- Міхальков О***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Не банне, звичайно. Але ви отримуєте те, за що платите. Як похідний варіант підійде ідеально. Для дому в принципі теж, якщо ви не дуже вибагливі. Мені підходить.
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- За таку ціну нема
- Алиса Б***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 50x90 см
Рекомендую этого продавца ,быстрая достаака
- Переваги:
- Довольна покупкой,натуральный хлопок,после стирки мягкая махра
- Недоліки:
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
За дану ціну товар просто супер!
Гарно витирає тіло, без надмірного тертя шкіри. Приємний на дотик, висихає швидко.- Переваги:
- Ціна, якість, розмір, колір
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Дякую за якісний товар.
Швидка доставка.
Все супер.- Переваги:
- Красиві ,якісні м'які.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
М'якесенькі гарнесенькі.
Я дуже задоволена якістю.
Дякую продавцю.- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутні.
- Галина Р***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 50x90 см
Рушники як завжди суперові.
Дякую за відмінну якість.
Рекомендую всім до покупки.- Переваги:
- Якість,і ціна.
- Недоліки:
Замовила 2-ва рушники білого кольору і цілком задоволена. М'ягкий, ціна приємна, гарний розмір.
- Переваги:
- Ціна, якість, короткий ворс.
Неймовірна якість.
Рекомендую всім.- Переваги:
- Недоліки:
- Відсутні.
Рушники дуже пристойної якості.
Навіть не скажу що це другий сорт.
Я дуже задоволена.
Купуватиму ще.- Переваги:
- Ціна, якість відсотків бавовна.
- Недоліки:
- Ирина Я***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
Отличные полотенца! За 20 грн! Брала три и только у одного полотенца разошёлся боковой шов. И качества хорошее. Мягкие, приятные. Спсб))
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
Ну плотность я не уверен что там аж за 400 Грамм, но полотенце нормальное, на фото серое по факту белое, цена качество ну замечательная, я советую, для дешевого полотеца более чем! Хоть и второй сорт, а для этих денег уж довольно хорошее.
- Яна Ч***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
Я не ожидала, такое замечательное полотенце за 20грн.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Чудові рушники,якби не було написано ,що другий сорт,ніколи б не помітила) Швидка доставка. Дякую
- Переваги:
- Чудова якість
- Недоліки:
- Nnn N***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
Очень хорошее качество и быстрая доставка
- Переваги:
- Натуральные, не линяют, хорошо впитывают влагу
- Недоліки:
- Пока не обнаружено
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 40x70 см
Гарні)
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: HeavenlyTextilesShop. Колір: Білий. Розміри: 70x140 см
Якість приємно здивувала, звичайні (що 2 сорт майже не помітно) рушники на кожний день
- Переваги:
- співвідношення ціна-якість