Відгуки покупців про Термос харчової Edenberg 1 л EB-3510

Оцінка користувачів 3/5
  • Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Об'єм: 800 мл. Колір: Темно-синій

Хочу подякувати менеджеру "Розетки" Анні, яка допомогла вирішити проблему із поверненням товару. Продавець повернув гроші. Дякую.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LioniS. Об'єм: 800 мл. Колір: Темно-синій

Замовила 3 термоси, один із них прийшов бракований, залили окріп, термос з зовнішньої сторони одразу став гарячий і через 6 годин вода була холодна. Інші два, взагалі не тримають тепло. Хочу повернути товар поки ще не минуло 14 днів, але зателефонувала продавцю, він відмовляється повертати гроші. Сказав , що товар якій був у використані, не підлягає поверненню. А як я мала його перевірити, не наливши туди гарячої води ? На сайті "Розетка" не працює сторінка "повернення товару", написала в чат бот, тиша. Мабуть чекають коли закінчиться термін діі повернення, 14 днів. Не рекомендую!

Переваги:
    Недоліки:
    не тримає тепло
  • Ігор Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний

Нормальний термос, добре тримає тепло, зручний у використанні, порція в самий раз, не багато і не мало.

Переваги:
    Зовнішній вигляд, компактність, кнопка для спуску тиску
    Недоліки:
    Відсутні
  • Анна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pont. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний

години три бержить гарячим

Недоліки:
    добу не держить кипяток, у деяких э пластмасове зверху покриття, ті держать
    • Продавець  Pont

Вітаємо! Радимо залити термос кип''ятком (щоб прогріти), злити і повторно вже налити те, що має зберігатися.

• Тарас К***
    Продавець: Skoobert. Об'єм: 1 л. Колір: Чорний

Термос ніякий, зовсім не тримає тепло, їжа повністю холодна за 4 год, не рекомендую

Переваги:
    Відсутні
    Недоліки:
    Не тримає тепло
  • Виктория К***
    Продавець: Home Lidia. Об'єм: 500 мл. Колір: Червоний

цена неактуальная. продавец обманывает

Переваги:
    Недоліки:
    цена неактуальная
  • Наталія Р***
    Продавець: Pont. Об'єм: 1 л. Колір: Червоний

Класний термос. Досить довго залишається вода майже кип'ятком до 12 годин.

Переваги:
    До 12 годин вода залишається дуже гарячою
  • Анна Т***
    Продавець: TIMSTORE. Колір: Чорний

После того как написала отзыв,сразу отреагировали,позвонили,написали, попросили скинуть фото кришки и сказали что отправлят крышку. Отправили не одну кришку, а термоса! Очень хороший продавец! Спасибо большое! Рекомендую, заказывайте!

• Анна Т***
    Продавець: TIMSTORE. Колір: Чорний

Проверяйте товар на почте!!! Я не посмотрела, и пришёл с побитой кришкой.