Топи продажів

Відгуки покупців про Набір ємностей баночок для спецій на магнітній підставці 12 предметів Spice Carousel KIT-12 сталевий

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Відгуки про товар продавця TSV
  • Ника
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Кількість предметів у наборі: 12. Колір: Сталевий

Очень довольна покупкой. Удобная штука, весьма крепкая и износостойкая за свою сумму. В наборе наклейки на баночки с названиями специй, но они на иностранном (предполагаю польский), в целом украинцу весьма понятен смысл слов. Легко крутится, не слишком тяжёлая.

Переваги:
    Компактность, прочность материала, удобство использования.
    Недоліки:
    Наклейки с названиями только на иностранном языке, были бы кстати русские или украинские варианты.
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Сталевий

Дуже вдячна продавцю за швидку доставку замовлення. Я дуже люблю спеції і в мене їх багато, тепер нарешті я зможу організувати робочу поверхню на кухні. Приберуться безліч пакетиків зі спеціями, а буде стояти на столі гарна та зручна стійка.

Переваги:
    Компактність та зручність
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ольга

Шикарнейший набор! 100%-ое соответствие с описанием и картинкой на сайте продавца.
    Приобреталось на подарок. Все более чем довольны!

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Нет.
  • Вадим

Після розпаковки випадково пройшли краш-тест однієї з колб. Колба вціліла, тому товар отримує 5 зірок)

Переваги:
    Міцні колби, ергономічний дизайн, ціна
    • Продавець  TSV

Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )

• Светлана П***

Огромное спасибо. Баночки для специй отличные. Быстро пришли.

Переваги:
    Удобные.
    • Продавець  TSV

Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )

• Денис Г***

были сначала проблемы с товаром, продавец оперативно связался со мной, и заменили товар все в порядке, большое спасибо за понимание все хорошо!

Переваги:
    цена качество
  • Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Було б добре якби в комплекті поставлялись наклейки з різними спеціями щоб можна було самому наклеяти

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 13. Колір: Сріблястий
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: KUNDO. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сріблястий

Ця підставка повністю упорядкувала зберігання моїх спеціїй. Безлад у шухлядках на кухні зник. Я купила наліпки, звичайні білі, і вийшло супер. Я у захваті, кожен день радію) Однозначно рекомендую і на подарунок, і собі. Тільки краще порахувати кількість баночок і взяти підставку з необхідною кількістю

Переваги:
    Стильна, функціональна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо за такий чудовий і детальний відгук!
      Раді, що підставка допомогла навести порядок на кухні та приносить вам щоденне задоволення. Дуже цінно, що поділилися ідеєю з наліпками — це справді корисно!
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Сам органайзер гарний, для мене тільки один недолік( немає наклейок на баночки( засипати то засипала, а де тепер яка приправа.....не знаю) а так все гарно))) дякую продавцеві.

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сірий

Задоволена, от якби іще наліпки були, то була б взагалі бомба набір

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Немає набору наліпок
    • Продавець  JuliShop

Добрий день!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та ціною набору.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• НИКОЛАЙ К***

Дуже гарна

Переваги:
    Компакна,стильна
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо за відгук! Раді, що підставка Вам сподобалась і Ви оцінили її компактність та стильний дизайн. Бажаємо зручного користування!

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Органайзер шикарний! Продавець найкращий. Звязалися швидко, відправили швидко, все доїхали ціле .Рекомендую і Органайзер і продавця.

• Катерина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Дуже крутезний органайзер, покупкою задоволена на 100%.

• Владимир Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 21. Колір: Сріблястий/Сталевий

Дуже корисна річ! Давно бажала мати. Користуватися зручно.

Переваги:
    Товар гарної якості.
  • Артем Т***

Перше враження на ті кошти що вона коштує,то все гуд,якщо хочете більш якісніше то вона і коштуватиме відповідно,дорожче. Для користування дома піде.

• Продавець  JuliShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Борис

Чудова річ, виключно позитивні емоції, рекомендую

• Матвій Т***

Товаром задоволени. Місткий та зручний.

• Александр

В объявлении наклейки идут в комплекте их видно на картинке , но, к сожалению, их там не оказалось. Брал на подарок .Сегодня получил очень жаль. Не могли бы исправить эту ошибку все таки подарок. Спасибо.

Переваги:
    Очень качественная вещь! Баночки вместительные ,стекло хорошее ,прочный каркас!!!
    Недоліки:
    Отсутствие наклеек на баночки со специями
    • Продавець  Vormir

Доброго дня Олександр, наклейки в комплект не входять і на сайті немає вказаної інформації про наклейки у комплекті.

