Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Провідна ігрова миша Redragon Pegasus USB (74806)

Оцінка користувачів 3.55/5
на основі 42 відгуки
  • Іванков О***

Дуже класна вже 3 роки користуюсь, задоволений

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Этот скрип уже конкретно достает, даже после чистки.
    Думаю менять на другую

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    скрип
    • Никита С***

согласен полностью. Все работает но это скрип при скролле раздражает

• Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

В принципі, норм. Я в шутани не граю, а здебільшого працюю, тому не скажу, чи прям дуже хороша. Для моїх цілей підходить, через 2,5 роки розібрав і змазав колесо, бо скрипіти почало

Переваги:
    Зручна для великої долоні
    Недоліки:
    В суперкруті "геймерські" отвори і щілини легко забивається бруд
  • Никита С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

я бы не сказал что это большой размер мыши, скорее средний.
    Если у вас действительно большая ладонь, то будет не удобно пользоваться скроллом

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Була б чудова як би не скрипіла. Як взагалі таке можна впарювати, там походу пів партії бракованих. Вони через те і знижку зробили.

Переваги:
    зручно лежить в руці, настроюється, стабільна
    Недоліки:
    СКРИПИТЬ колесо як старий віз
  • Алексей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним
    Переваги:
    Хорошая мышка, удобно лежит в руке.
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Використовую 3й місяць, колесо не скрипить, для ігр як на мене її вистачає з головою

Переваги:
    класна мышка на ціну 360 грн
  • Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишка удобная, большая, в меру увесистая.
    #моєрозпакування

Переваги:
    Удобная, приятно лежит в руке.
  • Ростислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

1.Срывает сенсу на 800 dpi начиная от 1.9 и ниже. При резких поворотах мыши готовьтесь к тому что у вас сорвет сенсу.
    Через 7 дней использования начинает ужасно скрипеть колесо прокрутки (десяток отзывов ниже это подтверждает).
    Вывод:
    Если вы думаете что это хорошая мышка для фпс шутеров на низком dpi и сенсе,то вы не угадали.
    За эти деньги лучше взять бладди п85.
    Ну и как бонус от производителя - скрипящее колесико,которое проявит себя где-то через неделю после покупки.
    Так что покупка так себе.

Переваги:
    За свои деньги норм.
    Недоліки:
    Срывает сенсу,скрипит колесо прокрутки.
  • Богдан Г***

Все супер

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мышь хорошая, но скрепит колёсико,что ОЧЕНЬ раздражает при использовании.
    Мышке меньше месяца.

Переваги:
    Удобная
    Недоліки:
    Скрипит колёсико.
    • Перспективный В***

Да, действительно, убедился уже на 1000% что надо читать отзывы перед покупкой. Та же проблема, меньше месяца мышке и начало скрипеть колёсико

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Можно отключить подсветку полностью?

• Марія М***

користувався 2ва роки вмерло колесо

Недоліки:
    скрипить
  • Миша

скрипит колесико при прокрутке

Переваги:
    Офисная мышь
    Недоліки:
    начало скрипеть колесико, невозможно пользоваться
  • Павел
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Лучшая мышка в своем ценовом диапазоне, лучше не найти

Переваги:
    Полностью все
  • Юра К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Дуже крута та якісна ігрова мишка. Ціна її зовсім невелика, але дуже висока якість, всі деталі дорогі та надійно зібрані без зазорів, люфтів чи виступів. Колесико не люфтить та має різнокольорову підсвітку. Нажаль високий dpi та довгий міцний кабель не компенсують її дротовий тип підключення, це однозначний мінус. Добре, що є гарантія аж у 18 місяців, моя мишка прослужить мені дуже довго. Додаткові кнопки, які можна налаштувати під свої потреби. Меді дуже сподобалося пиємне на дотик та гладеньке soft покриття. Нажаль я купував цю мишку у звичайному магазині в моєму місті, якість сервісу та обслуговування там жахлива, тому тепер купую лише на ROZETKA й вам рекомендую купити цю мишку саме тут.

