- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Все підійшло
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Все окей,
- Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Нормальна клавіатура, оригінал звісно був би краще(навряд чи знайдеш), але й ця нічого так. Всі клавіші працюють, тільки деякі не дуже впевнено натискаються, доводиться сильніше тиснути.
- Денис Т***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Всё работает. Хорошего качества.
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Алми
Посилка приїхала в жахливому стані. На новій пошті кажуть відправник погано запакував.
- Продавець Алми
Доброго дня. Ви на коробку подивитеся уважно, причому тут погано запакував. Коробку з нашим товаром начебто під колесо машини поклали. Це ушкодження зробила Нова пошта.
- Роман Р***Відгук від покупця. Продавець: Алми
В цілому все ок, продавець швидко зв'язався, підтвердив замовлення, я кинув гроші і він в той же день відправив, так що оперативно вийшло. З клавою все добре, робоча, прийшла рівною (на відміну від клав які я раніше в інших продавців замовляв), нарікань на неї немає.
- Переваги:
- Невелика ціна
- Евгений Т***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Клавиатура понравилась, отличается с тыльной стороны от оригинальной, но выглядит по ощущениям добротнее. С внешней стороны по тактильным ощущениям нажатие кнопок форма размер, один в один с оригиналом но шрифты немного окуратнее на кнопках чем на предыдущей клавиатуре... Однозначно рекомендую к покупке. Спасибо Алексею за оперативность.
- Переваги:
- Добротная вещь за небольшие деньги.
- Соколов А***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Товар пришол очень быстро!
- Переваги:
- Соответствует заявленным характеристикам
- Недоліки:
- Пока ненашел
- Федір О***Продавець: Алми
Замовляв, доставка Бистра продавец добросовісний, але не вийшло використати, в день доставки ноутбук залишив нас, відправився в кращий світ, кремній йому на подложку, ми тебе не забудемо
- Переваги:
- Продавець прости, добре що передоплату ти взяв
- Недоліки:
- Мої руки -крюки