкція по збору, менеджер вислав на вайбер відео після декількох невдалих спроб скласти самостійно
  • Екатерина Азарова
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

ще не складала, на відділенні спеціально перепровірила, як тут пишуть, на деталях гострі щепки, невже так складно зашліфувати 3 отвора!? додам відгук як соберемо к 25 числу

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Катерина. Наш менеджер зв'яжеться з Вами.

• Марина Бех
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Дуже класний мольберт, дитина щаслива і ми теж, особливо прибираючи за нею. Для активних та творчих діток необхідна річ!

Переваги:
    Дитина дуже задоволена. Є можливість регулювати висоту мольберту відносно зросту дитини.
    Недоліки:
    Немає інструкції для збору. Трішки погано оброблені дерев’яні частини конструкції.
  • Ганна Ленда

Дуже сподобалося дитині.
    Навіть сама змогла зібрати мольберт.

Переваги:
    Є регуліровка висоти.
    Недоліки:
    Не має
  • Софія Чебаненко
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Доставили вчасно, дитинка задоволена)

• Наталія Тищенко
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Гарна дошка для дитини. Тільки нема інструкції зі збирання. Двоє дорослих не одразу додумалися як правильно треба прикручувати ніжки.

Переваги:
    Дві сторони для малювання, одна магнітна та для маркерів, інша для малювання крейдою.
    Недоліки:
    Нема інструкції зі збирання
    • Продавець  ZNZ

Доброго дня, Наталія, дякуємо за відгук. Інструкцію в паперовому вигляді виробник не надає. Але в нас є відео-інструкція. За вимогою надсилаємо нашим клієнтам у вайбер.

• Марина Харитонова

Ребёнок доволен

Переваги:
    Лёгкий, ребёнок сам может передвигать в любое место
    • Продавець  ZNZ

Дякуємо за відгук! Чудово,що Ваша дитина задоволена!

• Наташа Подшивалова
    Продавець: ZNZ

Дякую за гарний мольберт, якість чудова, дитина задоволена, рекомендую продавця.

Переваги:
    Швидка доставка, надійний продавець, якісний товар