- Юрій Я***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Розбився рівно за місяць бережного використання після удару об умивальник. Схоже, що досить крихке скло.
- Переваги:
- Дуже сподобався дизайн
- Недоліки:
- Крихкість матеріалу об'єм трохи менший за 1 літр
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Дуже дякую. Швидко, охайно. Буду рекомендувати друзям
- Переваги:
- Швидко
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1500
Класний чайник. Мені сподобався об'єм 1,5 л, сіточка на носику, яка утримує чаїнки.
Добре миється.- Переваги:
- Ціна, якість.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Тимур С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Простий і функціональний чайник. Дякую.
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1500
Ці чайники всі однакові. Їх робить один виробник під різними брендами. Його задача одна, заварити чай або каву. Свою задачу він виконує. Якщо у вас бажання придбати чайник на роки, купуйте металевий! Зі склом треба бути обережним.
- Переваги:
- Якістний товар.
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Quality Life
Дякуэмо за выдгук. Користуйтесь з задоволенням.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Сподобався) Гарний) І дійсно витримує нагрів
- Александра С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1200
Не рекомендую брати і використовувати на газовій плити, хоча в інструкції написане протилежне
- Переваги:
- Гарно виглядає
- Недоліки:
- Кришка тріснула через декілька разів використовування
- Продавець Quality Life
Заварник вироблений з термоскла та витримує будь яку температуру
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1500
Супер, кришечка укріплена металом- не розпадається. Рекомедую
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук!
- Руслан К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чайник супер , продавец отличный
Дякуємо, Руслане!
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 600
Одні переваги. Один раз турецький час заварила не окропом, а підігрівши у цьому чайнику. Чай зовсім інший.
Після того карпатський. Клас?- Переваги:
- Продавець Quality Life
Точно клас! Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чайник з жароміцного скла простий і зручний у використанні. Можна кип'ятии на газовій плиті і зварювати окропом. Користуюсь уже 2 роки. Супер. Всім рекомендую.
- Переваги:
- Стильний, зручний
- Продавець Quality Life
Олена, дякуємо за відгук!
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 600
Замовляла чайник ,прийшов з браком чітка смуга по чайнику і цятки, звернулася до продавця щоб повернути товар. У відповідь "потрібно переревіряти на пошті і може це не наш товар". У мене питання як доводити продавцям що товар їх і чому не ставлять мітки на своєму товарі)? Не гарне спілкування продавця, проблему вирішити навіть не намагались.
Продавець не дотримується Закону про можливість покупця повернути товар. - Діана В***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Задоволена
Дякуємо, Діана!
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 600
Купував одразу дві штуки, прийшли в ідеальному стані, 600 мл достатньо на дві чашки напою.
- Переваги:
- Товар відповідає опису, комфортний у використанні
- Продавець Quality Life
Ми щиро вдячні Вам за відгук!
Завжди раді Вам в нашому магазині)
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чайник не поганий, за свої гроші.
- Переваги:
- Недорогий, доволі не поганий.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Наталя Н***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1500
Чайник дуже класний
- Продавець Quality Life
Наталя, щиро вдячні Вам за чудові фото та високу оцінку!
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Маленький гарний чайничок, дуже зручний!
- Переваги:
- Дуже гарний, компактний, зручний.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець Quality Life
Володимир, щиро вдячні Вам за відгук!
- Євгенія Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Гарний
- Продавець Quality Life
Користуйтесь із задоволенням! Дякуємо за відгук!
- Кирилл К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
очень доволен! именно то, что искал.
Приятный дизайн, не ржавеет металлическая спираль в носике, деревянная крышка плотно сидит.- Переваги:
- лёгкий, хорошо тепло держит
- Недоліки:
- не нашёл
- Продавець Quality Life
Ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо за високу оцінку та чекаємо на Вас знову)
- Немыкина Е***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Гарний на вигляд, прийшов швидко без пошкодженнь, проте після пари використань на газу вилізли якісь незрозумілі речовини, більше ним не користуємся
- Переваги:
- Гарний зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Не можна використовувати на газовій плиті, хоча менеджер стверджувала інше
- Продавець Quality Life
Добрий день! Заварник вироблен з боросилікатного термоскла, витримує температуру від -20С до +150 С - ця інформація є на упаковці виробника. Підходить для всіх видів плит, крім індукційної. На фото видно, що це не пошкодження, а зовнішні речовини.
