- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Дуже дивний товар.
На упаковці пише міноксидил, а на банці міноксидин.- Переваги:
- Будемо бачити
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Продавець відмінний! Оперативно відреагував на проблему, швидко виправив помилку та замінив товар без зайвих питань. Відмінний сервіс і відповідальне ставлення до клієнтів. Рекомендую!Окреме дякую за подарунок!!!
Дякуємо))
Замовили 5 % прийшло 2% .Що робити в даному випадку??!
- Ірина С***
Продавець миттєво відреагував. Так що чекаємо обмін товару!
- Продавець HYPER PULSE
Вибачаємось за незручності, але вже звʼязалися з Вами, переплутали посилки. Будемо робити заміну та також покладемо подарунок в комплект.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Первые результаты в виде малых тонких волос уже через 2,5 месяца.
Пока доволен,посмотрим дальше - СергейВідгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
В составе миноксидил, а не аналог миноксидин. По нанесению на кожу ничем не отличается от Inteli.
Сомнения по поводу того, оригинал ли это, отпали. Качественная упаковка, инструкция и флакон.- Переваги:
- Оригинал, не липкий, быстро высыхает, 60 мл
Дякуємо
- Сергей
3 месяца использования — результат крайне минимальный, по сути нулевой. И то не уверен, что это не плацебо или эффект от месячного использования Inteli до этого, или просто естесвенный рост. Этот фоликсидил абсолютно прозрачный и жидкий и обладает сильным спиртовым запахом. В общем, на свой страх и риск — у меня уже вызывают сильные подозрения его реальный состав, производитель, сертификация и т. д.
- ПокупательВідгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Продавець хороший, відправили дуже швидко. Товар оригінальний, ціна по акції вигідна, є сенс одразу замовляти два набори по 3 шт.
Щодо засобу – він дійсно працює. Після першого місяця застосування на обличчі був результат, після другого ще краще. Не знаю, як в порівнянні з Kirkland, але люди писали що цей краще. Як мінімум тому що з кожним флаконом іде піпетка. - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Дякую за оперативну відповідь і швидку доставку
- Дроздова С***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Цей препарат допомагає вирішити мою проблему, волосся перестало випадати, стало більш густішим.
- Переваги:
- Дає хороший результат, але треба приміняти довго і регулярно
- Недоліки:
- Едуард С***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Первые ощутимые результаты у меня было видно уже спустя месяц-полтора (появилось много темных волосков), поэтому советую брать минимум 2 флакона, потому что одного вам может и не хватить, что бы понять работает ли миноксидил. Продавец очень классный, всем советую!
Дякуємо,нам приємно)
- Влад Т***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
закончил 3ю баночку на щеках вообще ничего не росло, теперь классная густая борода)
в баночке 60 мл фото закину после 6 месяца- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- цена выросла в 2 раза
- Едуард С***
У вас в первый месяц что-то росло? А то у меня спустя 26 дней совсем немножко по телу усилился рост волос, а на лице ноль.
- Влад Т***
Нужно минимум 6-12 месяцев что бы волосы перешли в терминальную стадию и не выпали после прекращения, в первый месяц толком ничего не было
- Иван Ф***
Привет! Когда будут фотки? На дворе уже 24 год)
- Богдан Щ***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Пришло быстро, без повреждений. Выглядит качественно. Раньше пользовался Киркландом, сейчас буду сравнивать. О результате отпишусь через пару месяцев если не забуду.
- Виталий Н***
Який у вас результат?
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 3. Об'єм: 60 мл
Як завжди швидко, як завжди оригінал. Не перший раз купую в них.
- Переваги:
- Оригінал, одразу після підтвердження замовлення приходить ттн.
- Продавець HYPER PULSE
Дякуємо, намагаємося все зробити вчасно)
- БогданВідгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Прописал врач от андрогенной алопеции, спустя 2 мес. использования результат просто прекрасный, продолжаю курс. Спасибо за качественный товар!
- Переваги:
- Даёт результат
- Никита В***
Подскажите, какой по продолжительности курс? Бытует мнение, что использовать данный препарат нужно будет на постоянной основе..
- Богдан
я потроху зменшував використання згідно рекомендацій лікаря, було нормально, волосся залишалось. як почалась війна відновив регулярне використання, т. як вирішив що від стресу може знову випадати. з волоссям все норм, але і стрес є, тому продовжую використання.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Использую 2 раза в день совместно с мезороллером, витаминами и шампунем Анафаз. Волосы на голове заметно меньше падают. Появился блеск и объём. Волосы стали толще. Также использую для бороды, в местах где плохо растёт. Появились новые маленькие волоски. В общем, в моём случае - работает на ура! Использую месяц.
- Переваги:
- Работает!
- Недоліки:
- не заметил
- Влад Т***
Привет, как успехи?)
- Олексій К***Продавець: HYPER PULSE. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 60 мл
Пользуюсь этим средством чуть больше месяца, полет нормальный. Пушок начал темнеть, прям таким плотным густым ковром, чего не случалось 34 года.
Из минусов. пошли побочки, они же описаны и в инструкции к препарату.
У меня отекает лицо и началась тахикардия и аритмия. Если у вас проблемы с сердечно сусудистой системой и сердцем, либо через врача назначайте, либо с особой осторожностью пользуйтесь. Тахикардия прошла через 2 дня после отмены препарата, сейчас мажу исходя из общего самочувствия. Так же от него может голова болеть.- Переваги:
- Оригинал, работает, цена
- Недоліки:
- Очень сильный препарат. Рекомендую строго придерживаться инструкций, там не просто так написаны противопоказания.
- Сергей
Никаких побочек даже при нанесении непосредственно после микронидлинга не испытывал. От слова совсем.
- Олексій К***
у кого хроника по сердцу и сосудам надо осторожно применять. У меня вызывало очень сильные осложнения, я так и не закончил курс. 2 раза пробовал, снижал дозировку, сердце в аут уходит, 2 раза прекращал.
Но тем не менее некое подобие бороды отрастил, средство безусловно работает.