Картка Rozetka

Відгуки покупців про Килимок масажний Пазли Мікс Піраміда 1 елемент Ortek ( Ортек ) ортопедичний

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Гарний килимок, ефект відчувається. Рекомендую!)

Переваги:
    Гарна якість
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Тетяна! Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Ольга Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Чудові пазли. Я вже маю набір і хотілося придбати додатково пазли на свій вибір. Дуже зручно, що можна купити окремо. Та ще й мені любʼязно запропонували кольори на вибір і швидко відправили. Півторарічна дитина у захваті) Ще й кольори вивчаємо. Батьки теж оцінили, масажний ефект чудовий. Прекрасне обслуговування у компанії

Переваги:
    Усі кольори яскраві, соковиті і не кислотні. Легко мити
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Ольга, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Юлия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Килимки якісні, яскраві, без запаху. Доставили швидко

Переваги:
    Якість
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Юлія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Людмила К***

Залишилось почати використовувати. Товар якісний

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Людмила, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Коврик гарної якості,без сторонніх запахів

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Олена. Дякуємо за зворотній зв'язок. При потребі - звертайтесь.

• Наташа У***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Дякую, отримала дуже швидкий після подачі заявки, передзвонили одразу і відправили відповідно. Якість норм, немає запаху - головне для мене, користуємося і радіємо, дитині дуже подобається колір)

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Чудовий коврик, піраміда сама гостренька на відчуття. Брала 4 секції: піраміда, шишки, їжачки і башти. Тепер розумію, що на цьому не зупинюся і буду добирати інші секції. Дуже приємний і дієвий масаж для стоп. Буду радити ваш магазин.

Переваги:
    Супер-продавець!!! Блискавично швидкі, вічливі, доброзичливі. Безмежно вдячна за оперативність і якість, як обслуговування так і товару.
    Недоліки:
    Відсутні від слова взагалі
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Людмила. Дякуємо за зворотній зв'язок. Чекаємо на нове замовлення)

• Мария В***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Мы очень довольны покупкой , сыну нравится

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Марія. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Владислав К***

Відмінний товар!

• Екатерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Брала собі і дорослим членам сім'ї 3 секції (пірамідка, лотос та їжачки)
    Килимок "Пірамідка", на мою думку, з цієї серії самий *болючий", потім слабше лотос (трояндочки) і їжачки після них лайтові і приємні.
    Без запаху, кріпляться між собою як пазли добре.
    Дякую продавцю за консультацію і швидку відповідь. Гарних вам продажів. Рекомендую!

Переваги:
    Швидко, якісний товар, очікування співпали з реальністю
  • Анжеліка М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Килимки хороші. Замовляли декілька одразу,доставили досить швидко)

• Кристина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Чудові килимки, замовила декілька різних у цього постачальника. Заявку обробили швидко, добре пакування для транспортування. Килимки запаху не мають

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Взяла тут 2 секції, обидві гостренькі. Ношки після них пульсують, а в процесі таке відчуття ніби я всім тілом проходжусь по килимку, ось так кльово він масажує. Те що треба

Переваги:
    гостренький, дієвий, приємна хвиля
  • Полякова О***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

От ,,пирамиды ,,результат на лицо ,эффект моментального расслабления особенно пяток . Я из коврика ,,травка,, вырезала себе стельки , подошва моя довольна приятным массажем ,Товар отправили очень быстро, качество коврика хорошее. Зрелое поколение очень рекомендует!!!!

Переваги:
    очень классные коврики ,глубокий массаж стоп обеспечен
  • Вікторія Л***

Достатньо гострий килимок

Переваги:
    Ортопед і реабілітолог радять. Головне приділяти час
    • Полякова О***

В махровых носочках постоять в разных направления по коврику очень расслабляет всю стопу

• Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Хороший килимок. Кожен елемент дає свої відчуття, Піраміда і Лотос найбільш сильні. Рекомендую

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Яскравий вийшов коврик. Відчуття від кожного елементу різні. Саме ця секція, на мою думку, дарує найсильніші:) відчуття. Відправили швидко, все чудово!