- Немыкина Е***
Це речовини, які з’явились внаслідок взаємодії з побутовим газом, такого не повинно бути
- Елена Б***
Помийте чайник! Там видно, що звичайний нагар)
- Вероника М***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Дуже гарний, зручний функціональний чайник. Переживала що побʼється в дорозі, але все добре запакували.
- Переваги:
- Гарний, зручний
- Продавець Quality Life
Вероніка, дякуємо що знайшли час для відгуку! Завжди раді Вам знову!)
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Один покупал тут, второй такой же точно, тут же на розетке, но у другого продавца. Со временем (месяц эксплуатации) у одного отпал носик, второй тоже треснул в районе носика, а так все ок.
- Переваги:
- Хороший чайник
- Недоліки:
- Отпадают носики)
- Анастасія Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Сумніваюсь що він на 1 літр, манюнький, але перевірю і додам до відгуку інформацію
- Переваги:
- Швидка доставка, виглядає дуже гарним і естетичним, лишень забрала
- Недоліки:
- Сумніваюсь що він на 1 літр, манюнький
- Олександр П***
Поділіться досвідом експлуатації
- Екатерина О***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Замовлення відправили швидко.
Перший раз заварник прийшов з малозамітним заводським браком - була тріщінка на склі зсередини, біля кришки.
Повертала на обмін. Продавець обміняв без проблем, пересилка обміну була за кошт продавця, за що окрема дяка.
Обмінений заварник цілий, працює, радує)- Переваги:
- Після обміну - жодних недоліків.
- Продавець Quality Life
Катерино, дякуємо за зворотній зв'язок! Завжди Вам раді!
- Катерина В***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 800
Дуже швидко обробили замовлення і відправили. Чудова консультація фахівця з продажу.
- Переваги:
- Гарний вигляд.
- Продавець Quality Life
Катерина, дякуємо за відгук та чекаємо на Вас знову)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 600
Маленький гарний чайник, миється не складно, користувались поки до 10 разів, все ціле
- Продавець Quality Life
Ганна, дякуємо за зворотній зв'язок
Отличный дизайн. Очень удобный в использовании. Покупаю уже второй раз, на подарок.
- Переваги:
- Термостойкость. Можно кипятить на газу.
- Недоліки:
- Мятая коробка. Если покупать на подарок придётся переупаковать.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Все супер!
- Продавець Quality Life
Наталя, ми дуже раді, що Ви задоволені) Дякуємо за відгук!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1500
Дуже приємний продавець, не зважаючи на те що писала не в робочий час, мені відповіли одразу. Консультація на високому рівні. Дякую!
Чайник супер! Вибрала максимальний об‘єм 1,5 л. Користуємось для кип’ятіння води на газу.- Переваги:
- Стильний, можна підігрівати на газовій плиті
- Недоліки:
- Не помітила
- Продавець Quality Life
Ольга, дякуємо за відгук! Завжди раді Вам знову!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Чудовий чайничок, тепер заварюю смачні фруктові чаї
- Продавець Quality Life
Тетяна, ми дуже раді, що Ви задоволені скляним заварником! Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Отличный чайник. Класснее качество и приятный продавец. Рекомендую
Качество
Фильтр - Недоліки:
- Продавець Quality Life
Роман, щиро вдячні Вам за відгук!
- Ірина Х***
А який це об'єм у вас?
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Швидки відправили, товар гарний. Доповню, коли використаю
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Відправили в день замовлення, чайник поки використали один раз, але він виглядає досить якісно, з металевою вставкою на кришці. Все сподобалося, дякую.
- Переваги:
- Швидке відправлення, якісний товар.
- Продавець Quality Life
Катерино, дуже вдячні, що знайшли час для відгуку! Користуйтесь із задоволенням!
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Заварник чудовий. Незамінний для довгих зимових вечорів
- Продавець Quality Life
Ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо за відгук!
- Лапинская Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
я вже другий раз купляю в цього продавця.Рекомендую.
- Переваги:
- зручний, легкий.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Quality Life
Ми дуже вдячні за відгук! Завжди раді Вам в нашому магазині.
- Валерия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 1000
Заварник очень хороший. Всегда такой хотела.
- Продавець Quality Life
Валерія, ми дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо за відгук!