Картка Rozetka

Відгуки покупців про Велосипед триколісний TILLY STORM T-349/2 з батьківською ручкою Фіолетовий

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Відгуки про товар продавця Masyasha
  • Марія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Masyasha. Колір: Фіолетовий. Діаметр коліс: 12" (30.5 см)

Велосипед отримали швидко, збирали по відео з інтернету, тому що інструкція не зрозуміла (то не сильно великий мінус) якість хороша, всі деталі на місці! Що не сподобалось, продавець бере 100 грн передплати, як гарантія, що товар заберуть, а якщо ні, то продавець верне собі вартість доставки. Проте ті 100грн в вартість товару не входять, тобто ви оплатите повну вартість всі розходи по доставці і плюс даруєте продавцеві 100 грн! Справа не в грошах, а в тому, що продавець вас дурить(

Переваги:
    Швидка доставка, якісний товар
    Недоліки:
    Обман продавця
    • Продавець  Masyasha

Шановна Марія, Ви сплатили на Новий пошті за товар на 100 грн меньше! Це легко перевірити по накладній. Ні якого "обману" не існує! Є калькулятор). При отриманні Ви також сплачуєте послуги перевізника: коміссію за наложку та доставку згідно з тарифами перевізника.

• Марія Д***

Шановний продавець! Приношу свої вибачення, дійсно я сплатила на 100грн менше, тож мої звинувачення в шахрайстві я забираю назад! Для того щоб в майбутньому уникнути таких проблем накладна мається бути в коробці з товаром! І не замість клієнтам, будь ласка!)

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Masyasha. Колір: Бірюзовий

Этот отзыв опровержение прошлого. По своей невнимательности перепутала этот магазин с другим и поставила незаслуженную оценку по отношению сервиса, актуальности цены и точности доставки. Я очень сожалею, что доставила этим вам неприятного осадка.
    Велосипед все-таки собрала, отлично едет. На эти деньги в наше время хороший транспорт. Меня очень волновало, чтобы колеса были НЕ НАДУВНЫМИ и то, что я нашла этот велосипед за сравнительно небольшую цену меня очень порадовало. Цвет намного приятнее, чем на фото. Тормоза плотные. Глубокий капюшон с возможностью регулировать. Это супер . Если учесть мою низкую стресмоустойчивость, то продавец держался на высоком уровне всю длиннейшую и сложную нашу переписку. Ещё раз приношу свои извинения.

Переваги:
    Качество-цена =выше ожидаемого. Очень лояльный продавец, терпению можно позавидовать
    Недоліки:
    Если будет не тот болт, то продавец во всем поможет разобраться. Не стоит беспокоиться, как я
    • Катерина Б***

Підкажіть нормальний велосипед?

• Дарья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Masyasha. Колір: Бірюзовий

Очень огорчена и возмущена. Получила велосипед и собрать не могу. Недостаток шурупов, не собрано то, что должно было, не соответствие деталей. И я молчу о сроках отправки. Такое ощущение, что прислали сбор брака. Фото прилагаю.
    Я в возмущении, буду писать отзыв на розетке. Мало того что нет шурупов и гайки на переднее колесо, которое должно было быть собрано вместе с шаси и крылом, так ещё и оси для задних колёс короткие (фото 2). Я смотрела какие они должны быть и они не соответствуют. И это я только за колеса взялась. А дальше собрать не могу. Приходится докупать детали и где их искать я не знаю.

Переваги:
    Не могу оценить, потому что не соответствуют детали
    Недоліки:
    Не соответствие комплектации, инструкция с плохого качества изображением, нет перечня деталей, поэтому при получении проверить невозможно, а только когда доходит до сборки. Инструкция не соответствует
  • Наташа Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Brothers. Колір: Синій. Діаметр коліс: 10"

Рекомендую

• Олга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Baby lot. Колір: Сірий. Діаметр коліс: 10"

Колеса пластмасові

Недоліки:
    Колеса пласмасові
  • Олексій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Зелений. Діаметр коліс: 8" (21 см)

За свої гроші добрий велосипед.

Переваги:
    Не дорого, свої функції виконує.
    Недоліки:
    Переднє колесо трохи криве, але їхати не заважає. Інструкція взагалі незрозуміла, збирав методом сюди-туди.
  • Дар'я

Велосипед не коштує своїх грошей. Колесо задні криве. Підніжка за пару днів використання відвалилася.
    Скрипить, рипить.

Переваги:
    Недоліки:
    Всесь велосипед