- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Digital Store
Тримач для телефону трохи хиплий.якщо використовувати як лампу для освітлення,то треба доробити кріплення павербанка. Так більше проблем по конструкції немає. Саме світло більш менш достатньо навіть для письма....
- Переваги:
- Описав
- Недоліки:
- Кріплення
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Дуже не стабільний штатив
Під телефон тримач маленький
Звісно він відтягується, але не так як би хотілося, не кожна модель телефону підходить
Лампа світить добре і це єдиний плюс- Переваги:
- Недоліки:
- Написано вище
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Якщо чесно, то то такое г...
По перше Кули її втикати як лише usb кабель, по друге, вона світла взагалі нормально не дає, по третє відсуття шо розсиплеться в руках, кароче це дешевий Китай ((- Переваги:
- Продавець Digital Store
Доброго дня, вона неможе розсипатися в руках, не перебільшуйте ми особисто перевіряємо кожну лампу перед відправкою. Вона відповідає крітеріям ціна - якість. USB кабель підключається до будь якого адаптеру який вмикається в розетку. І лампа світить досить яскраво як для свого діаметру.
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Все норм, відправлено вчасно, запаковано добре, співвідношення ціна якість влаштовує
- Переваги:
- Ціна, комплектність
- Недоліки:
- Незнайшов
- Продавець Digital Store
Раді, що сподобалося, дякуємо Вам за відгук!
- Уляна М***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Лампа прийшла ціла. Все справне, замовлення прийшло швидко. Продвця рекомендую.
- Крістіна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Лампа жах не рекомендую. І місяць не пройшов як перестало переключати кольори. Горів лише один жовтий а потім зовсім весь пластик кільця розколовся в руках.
- Юра Ю***Відгук від покупця. Продавець: Digital Store
Лампу прислали швидко. Комплектація відповідає опису. Є навіть маленька тринога.