- Нестерук О***Відгук від покупця. Продавець: IDei. Колір: Світло-сірий
Все подошло, спасибо.
- Продавець IDei
Дякуємо за відгук)))
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
В цілому задоволена товаром, придбала вже три (для зберігання дитячих іграшок). Але в третій коробці кришка прийшла зламана((
- СВІТЛАНА Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Качественный, вместительный контейнер из плотного пластика и хорошо прилегающей крышкой.
- Переваги:
- Качество. Дизайн
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що сподобалося. Бажаємо приємного користування!
- Анастасія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Прочный, красивый и практичный ящик для хранения .
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Замовляла два. Самі контейнери класні, місткі та з гарного пластика. Одна з кришок прийшла з відколоти кутом. Помітила вже вдома, коли дістали з плівки пакувальної.
- Переваги:
- Класні контейнери.
- Недоліки:
- Відколотий кут у кришці.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Об'ємний, приємний на дотик, міцний пластик, та гарний дизайн.
- Переваги:
- Об'ємний, та приємний на дотик.
- Недоліки:
- Нема.
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та фото. Бажаємо приємного користування!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Гарний контейнер, місткий. Кришку знімаю обома руками, добре тримається, але вона пошатується в зачиненому стані, сидить не так плотно як в харчових контейнерах.
- Переваги:
- Колір, форма, кришка
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Якісні контейнери, замовляли 8 штук для зберігання матеріалів для занять творчістю. Товар ніби і дорогий, бо є аналоги дешевше, але якість і дизайн на вищому рівні. Нам дуже подобаються, всі контейнери рівнесенькі і кришки чітко закривається.
- Переваги:
- Дизайн, якість пластику
- Недоліки:
- не помітити
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та фото! Нам надзвичайно приємно, шо Ви обрали наш товар та залишилися задоволені покупкою! Приємного користування)
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Контейнер,на перший погляд, досить якісний, але псує враження кришка, яка закривається абсолютно не щільно. Вона просто лежить зверху контейнера. Прочитавши коментар нижче, що кришка закривається щільно, тому і замовила, але це неправда.
- Переваги:
- Якісний пластик
- Недоліки:
- Кришка закривається не щільно
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
То что было нужно, удобно на кухне для хранения запасных частей для миксеров
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Ернес Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарний контейнер, міцний пластик, кришка закривається щільно, мені дуже подобається))
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.