Відгуки покупців про Дитячий шезлонг гойдалка для новонароджених дітей дитяче крісло шезлонги дитячі крісла гойдалки BABY Balance Soft A1 блакитний в клітинку бавовна (BBS-13-00)

Оцінка користувачів 5/5
  • Тарас П***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий

Якісний товар українського виробника. Дитина гойдалася доки сама не навчилася ходити. Купили такий нашій дитині і похреснику. Рекомендасьйон.

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Марк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий

Придбав на подарунок, крісло хороше, все відповідає опису, дитині зручно))

• Продавець  SBT group

Дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Деніс З***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Світло-блакитний

Сама улюблена наша гойдалка. Дитину кладемо з двох місяців, фізіологічна позиція
    Дуже рекомендую.

• Продавець  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Анастасия Х***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Світло-блакитний

Очень довольна шезлонгом, удобно ставить возле себя и заниматься домашними делами, при этом я в поле зрения ребенка.

• Продавець  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Катерина М***

Проблему вирішено

Приобрела на подарок любимому новорожденному племяннику и его родителям.
    Сначала были проблемы с коммуникацией продавца, на Розетке указана при оформлении бесплатная доставка в итоге за доставку платила я.
    Спустя 2 недели после покупки месячный малыш (меньше 4 кг) упал в этом шезлонге, из-за сломанного красного крепежа-пластика в конструкции, его ярко видно на фото (заявлено до 13 кг)

Переваги:
    нет.
    Недоліки:
    Если вам важна безопасность малыша - не рекомендую.
    • Продавець  SBT group

У жодному з робочих/розкладених положень "1" / "2" / "3" не використовується червоний "язичок". Шезлонг буде надійно утримувати дитину в розкладеному стані навіть якщо "язичок" буде повністю відсутній. Червоний язичок використовується лише з однією метою - зафіксувати шезлонг у складеному вигляді, для транспортування, щоб шезлонг випадково не розклався при транспортуванні.

• Вікторія Б***

У вас на всіх фото товару є червоний язичок. Ви впевнені, що він не потрібен при використанні?

• Евгений Н***
    Відгук від покупця. Продавець: SBT group. Колір: Бірюзовий

Сначала не очень понятно как складывать, раскладывать, как работает регулятор положений. Со временем, с помощью инструкции все получилось. Очень довольна. Малыш с удовольствием сидит, сам себя качает, а иногда и засыпает))