Переваги:
    1) Ціна 2) Дизайн 3) Якість 4) Підсвітка 5) dpi 6) Гарантія 7) Кнопки 8) Ігрова 9) Покриття
    Недоліки:
    1) Дротова
  • angel a***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Шикарная мышка, топ за свои деньги) Купил так как она предназначается для шутеров, а также недорогая. Но в тоже время собрана очень качественно и добротно. Есть подсветка, но она не рябит в глазах, выглядит не навязчиво. Некоторым не нравится что она беспроводная, но мне даже плюс. Провод тем более хорошо обшит тканью

• Микола К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Дуже дешева, але якісна мишка. Надійно зібрана та я надіюсь прослужить мені довго. Вона має лише один недолік, дротовий тип підключення сильно заважає її комфортно використовувати. Однак цей кабель є дуже довгим та міцним. Високий dpi, дозволяє її використовувати на великих моніторах та у швидких іграх. Хороше колесико з підсвіткою. Гарантія у 18 місяців. Класне, приємне на дотик покриття, рука не стомлюється та не затерпає після довгого користування моєю мишкою. Я купував її не на ROZETKA і дуже тепер жалію, у тому магазині, де я її брав жахливий сервіс та якість обслуговування. Я дуже задоволений, що купив саме її. Однозначно вам рекомендую купити саме цю мишку.

Переваги:
    1) dpi 2) Дизайн 3) Гарантія 4) Підсвітка 5) Якість 6) Кнопки 7) Покриття 8) Ціна
    Недоліки:
    1) Дротова
  • ВЕРОНИКА В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Недорогая хорошая мышь, я использую ее для серфа в инете и для экселя. Наверно, для игры в кс-ку стоит купить что-нибудь покруче, но мне и эта нравится, себя полностью оправдывает. Есть приятные бонусы в виде подсветки, тканеого провода.

• Андрій М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Недорогая и в то же время довольно таки хорошая мышь! После полугода использования никаких нареканий. Так и чешется язык назвать эту мышку идеальной по всем параметрам лично для меня. Данная мышка имеет очень красивый внешний вид, очень удобную форму и размер, длинный, не толстый и не жёсткий (что очень хорошо) провод, который вставляется в usb. Мышка прекрасно бегает по большинству поверхностей. Доволен покупкой!

Переваги:
    Хороший дизайн, мышь отлично "сидит" в руке, качественная
    • Дмитрий Ф***

Добрый день, сенсор срывает?

• Сергій Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

За таку невелику ціну, це прекрасна річ. Якість на висоті, дизайн дуже крутий і колесико світиться. Високий dpi дозволяє комфортно грати любі шутери та не тільки. З мінусів те, що вона дротова, це інколи заважає комфортній роботі та її розмір трішки не підходить до маєї руки, завелика вона мені, але це все не критично. Плюсів набагато більше, мені дуже сподобалося круте та приємне на дотик soft покриття, довгий кабель та вбудовану пам'ять для збереження налаштувань. Я купував її не на ROZETKA, брав цю мишку у звичайнісінькому магазині в нашому місті, якість послуг та сервісу там жахлива, тому тепер спокіййно собі замовляю та купую лтше тут. Дуже добре, що вона має 18 місців гарантії. Дивлячись на всі її переваги, я дуже задоволений своєю покупкою, тому й вам також рекомендую придбати її!

Переваги:
    1) Ціна 2) Якість 3) Дизайн 4) dpi 5) Кабель 5) Підсвітка 6) Пам'ять 7) Покриття 8) Гарантія 9) Кнопки
    Недоліки:
    1) Дротова 2) Розмір
  • Влада Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Эту мышь я покупала мужу, когда прежняя сломалась. Лично я не люблю большие мышки, но под мужскую ладонь маленькая не подойдет. Поэтому мой выбор пал на эту игровую мышь. Со слов мужа, она очень удобная. Можно настроить под игры. у неё надежный провод хорошей длины. Есть дополнительные кнопки. Удобное колесико. Всем рекомендую, не пожалеете. Цена отличная!

Переваги:
    Удобная, функциональная, качественная
  • Олег А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишка хороша, ціна не висока, але якість хороша, гарний дизайн, дуже зручна, швидка у грі і легко керувати. За час користування жодного разу не підвела. Рекомендую, хороший варіант для юних геймерів!!!

Переваги:
    Ціна, довго користуюся, зручна
  • Тарас С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Заказал пол года назад эту модель, мышь работает по сей день. Я считаю, что очень качественная мышь за небольшую плату. Прочный и длинный кабель. Компьютерная мышь достаточно легкая но с удобным и прочным корпусом. В руке лежит очень удобно, привыкать к ней долго не пришлось. Очень понравилась это игровая мышь. Приятная на ощупь и красивая! И вообще я бы рекомендовал её друзьям!

Переваги:
    Дизайн, материал, замечательно лежит в руке, качественная
  • Ігор Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купил себе эту игровую мышь, очень доволен покупкой, хорошо лежит в руке, аккуратно обвернутый провод, хорошо скользит по игровой поверхности. Пользуюсь данной мышью давно и не встретил никаких проблем, да и стоит нормально. Огромное спасибо!

