Відгуки покупців про Набір ручок кулькових FLAIR Writometer ball 10км чорна (26109) 12 шт.

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця ProKanc
  • Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій. Кількість в упаковці: 1

Приятно по ощущениям.Пишет здорово!

• Наталя С***

це найкращі ручки!

Переваги:
    Гарно пише , надовго хватає
    Недоліки:
    не має
  • Олена Л***

Дякую!

• Лариса Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Червоний. Колір корпусу: Червоний. Кількість в упаковці: 1

Ручка, як ручка, пише гарно. Рекомендую.

• Лариса Л***

Мені дуууууже подобаються ці ручки!
    Рекомендую всім!

• Тарас Ж***

Чудова ручка, незручно тільки що короткувата(~12см)

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: ProKanc. Колір чорнила: Чорний. Колір корпусу: Чорний. Кількість в упаковці: 12

Товаром задоволений. Надаю довгий час перевагу вже тим ручкам. Довго і добре пишуть. У руці тримати зручно. Не глодають. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість, зручність. Довговічність.
    Недоліки:
    Немає!
  • Кароліна Х***

Ручки прийшли швидко, цілі і неушкоджені. Якість хороша

• Ірина

Обожнюю ці ручки.
    Вистачає, при інтенсивному використанні, більше ніж на рік. Пише тоненько.

Переваги:
    Один загальний плюс.
    Недоліки:
    ---
  • Наталія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Кіо Арт. Колір чорнила: Синій. Колір корпусу: Синій

Гарна ручка, писати нею саме задоволення.
    Рекомендую