- Виталик Р***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все добре!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
- Ніна Х***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все підключились з першого разу
- Переваги:
- Без обмежень
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все отлично. Доволен
- Переваги:
- Работает отлично.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Продавець оперативно звя'зався і вирішили питання.Все працює.Рекомендую
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Супер!
- Переваги:
- Безлімітний Інтернет!
- Андрій О***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
- Продавець BestDealYear
Щиро вдячні Вам за позитивний відгук :)
- Ян Э***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Супер ! Заказал, на следующей день пришла, пополнил и сразу полетел интернет...
- Переваги:
- Скорость , удобное...
- Марʼяна Н***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все супер! Дякую за швидку доставку та за додаткові розʼяснення!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все працює як потрібно . Дякую !
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Розвод. Спочатку птсали що 200грн. Тепер ціна виросла до 250. Я поповнив рахунок на 200 гривень, заходжу 1 червня перевірити баланс - грошей нема, бо оказується, те що продавець писав до Нового року тариф без змін, це все РОЗВОД. Тепер у мене тариф 200 250грн = 550грн за ЧЕРВЕНЬ! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
- Продавець BestDealYear
Доброго дня, час від часу всі мобільні оператори змінюють абонплати в тарифних планах. За декілька днів до зміни, оператор повідомляв смс розсилкою про це. Нажаль ми як магазин вплинути на це не можемо.
- Продавець BestDealYear
Тариф не змінився, він залишається без змін до кінця 2023 року - інтернет безлімітний. В описі на сайті помилок не має. Все вказано згідно умов оператора. Оператор змінив тільки вартість, яка складає зараз 249 грн, попередньо оператор повідомляв про це смс розсилкою.
- Костя
у мене був тариф 300. Зараз 375, дивлюсь може новий знайду. Тепер не здається надто дорогим?)
- СергейВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Отправили очень быстро, пришел на следующий день. Помимо стартового пакета положили подробную инструкцию по активации. Безлимит появился на следующий день после активации, примерно в 17:00. Рекомендую!
- Андрей Д***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все працює.
- Переваги:
- Безліміт
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все отлично , работает безлим.
Пополнил и пользуюсь !!!
Всем советую этот Life тариф и продавца !- Переваги:
- Акционная цена и абонплата .
- Недоліки:
- Думаю , лучше тарифа не найти ))
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Працює
- Недоліки:
- Лайфсел
- Олексій
Найбільший недолік в цьому вирішенні потреби інтернету це покриття лайфсел))
- СэмВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
10/10 все працює . Дякую
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все супер працює. Не очікував навіть. Заміна провідному інтернет.
- Переваги:
- Швидкість
- Надія К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Вставила картку ,гарна швидкість в моєму старому селі, чи працює безліміт незнаю але написано що так
- Переваги:
- Гарна швидкість,безліміт
- Недоліки:
- Не знайдено покащо
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Безлимит действительно появился на следущий день после пополнения, правда где-то ближе к шести вечера.
- Переваги:
- Безлимитный интернет.
- Коренной А***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Добрый день.А поменяют такую повреждённую карту в сервисном центре life?
- Переваги:
- ........
- Недоліки:
- ........
- Продавець BestDealYear
Доброго дня, Вам потрібно звернутися в сервіс Life, вони точно знають.
- Петр К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
199 грн на счет положил. Карту инициировалю через сутки после 14:00 безлимит не появился( Limited Service Что надо сделать еще?
- Переваги:
- Хорошая идея.
- Недоліки:
- Не появился безлимитный интернет.
- Продавець BestDealYear
Доброго дня, після 14.00 мається на увазі не в 14.00, почекайте будь ласка до кінця дня.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все як написано. Прийшло sms 39 gb за 1 хвилину. 15.01.2022
- Переваги:
- Тільки що активував
- Недоліки:
- Поки не має
- Никита Б***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Сделал все как по инструкции. Пополнил карту на 200 грн. Сразу дали около 50 гб трафика. На следующий день вечером без уведомления дали безлим интернет. Товар к покупке рекомендую.
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Проблему вирішено
Придбала карточку, активувала згідно інструкції, поповнила на 199 грн. Але вона не діє. Нею не можна користуватися ні для здійснення дзвінків ні для інтернету.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Ірина
Для активації картки знадобилося трохи часу. Але після цього все запрацювало як слід. Товар можу рекомендувати.
- Віталій Є***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Порівняно з Київстаром, вогонь. при відсутності електрики реально виручає
- Переваги:
- працює при вимкненні електрики
- Недоліки:
- Швидкість на любителя, але в разі чого працювати можна
- Дима Т***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Всё подключилось и хорошо работает , скорость супер
- Переваги:
- Безлимит
- вадим ф***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Проблему вирішено
один день був интернет швидкість до 15 ,далі швідкість впала до 0.15мб і так вже 2 дні!
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- низька швидкість
- вадим ф***
Згодом швидкість налагодилася
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Все отлично! Все работает!
- Переваги:
- Безлимитный интернет, без ограничения скорости!
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
нет раздачи через роутер В593s-12. Помогите решить проблему. На телефоне работает.
- Продавець BestDealYear
Доброго дня, проблема з роутером, не з сім картою, вона працює, радимо звернутися до продавця роутера, можливо потрібно прописати APN в налаштуваннях Вашого роутера.
- Вадим
Отбой вопроса, всё ОК.
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Изначально начисляются гигабайты и акция без крдонів она временная, операторы в лайф объясняют неправильно чем вводят в замешательство, да пакет какой то бизнес и т.д. вообщем не понятно. Продавцы очень быстро написали и все объяснили, покупайте смело.
- Переваги:
- Безлимит
- ЭдуардВідгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Начислился тарифный план гигабайты без кордонів так это временная акция до 31.08 потом что его выкинуть? Я не совсем что то понимаю насчитали 50 Гб и все, как это понимать? У лайфа эта акция заканчивается 31.08
- Продавець BestDealYear
Доброго дня, в перший день активації нараховуються 50 гб згідно тарифного плану, на наступний день після 14.00 нараховується безлімітний інтернет без сповіщення, пакет активний рік від дати активації
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Проблему вирішено
Заказали пакет,чтобы пользоваться в мобильном роутере. Роутер новый,пакет вроде тоже,но без упаковки. Пополнили,на телефоне интернет работает,в роутере нет. Другая сим карта в роутере работает тоже.
Обратились в лайфселл службу поддержке,номер который был приобретён зарегистрирован уже на ЧП,т.е он уже не МОЙ! И какие либо действия или тарифные планы менять я не могу. Вопрос?! Зачем тогда продавать такие пакеты,только заработать себе?!- Продавець BestDealYear
Доброго дня, проблема не в пакеті, ми Вам писали у повідомленні, що ваш роутер-модем потрібно налаштувати вручну, роутер у вас не автоматичний. Пакет тут не винен. Пакет ваш і не чій більше. Будь ласка зв"яжіться з продавцем Вашого роутера - модема, або зателефонуйте нам, ми допоможемо його вам налаштувати.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Всем доволен ! Позвонили сразу, уточнили детали, отправили в тот-же день.
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Спасибо за оперативное разьяснение.
За репутацию не переживайте - сервис и отношение к клиенту Ок. С безлимом разобрались. Скорость даже в деревне норм. - Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Просто фантастика)
- Переваги:
- Безлим
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: BestDealYear
Одесса. В других областях будем посмотреть.