Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Скарбничка-скарбничка «Сімейний бюджет» на 7 відділень (5121) фанера

Оцінка користувачів 5/5
  • Дар'я Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Cool Dream

Вже другий раз замовляли. Перший раз для себе, другий - на подарунок. Завжди оперативно реагують, дуже ввічливі, швидко відправили. Задоволені продуктом, рекомендую.

Переваги:
    В комплекті є все, щоб зібрати шкатулочку. Можна домовитись, щоб відправили вже зібрану, якщо є така необхідність.
    • Продавець  Cool Dream

Доброго вечора. Дякуэмо за відгук. Ми раді, що Вам сподобався товар.

• Игорь К***

Замовлення прийшло швидко.
    В комплекті йшов клей.

Переваги:
    без лишнього, добра річ для "розподілення бюджету"
    • Продавець  Cool Dream

Доброго дня. Ми раді що Вам сподобалось.

• Соломія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Cool Dream

Покупкою задоволені. Дуже зручна річ для порядку з грошима, видно що куди складати і можна одразу визначити куди гроші потрібніші насамперед.

Переваги:
    Тепер маємо стимул для відкладання грошей
    Недоліки:
    • Продавець  Cool Dream

Доброго дня, Соломія. Дякуємо за замовлення та відгук. Нехай служить якомога довше.

• Яна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Cool Dream

Пришла коробка быстро, качество хорошее, по размеру немаленькая, единственный нюанс, который не понравился, что коробка идёт в разобранном виде и ее нужно склеивать самостоятельно.. учитывайте это)
    но вежливый менеджер обо всем предупредила и за дополнительную плату (50 грн) эту коробку склеили
    В целом довольна, пришло все быстро)

• Продавець  Cool Dream

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Ми задоволені, що Вам сподобався наш виріб.

• Николай
    Продавець: Cool Dream

Приобрёл данную шкатулку перед Новым годом для подарка.
    Девушка продавец убедила что дешевле склеить самом. Действительно нечего сложного в склеивании нет,за исключением что верхняя крышка имела пропеллер и плотно не закрывалась…:(
    При доставке этого не проверил так как всё дощечки были качественно упакованные в целлофан,да и на почте не дали бы разорвать пленку на
    все детали для проверки.
    Само качество изделия так себе…лучше добавьте 100-200грн и найдите что-то по лучше.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество изготовления
    • Продавець  Cool Dream

Доброго дня, Миколай. Ми безперечно розчаровані, що Вам не дуже сподобалася наша скарбничка. Надіємося в наступний раз ми зможемо Вас приємно здивувати і Ви залишитися задоволенні всім, але є деякі коментарі стосовно Вашого відгуку: 1) кришка даного товару передбачає кріплення через так звані "вушка", що є найбільш поширеним способом і що видно з наших фото товару, а це в свою чергу передбачає деяке зміщення кришки в будь-яких виробах з таким кріплення, але це зміщення в нашому товарі не таке суттєве як на Вашому фото, якщо не тримати кришку саме так, щоб вона суттєво виперала за бокову стінку, тим паче на Вашому фото скарбничка нахилина донизу, а кришка виперає доверху!!! що неможливо в природньому стані із-за сили тяжжіння, яке би притягувало кришку донизу, а не доверху, 2) в нашому ассортименті є вже зібрані скарбнички такого плану з пресованої деревини по майже такій самій ціні (не треба переплачувати 100-200 грн), про що Вас скоріш за все сповістив менеджер при узгодженні даного замовлення, 3) лівий передній кут скрабнички дуже вимазанний - ми в такому вигляді товар не відправляємо, тому варто було би зазначити, що це сталося скоріш за все при скеюванні, щоб не вводились в оману інші покупці, хоча добре, що є фото і відгуки від інших покупців, на основі яких можна скласти загальне враження про товар.