- Руслан П***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 1
Приятно по ощущениям.Пишет здорово!
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 1
це найкращі ручки!
- Переваги:
- Гарно пише , надовго хватає
- Недоліки:
- не має
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Дякую!
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Червоний. Колір корпусу: Червоний. Кількість в упаковці: 1
Ручка, як ручка, пише гарно. Рекомендую.
- Лариса Л***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 1
Мені дуууууже подобаються ці ручки!
Рекомендую всім! - Тарас Ж***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 1
Чудова ручка, незручно тільки що короткувата(~12см)
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 12
Товаром задоволений. Надаю довгий час перевагу вже тим ручкам. Довго і добре пишуть. У руці тримати зручно. Не глодають. Рекомендую.
- Переваги:
- Ціна, якість, зручність. Довговічність.
- Недоліки:
- Немає!
- Кароліна Х***Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Ручки прийшли швидко, цілі і неушкоджені. Якість хороша
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 1
Обожнюю ці ручки.
Вистачає, при інтенсивному використанні, більше ніж на рік. Пише тоненько.- Переваги:
- Один загальний плюс.
- Недоліки:
- ---
- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: Кіо Арт. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій
Гарна ручка, писати нею саме задоволення.
Рекомендую
Відгуки про товар продавця ProKanc
Відгуки про товар у інших продавців