Відгуки покупців про Набір Скріпки нікельовані, 25 мм, трикутні, BUROMAX 10 упаковок по 100 шт. в карт.упаковке (BM.5007)

Оцінка користувачів 4.83/5
  • Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Швидка доставка.Якісні та необхідні у вжитку канцелярські приналежності.Шкодую.що замало запросила.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    • Продавець  Юзон

Вітаємо! Нам дуже приємно читати Ваш відгук. Раді, що наш товар Вам сподобався! Приходьте ще!

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Целая упаковка за такую цену, просто супер. Качественные, хорошо крепятся и не слетают.

Переваги:
    Цена за огромную упаковку
  • Юлия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Замечательные скрепки. Люблю треугольные за то, что они хорошо держат бумагу, даже толстую пачку. Круглые так никогда не схватят, будут съезжать. Приятные скрепки во всех отношениях. Относительно недорогие, выглядят солидно, не ломаются, прочные, в руках держать приятно. Одни из самых любимых. Рекомендую.

Дуже вдячні за відгук та вибір! Приємного користування продукцією

• Иван
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Нормальні скріпки, якісні, купляйте всі

Переваги:
    Ціна, Якість
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Как написано выше. Обычные скрепки. При попадании влаги начали немного темнеть, ржаветь. За такую цену скрепки круть

• Денис Б***

Ціна ЧУДОВА!

Переваги:
    Кількість
    Недоліки:
    Іноді трапляються не якісної форми!
  • Руслан Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Обычные скрепки. Всё норм. )

• Марина С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 100. Розміри: 25

Самые обычные скрепки, свою функцию выполняют, хочется отметить больше сервис, быстрая обработка заказа, доставлены на следующий день.

• Представитель бренда

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією BUROMAX!