- Андрей Т***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Клавиатура стала лучше даже "родной")))
- Переваги:
- Все супер!
- Недоліки:
- нет.
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Звісно, вона не така само як заводська, але працює. Треба було добряче попрацювати паяльником, та раджу вам мати якійсь шматок abs пластику щоб закріпити клавіатуру.
Сумно, що процес самостійної заміни клавіатури зовсім не був продуманий виробником, але це вже зовсім інша історія...- Переваги:
- Працює
- Віталій Б***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Клавіатура прикрасно роботах
- Дмитрий Ц***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Дивує коли люди за 200 грн очікують що вона буде краща ніж оригінальна. Для тих хто хоче обійтись заміною лише верхніх кнопок та качельок.. облом вони не підійдуть,доведется міняти повністю, тому в57,скальпель та паяльник вам у поміч. Якщо замовник ремонту або ви перфекціоніст, шукайте шось інше, по кріпленням стає ідеально, з лиця,трохи більші зазори, та самі пласмаски трохи гуркотять, але все нажимаєтся, замовник ремонту поскаржився що не так м'яко як у оригиналі... але ж знову ж.. на свої 200 грн вона відпрацьовує на всі 100% Тому якщо ви друкуєте на встановлення рекорду, вона вам не підійде, якщо ви звичайний юзер, і треба дешево відремонтувати, то це саме ваш варіант
- Переваги:
- Недоліки:
- За таку ціну недоліки слід шукати в собі
- Иван Я***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Дуже погана клавіатура. Встановили в сервісному центрі, половина клавіш западає. Інша половина працює лише коли сильно натискаєш на клавішу.
- Продавець Алми
Добрий день. На клавіатуру є гарантія 3 місяці, якщо при установці сервісний центр нічого не пошкодив, то відправляйте її до нас, ми перевіримо і поміняємо на іншу. Дивно, що сервісний центр до встановлення клавіатури не перевірив її. Інакше цей дефект було б одразу виявлено. Продублювали це повідомлення Вам у особистий кабінет.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Клавіатура майже схожа на оригінал, в цілому не погана
- Недоліки:
- З часом почала виснути зажимаючи "." або "/" , також нажимаючи нажній ряд символів після них зажимає вище згадані символи.
На днях перестала працювати 1 клавіша (не важлива)
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Качество клавиш на 4, ну и на х550са Энтер и Шифт немного меньше чем отсек в самой рамке компьютера ( из-за этого эстетика упала , но работает и то хорошо, посмотрим на сколько хватит)
Продавец отправил на след день после заказа , упаковано было хорошо.- Переваги:
- Отправка, упаковка, горячие клавиши
- Недоліки:
- Надо впаивать( из-за этого процесс установки становиться больше , но альтернативы нет
- ВасилийВідгук від покупця. Продавець: Алми
Все стало як має бути. Дякую за товар.
- Переваги:
- Супер
- Иван П***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Подойдёт на Asus x550 vb?
- Алми
Добрый день. На 99,9 % подойдет, но рекомендуем сравнить клавиатуру по шлейфу.
- Станислав С***Відгук від покупця. Продавець: Алми
От моей практически не отличить.
Старую выпаял, новую впаял. Пока работает - Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Спасибо, что основной Enter работает.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- малый Enter, на цифровой клавиатуре заедает, клавиша погнута, на нажатие реагирует с 10го раза
- Алми
Добрый день. По данным клавиатурам еще не было проблем. Эти клавиатуры устанавливаются в верхнюю крышку методом пайки, возможно установка произведена неправильно. Вы можете с нами связаться по телефону в товарном чеке и мы ее можем заменить если клавиатура имеет брак.
- Александр П***
Она приехала с деформированным механизмом, клавиша Enter не ровно сидит на месте а торчит одной стороной, на цифровой клавиатуре и плохо нажимается. Это видно не вооруженным глазом. Можно было перед отправкой вам повнимательнее быть. Я меняю клавиатуру в своем ноутбуке уже второй раз, умею это делать. Менять, ходить на почту отправлять, звонить вам и прочее мне не интересно. Я ее уже установил в ноут, и печатаю с нее. Одна эта клавиша неработающая меня не особо смущает. Было бы здорово если бы она работала, но что уж тут. Практика показывает, что эти дешевые клавиатуры из Китая работают где-то год. Потом заменю на очередную. Пытался найти оригинальную, такую как стояла изначально и готов заплатить любые деньги за нее, потому что та клавиатура, которая изначально на этом ноутбуке стояла не сравнится с этими копиями. там и нажатие приятное и клавиши не болтаются, вообщем ощущения не забываемые.. Почти купил на разборке не работающий такой же ноутбук с оригинальной клавой, за 2к грн. только ради клавиатуры, да не срослось..
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Алми
Пришла быстро, работает без проблем.
- Переваги:
- Рабочая
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Клавиатуру покупал для asus x550vc, на замену старой залитой. Не смотря на то, что клавиатура бюджетная, все работает без нареканий.
- Переваги:
- Бюджетно
- Недоліки:
- За такую цену их нет и быть не может
- Тарас І***Відгук від покупця. Продавець: Алми
Якість на 7 із 10. Продавець надав реквізити можна було оплатить через карту.
- Переваги:
- цiна
- Roman K***Відгук від покупця. Продавець: Алми
- ElenaПродавець: Алми
добрий день,чи підійде на модель х550vb
- Алми
Добрый день. Необходимо правильно определить шлейф. Чтоб контакты были с правильной стороны как на фото.
- rmbr M***Продавець: Алми
Клавиатура идёт с пленкой ,которая под клавиатурой или без неё ?
- Алми
Добрый день. Клавиатура идет без пленки
- Андрей С***Продавець: Алми
Странный вопрос, но у меня ноутбук Х550СС-ХХ821D - подойдёт ли? Просто у меня она не впаяна, как писалось ниже.
- Алми
Добрый день. Если она не впаян, то не подойдет. Найдите тогда свою версию. Но мы таких не знаем.
- Іван Г***Продавець: Алми
Чи можна надіслати вам фото із знятою кришкою і чи ви зможете по ньому визначити чи підходить дана клавіатура для ноутбука Asus X552MD-SZ045D?
- Іван Г***Продавець: Алми
Чи підходить дана клавіатура до ноутбука Asus X552MD-SX045D
- Алми
Добрый день. В связи с тем что у вас клавиатура впаяна в верхнюю крышку, необходимо снять крышку и сравнить расположение контактов на шлейфе.
- Argent F***Продавець: Алми
У меня вопрос: эта клавиатура у меня имплантирована в верхнюю часть ноута, где тачпад, как менять? Ноут Асус х550л
- SunCS
Старая клавиатура отпаивается и припаивается новая.