Переваги:
    Удобная и качественная, за свои деньги просто пушка
  • Антонина
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Я в восторге от приобретенной на Rozetka мыши. У неё всё направлено на победу в игре: и работа на высоких скоростях, и управление

• Влад Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Рекомендую эту игровую мышу. Уверенный коннект по проводу, приятное софт тач покрытие, рука не устаёт. Крутая сенса и настройка под себя

Переваги:
    Сенсор ,настройки ,дезайн , удобность раджу для покупки!
    Недоліки:
    Ніяких!!!
  • Gooq L***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мышь Redragon Pegasus USB Black - игровая мышка с отличным оптическим датчиком. Кнопки нажимаются плавно, сами не срабатывают. Очень прочный удлиненный кабель USB. Очень много всяких дополнительных функций и команд, которые делают вне конкуренции данную мышь в подобном ценовом сегменте. Очень хорошо упакована. Гарантия в полтора года.

Переваги:
    Качественная сборка, отличный внешний вид и цена
    Недоліки:
    не увидел
  • Елена С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

У мене кілька мишок. Але цю я придбала через дизайн. Але, як виявилося на практиці, вона замінила всі мої мишки. У неї прекрасне прогумоване колесо прокрутки з підсвічуванням, високоточний оптичний сенсор і вона не просто переміщається по будь-якій поверхні, а дивно легко ковзає.

Переваги:
    Якісна, дуже зручна, стильна
  • Сніжана Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Купила себе эту модель. Мышь действительно стоит внимания. Если у вас ограниченный бюджет - она для вас. Удобный формат, фактура, дизайн радует глаз. В руке лежит очень удобно! Однозначно советую!

Переваги:
    Дизайн, ощущения, качество
  • Степан Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишка дуже хороша. Незважаючи на зовсім невелику ціну, вона доволі якісна. Зібрана з душею та з хороших деталей. Цю мишку купляв близько чотирьох місяців назад, брав не на ROZETKA, якість послуг та сервісу мене зовсім не влаштувала, пому тепер купую лише тут. Класний мінімалістичний дезайн прекрасно доповнюється крутою різнокольоровою підсвіткою колесика. dpi повністю вистачає для комфортної роботи на великому моніторі. Мишка також має приємне на дотик soft покриття. Незважаючи на її тришки завеликий розмір та дротовий тип підключення, я всеодно всім рекомендую її купити.

Переваги:
    1) Ціна 2) Якість 3) Дизайн 4) Покриття 5) dpi
    Недоліки:
    1) Дротова 2) Розмір
  • Себестянович О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Перепробовала множество мышек, и проводных и беспроводных. Эту мышь увидела у товарища, он её нахваливал). И я решила приобрести такую же. В руке лежит очень удобно, как влитая. Благодаря этому рука не устает, даже при длительном использовании. По качеству все супер, с виду стильная, очень красивая. Лично мне, очень по душе. СПАСИБО!!!

Переваги:
    Цена , дизайн, удобная в использовании
  • Оля
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мишка досить не погана і стиль як на мій погляд також вона себе не погано показує в іграх

Переваги:
    Сенцор ргб підсвітка також і дезайн і кабель удобна в руці
    Недоліки:
    Ніяких!
  • Андрій
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Переваги:
    Игровая , провод ,покриття , удобно лягла в руку
    Недоліки:
    Ніяких
  • Михаил
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Мышка очень хорошего качества и универсальна по своему назначению. Она очень комфортна в пользовании. Ею не только удобно, но и приятно управлять. Она многофункциональна

• Павло Ч***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з червоним

Цю мишку купив давно. Брав у звичайному магазині, якість послуг та сервісу мене не влаштувала, тому тепер купую та замовляю лише на ROZETKA. Це доступний та недорогий девайс, що підійде до кожного комп'ютера чи лептопа. Мишка має приємне покриття та мінімалістичний сучасний дезайн. Підсвітка, яку мажна легко програмувати. Але нажаль ця мишка не є безпровідною, це невеликий мінус. Вона є ігровою. Велика кількість додаткових кнопок дозволяє легко налаштувати їх в іграх. Я вважаю, що у неї набагато більше переваг, ніж недоліків, тому її спокійно можна купувати та не переживати. Однозначно рекомендую.

Переваги:
    1) Ціна 2) Покриття 3) Дизайн 4) Підсвітка 5) Ігова
    Недоліки:
    1) Дротова