- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: No Sugar. Загальна вага: 30
Супер!!!
Дякуємо за відгук!
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: No Sugar. Загальна вага: 30
Подобається
- Переваги:
- Замінник цукру о калорій
- Недоліки:
- Смак специфічний Треба звикнути ,а так нормально
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: No Sugar. Загальна вага: 30
Заменитель полностью соответствует описанию. Упаковки хватает надолго. Цена оптимальная. Рекомендую.
- Переваги:
- Сладкое, недорогое, большая емкость.
- Недоліки:
- Не выявлено.
- Иванов Н***Відгук від покупця. Продавець: No Sugar. Загальна вага: 30
Може треба привикати
- Переваги:
- Все гарно упаковано. Надали як бонус ще 5 пакетіків
- Недоліки:
- Заявлене не відповідає фактичному. 1чл цукру=1 таблетка. Сьогодні кинув чотири таблетки не відчув практично сладості на чашку кави 200 мл. - одна горькота.
- Продавець No Sugar
Николай, просимо Вас продегустувати замінник цукру ще раз, але дотримуватись рекомендацій що 1 таблетка= 1 чл цукру, бо надлишок може замість солодкості визвати почуття гіркоти. Почніть з однієї таблетки, та дочекайтесь поки вона повністю розчинеться у напої. У стевії ще є така властивість, що солодкість відчувається не відразу,а через декілька секунд після ковтка.
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: No Sugar. Загальна вага: 30
Чудовий товар. Хороше обслуговування. Додали ще буклетик і 5 пробнічків пакетиків . Дякую
- Продавець No Sugar
Дякуємо, дуже раді, що Вам подобається наша продукція!
- Елена К***Продавець: No Sugar. Загальна вага: 10
Взяла первый раз на пробу и очень разочаровалась( Когда делаешь глоток, сначала чувствуется сладость, а потом ужасная горечь. В след.раз попробую взять порошок и другой фирмы. Может все таки найду полезный и не отвратительный на вкус заменитель сладкого!
- Переваги:
- Удобная таблетирования форма
- Недоліки:
- Горькое послевкусие. Больше никогда не возьму
- Натуральные с***
У стевии есть свое специфическое послевкусие, длительная сладость. Горечь может возникать при избыточном добавлении в продукт. Попробуйте уменьшить количество
- сергей к***
Дело привычки. Я когда первый раз сделал глоток чая со стевией, тут же его выплюнул. Потом привык понемножку...
- Віктор А***Відгук від покупця. Продавець: NV4you. Кількість в упаковці: 300
Повністю не задоволений, псує смак напою, ще з'явсэться пекучий присмак. Щось домішали до стевії, щоб було більше фінансової вигоди, а на споживача - плювати. Цікаво, вони самі цим користуються, навряд..!!!
Категорично не рекомендував!!! Гроші на вітер!- Переваги:
- Немає ніяких переваг, крім негативу.
- Недоліки:
- Для будь яких напоїв непідходить. Лажа повна!!!
- Продавець NV4you
Стевія має характерний свій не дуже приємний смак, це іі природний смак.
Прочитайте опис, в складі янтарна кислота, щоб таблетка розчинялася, топінамбуру порошок, мальтодекстрін, бо стевіі 1 г дорівнює по солодкості 1 ст цукру. Вибирайте суміш, де більше у складі еритритолу, тоді не буде присмаку.
Цей продукт на ринку більше 10 років, багато кому присмак не заважає. - Продавець NV4you
Якраз друга банка від цього ж виробника, яку ви купили, вже без присмаку.
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: TsukorOk. Загальна вага: 30
Дуже сподобалося! Дуже-дуже солодкий, пів таблетки на кашку чаю йде
- Переваги:
- Майже чисто сама стевія
- Ксения Н***Відгук від покупця. Продавець: NV4you. Кількість в упаковці: 300
не понравились. привкус ужасный.
- Переваги:
- компактная упаковка
- Недоліки:
- привкус ужасный
- Продавець NV4you
Я ж попереджала, що є присмак, бо тут майже тільки стевія,це іі природний смак .
А хтось хоче стевію, не хоче інші цукрозамінники, то добре, що ви взяли і інший, без присмаку
Вибір цукрозамінників зараз великий, на різні смак
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: TsukorOk. Загальна вага: 30
Отличная замена сахару. Чуть-чуть горчит, но для кофе самое то.
- Переваги:
- На долго хватает
- Недоліки:
- Чуть горчит
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: TsukorOk. Загальна вага: 30
Товар отримала, все згідно замовлення.
- Переваги:
- Зручна упаковка.
- Недоліки:
- Присмак гіркоти, тому, нажаль, члени нашої сім'ї відмовилися від даного цукрозамінника.
- Продавець TsukorOk
Доброго дня)
Дякуємо за відгук.У нас великий вибір цукрозамінників,тому будемо очікувати повторного Вашого замовлення для підбору найкращого цукрозамінника для Вас)
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Здорове Харчування
Хороший заменитель сахара.