- Роман Ж***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 38
Все супер
- Продавець Life Style
Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо комфортного сезону!
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 36
Дуже гарні!
- Продавець Life Style
Дякуємо за зворотній зв'язок. Бажаємо комфортного сезону!
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 40
Це капці це моя любов. Які вони зручні і досить симпатичні. У мене любов до бренду Белста вже давно, у мене є капці, яким років 6-7 і вони ну такі зручні, я в них увесь час ходжу, але вже вони віджили своє, тому вирішила замінити на нові. Белста - це якість, зручність та лаконічність .
- Переваги:
- Зручні, якісні та лаконічні.
- Продавець Life Style
Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Ви залишаєтеся вірними українському бренду. Бажаємо комфортного сезону!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 38
Дякую. Все сподобалось.
- Переваги:
- Зручні,красиві.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Life Style
Дякуємо за позитивний відгук. Раді, що Вам сподобалася модель. Бажаємо комфортного сезону!
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 36
Найкращі домашні тапочки, які я коли небудь мала!
Велике спасибі!- Продавець Life Style
Дякуємо, що позитивно оцінили модель - чудовий вибір. Сподіваємося, що Вам буде зручно та взуття прослужить довго. До нових замовлень!
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 36
Товар відповідає заявленим характеристикам, представник набрав через декілька хвилин після замовлення, відправляють наступного після замовлення дня. Дуже вдячна!
- Переваги:
- Краса, якість, зручність
- Недоліки:
- Наталья Д***Відгук від покупця. Продавець: Life Style. Колір: Чорний. Розмір: 39
Всё устроило... продавец набрал сразу ... быстрая доставка
- Переваги:
- Удобные, красивые , шикарные !!!!
Відповідність повноті
Середнє
Відповідність розміру
Відповідає
Доброго дня.
Ми раді вашому позитивному відгуку.
Ваші відгуки допомагають нам покращувати роботу нашого магазину.
З повагою, компанія Life Style!