Відгуки покупців про Декоративна корзина MORO Classic чорна 28*22*11,5 см M-3100BL
Є в наявності
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Супер , дуже подобається , вмістка
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Дякую, чудовий товар, швидка доставка
- Переваги:
- Міцні, стильні, багатофункціональні
- Надежда Д***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Заказала две корзинки - одну использую для кофейных капсул, вторую- для акриловых красок. Рекомендую!
- Переваги:
- Удобные, качественные, стильные
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Продавець ХЮГГЕ
Спасибо за отзыв :)
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Дуже зручно все покладати. Як на картинці- металеві, добротні. Вмістилось8 різних пляшок з рідинами для миття
- Переваги:
- Зручні
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Як і очікувала- хороші кошики, все вмістилось, зручні, хороший метал, не пошкоджені. Швидка доставка
- Переваги:
- Гарно, компактно, зручно
Доброго дня)
Нам дуже приємно отримувати ваші позитивні відгуки) Завжди раді Вам в нашому магазині!)
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Славные корзинки. Красивые, не громоздкие, аккуратные, не хлипкие. Спасибо продавцу за быструю отправку товара.
Спасибо за отзыв :)
Пользуйтесь с удовольствием!
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
Отличная корзинка, только доставка НовойПочтой не порадовала- сумма оплаты за доставку превысила стоимость самого товара... как то так...))
- Продавець ХЮГГЕ
Доброго дня, дуже дякуємо за Ваш відгук! На жаль, тарифи нової пошти ми не можемо контролювати, але обов'язково зробимо все можливе, щоб заощадити кошти з доставлення.
- Гусак С***Відгук від покупця. Продавець: ХЮГГЕ
чудова корзинка, акуратна, гарно пофарбована, легенька, тепер стоїть з картоплею в шафці - вміщує мішечок з 2 кг картоплі і ще є місце
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець ХЮГГЕ
Дакуємо за гарний відгук!