Відгуки покупців про Набір ємностей баночок для спецій на магнітній підставці 12 предметів Spice Carousel KIT-12 сталевий

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Відгуки про товар продавця TSV
  • Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Сталевий

Дуже вдячна продавцю за швидку доставку замовлення. Я дуже люблю спеції і в мене їх багато, тепер нарешті я зможу організувати робочу поверхню на кухні. Приберуться безліч пакетиків зі спеціями, а буде стояти на столі гарна та зручна стійка.

Переваги:
    Компактність та зручність
    Недоліки:
    Не виявила
  • Ольга

Шикарнейший набор! 100%-ое соответствие с описанием и картинкой на сайте продавца.
    Приобреталось на подарок. Все более чем довольны!

Переваги:
    Цена, качество.
    Недоліки:
    Нет.
  • Вадим

Після розпаковки випадково пройшли краш-тест однієї з колб. Колба вціліла, тому товар отримує 5 зірок)

Переваги:
    Міцні колби, ергономічний дизайн, ціна
    • Продавець  TSV

Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )

• Светлана П***

Огромное спасибо. Баночки для специй отличные. Быстро пришли.

Переваги:
    Удобные.
    • Продавець  TSV

Дякуємо Вам за покупку та відгук. Звертайтеся до нас ще )

• Денис Г***

были сначала проблемы с товаром, продавец оперативно связался со мной, и заменили товар все в порядке, большое спасибо за понимание все хорошо!

Переваги:
    цена качество
  • Ника
    Відгук від покупця. Продавець: TSV. Кількість предметів у наборі: 12. Колір: Сталевий

Очень довольна покупкой. Удобная штука, весьма крепкая и износостойкая за свою сумму. В наборе наклейки на баночки с названиями специй, но они на иностранном (предполагаю польский), в целом украинцу весьма понятен смысл слов. Легко крутится, не слишком тяжёлая.

Переваги:
    Компактность, прочность материала, удобство использования.
    Недоліки:
    Наклейки с названиями только на иностранном языке, были бы кстати русские или украинские варианты.
  • Сергей С***

Нормальный

Переваги:
    Качество
  • Юлия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: INVITE. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сталевий

Набір для спецій чудовий, практичний

Переваги:
    Практичний
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  INVITE

Доброго дня, Юлія. Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування)

• Максим О***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

з часом почав іржавіти і вигляд став так собі

Переваги:
    красивий, Функціональний
    Недоліки:
    іржа
  • Євгеній Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 21. Колір: Сріблястий/Сталевий

Все супер

Переваги:
    Гарний стиль
    Недоліки:
    Відсутні
  • Жанна Ф***

Якісний товар та швидка доставка

Переваги:
    Все влаштовує
  • Ірина

Баночки для спецій дуже сподобалися, навіть перевершили всі очікування! Неймовірно зручні у використанні, виглядають акуратно та якісно. Матеріал хороший, кришки щільно закриваються, усе продумано до дрібниць. Користуватися — одне задоволення, жодних нарікань немає. Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Все чудово.
    Недоліки:
    Немає.
  • Татьяна У***

Доставка швидка. Товар дуже доречний у побуті. Брала для подруги, вона задоволена, використовує кожен день.

Переваги:
    Все добре
  • Володимир Л***

Зручна, якісна, містка, дружині сподобалась....)

Переваги:
    Нержавійка
  • Ольга С***

Дуже задоволена покупкою! Органайзер для спецій виявився не тільки стильним, а й надзвичайно зручним у використанні. Тепер на кухні порядок — всі спеції на своїх місцях, легко знайти потрібну. Матеріал якісний, виглядає акуратно та гармонійно вписується в інтер’єр. Окремо хочу відзначити продуманий дизайн і компактність — займає мінімум місця, але вміщує багато баночок. Рекомендую всім, хто хоче зробити кухню більш організованою та затишною!

• Згурская Л***

Органайзер сподобався всім. Це був подарунок.

Переваги:
    Зручний, якісний та стильний
  • Алексей

Удобно для хранения специй.
    В первые же сутки крышка одной из банок начала покрываться коррозией, хотя в характеристиках указано что нержавеющая сталь. Момент критический.

Переваги:
    Удобно
    Недоліки:
    Коррозия
  • Иван П***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Було б добре якби в комплекті поставлялись наклейки з різними спеціями щоб можна було самому наклеяти

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: Трендоманія. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Сріблястий

При отриманні товару переглядайте його на пошті, бо я забрав та оплатив. А при перегляді вдома виявилась поламана підставка та розюита баночка інша з пошкодженням скла. Прикро що відправник не дбає про покупців та вдправляє неякісні товари за які отримає негативні відгуки. В ітоці після отримання посилки замість16 баночок лишилось 15 (одна з них з пошкодженням) підставка пішла в смітник. Не рекомендую данного продавця

Переваги:
    Зручні баночки для спецій
    Недоліки:
    Прийшов товар з пошкодженою підставкою та одна з баночка була розбита інша з браком скла
  • Марина К***

Швидка доставка. Вже наступного дня можна було забрати на пункті видачі.

Переваги:
    Якісні матеріали, зручний дизайн
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ольга П***

В нашей семье любые специи приветствуются и поэтому их много самых разнообразных для любых блюд и выпечки. Всегда хотелось, чтобы они были под рукой во время приготовления пищи, но не переполняли пакетиками и баночками всё пространство. И для этой цели лучшего варианта, чем такие крутящиеся подставки трудно представить.

