Відгуки покупців про Масажний ролик, валик для масажу спини (масажер для спини, шиї, ніг) OSPORT 33*13см (MS 0857-4) Фіолетовий

Оцінка користувачів 4.43/5
  • AI аналіз відгуків
    117 відгуків:  позитивний – 65%, нейтральний – 19%, негативний – 16%
    Клієнти в основному задоволені масажним роликом: відзначають якість, зручність, функціональність та швидкість доставки. Покупцям подобається ефективність розминання м'язів, приємний матеріал, практичність у використанні та адекватна ціна. Однак є значуща частина негативних відгуків через ненадійну конструкцію внутрішнього пластику — ролик у багатьох ламається після кількох тижнів або місяців використання, навіть при вазі нижче 80 кг. Також деякі покупці зазначили невідповідність кольору замовленню чи незначні дефекти. В цілому товар хороший, але має обмеження по вазі та тривалості експлуатації.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Іра М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Все добре. Ролик чудовий.

Переваги:
    Допомагає при болі у спині
    • Продавець  CHAMPS

Ірина,щиро дякуємо за відгук! Нехай покупка приносить тільки задоволення ! Будемо раді бачити вас знову!

• Глушкевич Н***

Чудовий масажер

• Продавець  CHAMPS

Наталія, щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )Завжди Вам раді!

• Іра М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Не відповідає фото. Зовсім не той ролик що замовляли.

Недоліки:
    Прислали зовсім інше ніж на фото.
    • Продавець  CHAMPS

Ірина,вибачте за незручності.Наш менеджер зв'язався з Вами для вирішення питання!

• Анна Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Треснуло основание через месяц. Вес 60кг. Починила монтажной пеной и теперь он вечный

• Продавець  CHAMPS

Анна,дякуємо за відгук.Нам шкода ,що виникла така ситуація!Добре,що знайшли рішення!У подібних випадках,звертайтесь в наступний раз до нас,будемо раді допомогти.

• Марія Г***

Не витримує навіть 60кг.
    Гроші на вітер.

Переваги:
    нема.
    Недоліки:
    потріскався за місяць користування.
    • Продавець  CHAMPS

Добрий день,Марія! Нам безумовно, шкода, що Ви засмучені покупкою, проте дуже просимо у таких ситуаціях звертатися до нас одразу після виявлення проблеми, щоб ми могли оперативно вирішити питання.Так як після отримання замовлення минув майже рік ,в такому випадку ми не можемо гарантувати дотримання і правильність зберігання та використання товару покупцем.Стан товару також залежить від умов та інтенсивності експлуатації.Дякуємо вам за відгук!

• Марія Г***

То ви мене запитали через рік, то я вже і відповіла, щоб інші знали і не витрачали гроші дарма, бо там же ще за пересилання теж покупець платить, то виходить чимала сума неадекватна місяцю користування.

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений

Саме те, що очікували.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Продавець  CHAMPS

Наталія,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Занадто жорсткий, що не дає можливості нормально пропрацювати спину.

Недоліки:
    Сильно жорсткий
    • Продавець  CHAMPS

Вітаємо! Нам прикро, що масажний ролик не виправдав ваших очікувань. Жорсткість даної моделі відповідає заявленим характеристикам і розрахована на глибоке пропрацювання м’язів. Вибір рівня жорсткості є індивідуальним та залежить від особистих відчуттів і досвіду використання. Дякуємо за ваш відгук — він важливий для нас.

• Марина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Я розчарована тим, що масажний ролик прийшов інший, а не такий, як на фото. Я шукала саме такий - з гострими шипами, а мені прийшов більш гладкий, із квадратними шипами. Тобто ці ролики зовсім різні й схожі лише кольором. Якщо у вас інша лінійка товару, про це потрібно попереджати або змінювати зображення у своєму магазині.
    Тому що я купила ваш товар, оскільки шукала саме таку форму шипів ((

• Продавець  CHAMPS

Добрий день. Вибачте за незручності.Наш менеджер вже зв'язався з вами для вирішення питання .Очікуємо зворотній зв'язок від Вас!

• Антон Б***

Супер!

• Продавець  CHAMPS

Антон,дякуємо за відгук!Вдячні, що обрали наш магазин! Користуйтеся із задоволенням)

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Користуюсь час від часу для масажу ніг, все добре.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не виявив поки.
    • Продавець  CHAMPS

Євген,щиро дякуємо за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Олексій Б***

Сломался в середине , очень не качественно... Деньги на ветер при весе в 77

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що трапилась така ситуація, нажаль ми не можемо гарантувати правильність використання товару покупцем.Рекомендовано рівномірно розподіляти вагу по довжині ролика при тренуваннях.

• Дарка
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

швидко виконали замовлення. якістю задоволена

• Продавець  CHAMPS

Щиро дякуємо Вам за відгук !Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )

• Інна М***

• Продавець  CHAMPS

Інна,щиро дякуємо за відгук ! Користуйтеся із задоволенням )

• Юрий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Треснул внутренний цилиндр через две недели, при моём весе до 70 кг. Весьма непрочный и недолговечный ролик. К тому же он ьыл неравномерен по диаметру, одна часть была слегка толще другой. Не советую.

Переваги:
    Хорошая форма шипов.
    Недоліки:
    Непрочный, неоднородный по диаметру.
  • Андрій С***

Свою функцию выполняет

Вдячні за замовлення!)

• Катерина П***

• Продавець  CHAMPS

Катерина,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!

• Евгений А***

норм

• Продавець  CHAMPS

Дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань та чудових результатів)

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Класний ролик, розвантажує хребет.

