Відгуки покупців про Вакуумні Пакети для Одягу ComShop для Зберігання Одягу 80х100 см 5 шт
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Нормальні пакети, купила щоб зимовий одяг по пошті відправити, 4 куртки влізло в 1
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Придбали дві пачки пакетів, учора забрали з Розетки - 60х80 та 80х100.
60х80 чудові.
У тих, що 80х100, один із пакетів з браком - верхній шар пошкоджено, тому не тримає повітря.
Прикріпила фото браку, прикро.
Прохання замінити, будь ласка, пакет (80х100).- Переваги:
- Місткі, міцні пакети
- Недоліки:
- Є брак у пачці
- Продавець Icons Workshop
Дякуємо за відгук! В жодному разі не виключаємо заводський брак або пошкодження при доставці, тому завжди на обгрунтоване звернення щодо нефункціоальності пакетів реагуємо грошовою компенсацією або заміною пакетів. Менеджер Вам зателефонує.
- Яна Д***
З продавцем звязалися,були повернені кошти за бракований пакет. Все супер, задоволена!
- пивовар и***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Пользовалась впервые.это просто круть. Зимнее полупальто превратилось в коробку конфет (образно выражаясь) действуем по инструкции(вложена в упаковку) и наслаждаемся экономией пространства
- Переваги:
- Качество,простота использования
- Фритненкова К***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Пакети якісні. Все робила по інструкції. Все супер! Рекомендую.
- Переваги:
- Міцні та якісні пакети.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Чудові пакети! 5 штук стоять з початку вересня, все супер! Я робила все по рекомендації продавця. В мене ніяких питань. Задоволена!
- Переваги:
- Міцні, якісні, свою функцію виповнюють
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Мешки ужасные. До этого покупала прозрачные, они супер. Эти из пяти один был с дырой, из четырёх в 2х на следующий день вернулся воздух. Закрывала хорошо, так кау пользуюсь не первый раз. Не рекомендую
- Продавець Icons Workshop
Дякуємо за відгук! В жодному разі не виключаємо заводський брак або пошкодження при доставці, тому завжди на обгрунтоване звернення щодо нефункціоальності пакетів реагуємо грошовою компенсацією або заміною пакетів. Дотримання рекомендацій щодо використання є запорукою їх довготривалої служби пакетів.
- Альона П***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Дуже задоволена
- Переваги:
- Міцні,якісні
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Все працює
- Переваги:
- Ціна і якість хороші
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Хорошие пакеты, прочные, держат вакуум. Всё делала как указано в инструкции. 1 из 5 пакетов оказался бракованным, очень жаль.
- Переваги:
- Прочные, вместительные, хорошо уменьшают объём
- Недоліки:
- 1 пакет бракованный
- Продавець Icons Workshop
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Пакеты классные, плотная пленка. Все целые без брака. Я довольна.
- Переваги:
- Цена, скорость доставки
Дякуємо Вам за відгук!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Icons Workshop
Отличные пакеты, качественные и плотные. Обязательно придерживайтесь рекомендаций, которые отправляет продавец с заказом. И нужно хорошо закрывать зип застежку! Я очень довольна!
- Переваги:
- Плотные пакеты, экономия места
- Продавець Icons Workshop
Дякуємо Вам за відгук!