• Александр С***

Довольно качественная вещь! Пользуюсь около месяца, и такое ощущение, что оно было всегда на моей кухне!
    Каркас тонкий, но не "фольга", достаточно прочный, верхушка выпуклая, хотя было бы лучше если бы была плоская, можно было бы что-то поставить, но выпуклая она не сильно. Баночки вместительные, стекло у них вроде бы толстое, крышечки пластмассовые с тонким металлическим кожухом, накладки на баночки через которые сыпятся специи легко снимаются и одеваются, держатся прочно, но имеют несколько великоватые для совсем мелкой специи дырочки, нужно сыпать аккуратно. Было бы неплохо если бы в комплекте поставлялось хотя бы несколько накладок дополнительных с меньшими отверстиями под мелкие специи вроде куркумы или черного молотого перца. В целом впечатление от пользования только положительное!

Переваги:
    Много баночек, хорошие баночки, прочный каркас, удобная конструкция в виде "карусели"
    Недоліки:
    Выпуклая верхушка (условный недостаток), слишком крупные дырочки на накладках, что иногда работает в минус
  • Катерина Р***

Кол-во баночек большое, единственное что наклеек нет, покупайте отдельно. Конструкция супер, все в порядке.

Переваги:
    Цена = качество
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Игорь С***

Добре модифікується

Переваги:
    Зручний, можна зробити з нього на 32 місця
  • Роман Б***
    Відгук від покупця. Продавець: KWAINA. Кількість предметів у наборі: 17. Колір: Сталевий/Прозорий

Задоволений

Переваги:
    Більше спецій вміщають баночки ніж очікував
    Недоліки:
    Більші габарити комплекту ніж очікував
    • Продавець  KWAINA

• Руслан Г***

Дякую, за швидку доставку! Дуже зручний органайзер. Взяв два.

Переваги:
    Зручний, багато спецій

• Світлана В***

Гарна та зручна підставка. Є нюанс з самою основою, але це не так важливо. Якісні баночки, скляні, є сіточки для того, щоб зручно сипати. Дякую продавцю і рекомендую даний товар

Переваги:
    Ціна, кількість баночок, якість матеріалу
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  KWAINA

• Солтис А***

Органайзер сподобався. Практичний у використанні. Уважний продавець)

• Василина

Дуже сподобався набір. Виглядає чудово, місця не займає багато, але є вмістким. Дуже сподобалось, що в наборі 20 баночок, а не як стандартно 16. Для поціновувача спецій і цього виявилось замало
    Дякую магазину за швидкість і якість обслуговування!
    Наклейки докупила в іншому магазині.

Переваги:
    Стильність. Вмісткість
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  KWAINA

• Татьяна К***

Набір сподобався, доставили швидко. Ще окремо замовила наліпки, так виглядає ще краще

Переваги:
    Недоліки:
    Наче немає
    • Продавець  KWAINA

• Ольга

Товар відповідає заявленому.
    Купувала на подарунок, поки нарікань не було)

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

За таку ціну те що треба

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Поки що не має
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

Все пришло целое, не побитое и не поцарапанное. Покупкой довольна, единственно пришлось заморочиться с наклеиванием на крышки под скотч названий специй (вариант с маркером не рассматривала априори)

• Савченко Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

єдине треба щось придумати для надписивів .Візуально незавжди можна зрозуміти
    що у ємкості

Переваги:
    Дуже зручно охайно Я задоволена.
    Недоліки:
    нема
  • Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: InTrend. Колір: Прозорий/Сірий

Удобно, качественно, красиво

Переваги:
    Недорого, качественно
    • Продавець  InTrend

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за довіру до компанії In Trend та покупку нашого товару. Дякуємо за ваш відгук - для нас ціннв ваша думка!

• Віра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

Карусель для спецій придбала де-кілька днів тому. Вибір якраз каруселі спонукало те, що через мою маленьку кухоньку не можу я розмістити спеції в спеціально передбачених для цього шухлядах. Товар надійшов швидко, в гарному стані, все ціле і неушкоджене. Дякую всім працівникам постачальника, продавця та доставки! Вже поставила карусель на кухні. Чудовий вигляд, зручна в користуванні, достатньо компактна і містка. Тепер думаю: де мені скільки спецій взяти, щоб всі баночки заповнити)))
    До речі, що дуже приємно, зателефонував представник продавця, поцікавився якістю та моєю думкою про товар і повідомив, що в разі "нещасного випадку" з якою баночкою є можливість замінити її безкоштовно. Дякую, супер!!!

Переваги:
    Гарний дизайн, зручно користуватись, містка, компактна
    Недоліки:
    На даний час не виявлено
    • Продавець  MAG Group

Дякуємо за відгук, раді співпраці Віра)

• Алла Н***

Дякую, вона гарно виглядає,зручна,всі спеції під рукою

• Алла П***

Суперово!

Переваги:
    дуже зручно, і стильно