Переваги:
    Класний, недорогий
    • Продавець  CHAMPS

Андрій,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Товаром задоволена. Відповідає опису.

• Продавець  CHAMPS

Тетяна,дякуємо Вам за відгук!Нам приємно,що Вам сподобався ролик.Гарних тренувань!

• Александр Г***

Поки все ок.

• Продавець  CHAMPS

Олександр,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді)

• Дарья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Дуже гарний товар. Поверхня ролика достатньо не жорстка, не груба. Ролик ефективний для масажу спини та всього тіла після тренувань або лімфодренажних вправ. Мені дуже сподобався товар, і колір менш яскравий, аніж на фото - не такий «неоновий», брала фіолетовий. Шипи на валику не створюють дискомфорту при масажі. Рекомендую

• Продавець  CHAMPS

Дарья,дякуємо Вам за такий чудовий розгорнутий відгук!Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)

• Ксенія К***

Хороший

• Продавець  CHAMPS

Ксенія,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань!Завжди Вам раді)

• Валерія І***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Нажаль тріснув пластик. Але ролик був зручний

• Продавець  CHAMPS

Валерія, дякуємо Вам за відгук.Нам дуже шкода ,що ролик тріснув.На жаль пройшло вже понад пів року користування, товар не підлягає в такому випадку заміні .Будемо раді Вам допомогти з вибором ролика, можемо запропонувати більш витривалі моделі.Завжди Вам раді)

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Відповідає опису. Швидка обробка замовлення і доставка. На 3й день після замовлення отримала.

Переваги:
    Розмір валика, чорний колір. Неважкий
    • Продавець  CHAMPS

Олена,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Вже деякий користуюсь масажним роликом, все влаштовує, задоволена.

• Продавець  CHAMPS

Ірина,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)

• Андрій Б***

Швидко і зручно , дякую

• Продавець  CHAMPS

Андрій, дякуємо Вам за замовлення!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина!

• Андрій С***

Чудово підходить для тренування

Переваги:
    Зручність
    • Продавець  CHAMPS

Андрій, дуже дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних та продуктивних тренувань!Завжди Вам раді)

• Александра З***

Отличная цена. Быстрая доставка . Качество тоже

• Продавець  CHAMPS

Олександра,дякуємо Вам за замовлення!Бажаємо гарного використання та чудових тренувань!Завжди Вам раді)

• Виктория Г***

Хороший товар.
    Очень быстрая доставка(меньше суток).
    Большое спасибо магазину!

Переваги:
    Прочный,доступны упражнения любой сложности(простоты)
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Продавець  CHAMPS

Вікторія,дуже дякуємо Вам за замовлення та приємний відгук!Ми раді,що Вам все сподобалось)Бажаємо Вам гарних тренувань та чудових результатів!Завди раді Вам!

• Ніколь К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Клас те зо треба, купула бо у мого фізетерапевта такий же!!

• Продавець  CHAMPS

Ніколь,дякуємо за відгук.Ми раді,що ролик Вам сподобався!Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Дуже міцний, і добре масажує

Переваги:
    Міцний
    • Продавець  CHAMPS

Андрій,дякуємо Вам за замовлення)Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина)

• Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Швидко отримав замовлення. Легкий, але тверденький масажер, мені зручно масажувати стопи стоячи. Нормальна ціна.

Переваги:
    Легкий, комфортний для масажування стоп стоячи.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Продавець  CHAMPS

Євген,дякуємо Ва за відгук!Бажаємо гарних тренувань)Завжди Вам раді!

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

В перші 2-3 рази використання було дещо боляче та неприємно прокатувати спину на ньому, але потім спина звикла і було добре
    На жаль, внутрішній пластиковий циліндр тріснув менше ніж через місяць не повсякденного користування людиною вагою ±80кг

Переваги:
    Непоганий масаж для спини
    Недоліки:
    Слабка основа, слабкий матеріал пластику
    • Павло

Після написання відгуку продавець оперативно зв'язався зі мною та запропонував вирішити ситуацію відправивши ще один ролик безкоштовно

• Продавець  CHAMPS

Павло,дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що трапилась така ситуація, але раді, що вдалося оперативно її вирішити.
      Ми завжди дбаємо, щоб кожен клієнт залишався задоволеним покупкою та сервісом. Гарного користування новим роликом!

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний

Тріснула основа через декілька місяців, але питання вирішилось шляхом задуву монтажної піни всередину. Тепер він вічний мабуть. Можна відразу задути, тоді ніколи не трісне.

• Продавець  CHAMPS

Євгеній,дякуємо за зворотний зв’язок! Нам шкода, що основа тріснула, але чудово, що ви знайшли спосіб продовжити термін служби виробу .Ми постійно працюємо над покращенням якості!Завжди раді бачити Вас клієнтом нашого магазина.

• Іванна К***

Вже 2 ролики зламалось після 4 використання, сумно, більш небуду замовляти

Недоліки:
    Не надійний
    • Продавець  CHAMPS

Іванна,замовляли в нашому магазині один ролик,нам дуже шкода,що склалась така ситуація.У зв'язку з цим, надішлемо Вам заміну . Сподіваємось, цей ролик прослужить Вам довго і ви отримаєте задоволення від тренувань!Дякуємо Вам за відгук!

• Дмитро А***
    Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Фіолетовий

Зламався через 3 місяці. Моя вага 85 кг.

• Продавець  CHAMPS

Дмитро, дякую за ваш відгук. Жаль, що у вас виникли труднощі з товаром. Ви згадали, що поломка відбулася через 3 місяці використання, проте покупка була здійснена близько двох років тому. На жаль, після такого часу ми вже не можемо вплинути на ситуацію, але обов'язково приймемо ваш відгук до відома.