• Алексей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KUNDO. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сріблястий

Дуже гарний органайзер для припав, чудово виглядає та дуже функціональний, вміщає всі приправи які потррібно!дякую за покупку

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що органайзер вам сподобався та виявився зручним і функціональним.
      Нехай користування приносить ще більше порядку та задоволення на кухні!

• Людмила

При огляді товару на пункті видачі Розетка, виявилось що не вистачає двох баночок з набору на 20 шт. Збиралась оформити відмову, а для початку набрала продавця щоб повідомити про це, але номер не обслуговується. Для повернення коштів мені потрібно зв'язатися з продавцем бо робила передплату за реквізитами, які мені скинули.
    Була змушена забрати "недокомплект" бо не впевнена що продавець поверне мені кошти. Залишилась дуже засмучена від цієї покупки.

Недоліки:
    Не вистачає двох баночок.
    • Продавець  KUNDO

Доброго дня, дякуємо, що повідомили про проблему, ми довідправили Вам дві баночки

• Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Кількість предметів у наборі: 13. Колір: Сріблястий
  • Наталія

Ця підставка повністю упорядкувала зберігання моїх спеціїй. Безлад у шухлядках на кухні зник. Я купила наліпки, звичайні білі, і вийшло супер. Я у захваті, кожен день радію) Однозначно рекомендую і на подарунок, і собі. Тільки краще порахувати кількість баночок і взяти підставку з необхідною кількістю

Переваги:
    Стильна, функціональна, швидка доставка
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо за такий чудовий і детальний відгук!
      Раді, що підставка допомогла навести порядок на кухні та приносить вам щоденне задоволення. Дуже цінно, що поділилися ідеєю з наліпками — це справді корисно!
      Дякуємо за рекомендацію та будемо раді вашим новим замовленням!

• Аліна Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Сам органайзер гарний, для мене тільки один недолік( немає наклейок на баночки( засипати то засипала, а де тепер яка приправа.....не знаю) а так все гарно))) дякую продавцеві.

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Органайзер виявився такий як я розраховувала,але жалію що не замовила більший.

• Надежда Л***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Прозорий/Сталевий

Очень удобный и компактный органайзер. А наименование специй хорошо записываються маркером на крышечке. Маркер легко смываеться спиртом. Спасибо за быструю доставку.

Переваги:
    Удобный органайзер
    Недоліки:
    Есть маленькие заусеницы на крышке. Но они легко убрались пилочкой. Хорошо что не поранила палец.Поэтому сняла одну звезду.
    • Продавець  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість предметів у наборі: 20. Колір: Сірий

Задоволена, от якби іще наліпки були, то була б взагалі бомба набір

Переваги:
    Якість і ціна
    Недоліки:
    Немає набору наліпок
    • Продавець  JuliShop

Добрий день!
      Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю та ціною набору.
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Марко Л***

Дуже нереальна і якісна підставка! Один з небагатьох випадків коли реально вживу товар ще в рази краще ніж очікуєш по фотографії!

Переваги:
    Якість! Перевершили очікування! І ще раз якість!
    Недоліки:
    Взагалі не виявив! Все супер якісно! Єдине я б додав якісь наліпки в комплект. Щоб підписувати баночки. Але то індивідуально вже)
    • Продавець  KUNDO

Дякуємо вам за такий детальний і теплий відгук! Нам дуже приємно чути, що підставка перевершила ваші очікування та сподобалась ще більше, ніж на фото)

Окрема подяка за ідею з наліпками — це справді корисне зауваження, обов’язково передамо його команді. Нехай користування буде зручним і приносить задоволення!

• Вероника К***
    Відгук від покупця. Продавець: MAG Group. Колір: Сталевий

Добрий день! Замовлення получила, дуже задоволена!
    Дякую!

• Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Кількість предметів у наборі: 16. Колір: Сірий

Хотіла круглу підставку, тому що на всіх фото саме круглі підставки...прислали квадратну... хоч би уточнили.
    Не буду більше наперед оплачувати товар

Недоліки:
    Не телефонують і не уточнюють
    • Продавець  JuliShop

Доброго дня.
      Щиро перепрошуємо за непорозуміння із замовленням. Ймовірно, під час відправлення сталася плутанина на складі, через що ви отримали товар, який не очікували. Нам дуже прикро, що ситуація спричинила розчарування.
      Ми цінуємо вашу довіру та вдячні за зворотний зв’язок. Зі свого боку робимо все можливе, щоб мінімізувати подібні випадки та покращити якість обслуговування.
      Сподіваємося, що нам вдалося оперативно врегулювати це питання та знайти рішення. Дякуємо за розуміння.

• Анжеліка Л***

Товар гарної якості. Дякую

• Ярослава Р***

• Єлизавета М***

Велике дякую! Товар БОМБА)))))

Щиро дякуємо за відгук!
      Дуже раді, що підставка Вам так сподобалась!
      Користуйтеся із задоволенням і будемо раді новим замовленням!)

• Надія М***
    Відгук від покупця. Продавець: VSIDOMA. Колір: Сріблястий

Дуже класні баночки для спецій.

Переваги:
    Все супер