- Роман А***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Швы распускаются, нитки лезут. Быстро скатывается, на поверхности появляются катышки. В общем, максимум на один сезон, потом выкинуть. Хотя что можно ожидать от этой цены?
- Переваги:
- Вроде греет
Відповідає
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Брав розмір S при зрості 170 і вазі 65кг, все сіло як треба, тканина приємна на тілі.
Мені лише довжину рукава хотілося б на 3 см коротше, але це субєктивно. В цілому рекомендую.- Переваги:
- Ціна, якість, відповідність розмірній сітці.
- Недоліки:
- Не знайшов
Відповідає
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Чоловік задоволений))
- Переваги:
- Зручно і тепло
Відповідає
- Низамов Д***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Відмінна якість, товар відповідає опису
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже сподобалась якість та ціна. Дякуємо додатково за розуміння та швидкі відповіді з поверненням невірного розміру який я заказала з власної помилки.
- Переваги:
- тепла зимова
- Недоліки:
- Михаил Е***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
приємно здивований, жодних нарiкань
рекомендую- Переваги:
- чудовий матерiал, дуже приємний на дотик, тепла, добре виглядає
- Недоліки:
- нема
Відповідає
- Георгий К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Бомбезный, одел и снимать не хочется.
- Переваги:
- Мягкий материал
- Недоліки:
- НЕТ.
- Карина М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
якість гарна
Відповідає
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: XL. Колір: Чорний
Прекрасно сел комплект, соответствует размеру!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Термобілизна гарної якості, розмір відповідає заявленому.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявили
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Якісна річ, рекомендую до покупки!
- Переваги:
- хороша якість костюма, нитки не торчать, рівні шви, чудовий матеріал
- Недоліки:
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Розмір підійшов, тканина приємна та якісна, шви всі рівні, ніяких недоліків.
Відповідає
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
Дуже зручний термокостюм та круто зігріває!
- Михайло Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Спасибі, комплект чудовий, зручний, не сковує рухів! Відмінна якість.
Відповідає
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
найкращий теплий костюм, якість хороша, чоловіку підійшло і він дуже задоволений. Щиро вдячні!
Відповідає
- Микола Л***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Відмінна, якісна термуха! Дякую за швидку доставку та якісний товар.
Відповідає
- Валерій М***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Комплект порадував якістю! Все чудово!
Відповідає
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Прекрасна якість! На тілі не відчувається, ніде не тисне, тепла та комфортна термобілизна! Раджу придбати.
Відповідає
- Інга Т***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Хороша термуха, якість гарна, розміри вказані вірно! Чоловіку підійшло.
Відповідає
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Рекомендую. Костюм дуже теплий, розміри відповідають дійсності. Сину все підійшло ідеально, недоліків не виявили
Відповідає
- Єгор Б***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: M. Колір: Чорний
Все супер, термуха якісна, дуже тепло в ній, тканина натуральна та приємна до тіла!
Відповідає
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Якісна та тепла термобілизна, тканина приємна до тіла! Все круто, спасибі!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Справді теплий комплект, на зиму буде ідеально.
Відповідає
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Товар якісний, повністю відповідає своєму опису. Доставка швидка! Рекомендую придбати!
Відповідає
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Sport-Team-V. Розмір: S. Колір: Чорний
Відмінна якість. Розмір чудово підійшов на сина. Рекомендую.
- Олександр К***Продавець: Sport-Team-V. Розмір: L. Колір: Чорний
На жаль товар був з пошкодженням.
- Переваги:
- Відсутні.
- Недоліки:
- Виявлене пошкодження тканини в районі грудей.