Картка Rozetka

Відгуки покупців про Рушник махровий 2 сорт Світок-Ярослав 50*90 біле (3047)

Оцінка користувачів 4.93/5
  • Міхальков О***
    Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см

Не банне, звичайно. Але ви отримуєте те, за що платите. Як похідний варіант підійде ідеально. Для дому в принципі теж, якщо ви не дуже вибагливі. Мені підходить.

Переваги:
    Співвідношення ціна-якість
    Недоліки:
    За таку ціну нема
  • Алиса Б***
    Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 50x90 см

Рекомендую этого продавца ,быстрая достаака

Переваги:
    Довольна покупкой,натуральный хлопок,после стирки мягкая махра
  • Ірина

За дану ціну товар просто супер!
    Гарно витирає тіло, без надмірного тертя шкіри. Приємний на дотик, висихає швидко.

Переваги:
    Ціна, якість, розмір, колір
  • Галина Р***

Дякую за якісний товар.
    Швидка доставка.
    Все супер.

Переваги:
    Красиві ,якісні м'які.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см

М'якесенькі гарнесенькі.
    Я дуже задоволена якістю.
    Дякую продавцю.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Галина Р***

Рушники як завжди суперові.
    Дякую за відмінну якість.
    Рекомендую всім до покупки.

Переваги:
    Якість,і ціна.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ірина

Замовила 2-ва рушники білого кольору і цілком задоволена. М'ягкий, ціна приємна, гарний розмір.

Переваги:
    Ціна, якість, короткий ворс.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Галина Р***

Неймовірна якість.
    Рекомендую всім.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Галина Р***

Рушники дуже пристойної якості.
    Навіть не скажу що це другий сорт.
    Я дуже задоволена.
    Купуватиму ще.

Переваги:
    Ціна, якість відсотків бавовна.
    Недоліки:
    Відсутні
  • Ирина Я***

Отличные полотенца! За 20 грн! Брала три и только у одного полотенца разошёлся боковой шов. И качества хорошее. Мягкие, приятные. Спсб))

• Андрей В***

Ну плотность я не уверен что там аж за 400 Грамм, но полотенце нормальное, на фото серое по факту белое, цена качество ну замечательная, я советую, для дешевого полотеца более чем! Хоть и второй сорт, а для этих денег уж довольно хорошее.

• Яна Ч***

Я не ожидала, такое замечательное полотенце за 20грн.

• Тетяна Б***

Чудові рушники,якби не було написано ,що другий сорт,ніколи б не помітила) Швидка доставка. Дякую

Переваги:
    Чудова якість
  • Nnn N***

Очень хорошее качество и быстрая доставка

Переваги:
    Натуральные, не линяют, хорошо впитывают влагу
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
  • Мария Ш***

Гарні)

• Светлана К***

Якість приємно здивувала, звичайні (що 2 сорт майже не помітно) рушники на кожний день

Переваги:
    співвідношення ціна-якість