- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Темно-сірий
Якісно пошита, бавовна.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Темно-синій
Дякую,якісна кепка!
- Переваги:
- Якість,ціна
- Недоліки:
- Єзжалов М***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Чорний
Это лучшая кепка немка которая у меня была, доставили за один день!
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Чорний
Даже не сомневайтесь
Все что написано соответствует правде)))- Недоліки:
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Темно-сірий
Класна кепка за супер ціну, пошита якісно та із хорошого матеріалу. Доставка відбулася оперативно (2 дні). Однозначно топ, рекомендую.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Відповідає
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Темний хакі
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Чорний
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Не виявив
Відповідає
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Світло-коричневий
Непогана кепка. Зовнішній вигляд на 100% відповідає тому, що зображено на фото товару. Рекомендую тим, хто полюбляє саме такі моделі.
Відповідає
- Анатолий Р***Відгук від покупця. Продавець: PRIS SHOP. Розмір: 57-58. Колір: Темно-синій
пожелание к производителю сделать козырек короче на 1см
- Переваги:
- кепка классная пошита качественно