- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
В цьому комплекті прийшов не просто брак!
Прийшов явно зіпсований товар!!!
Людина, яка відправляла цей комплект сто відсотків бачила в якому він стані! Навіщо ж таке робити?
Фотографії надаємо.- Продавець China Hot Price
Доброго дня Ірина! Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. наш менеджер вже має з Вами зв'язатись і вирішити дану проблему! Ще раз приносимо свої вибачення!
- Продавець China Hot Price
Ірина ще раз приносимо наші вибачення, наш магазин для уругулювання та в якості вибачень надіслав вам новий комплет за рахунок магазину.Сподіваємось на ваше розуміння!
- Надія М***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Дуже гарні мішечки!
- Федоров О***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Норм
- Тетяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Тетяна Шушура
- Переваги:
- Гарні, якісні мішечки. Різного розміру і призначення.
- Недоліки:
- Немає. Перевіримо у використанні.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Досить зручний комплект мішечків для одягу, щоб не сплутати свої та чужі речі.
- Переваги:
- Компактність, можливість сортування білизни за пакетами, якісне відтворювання (як до такої ціни).
- Недоліки:
- Не сподівайтесь, що речі добре випраються при умові силного забруднення та високої щільності пакування у мішок для прання. Якщо труси з "шоколадкою", то спершу попередньо запрайте їх.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Гарні мішечки, якість дуже добра!
- Переваги:
- - Якість
- Резинки для застібок
- зручні розміри мішечків
- Продавець China Hot Price
дякуємо Вам за відгук!
- Евгения Т***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Отличные мешки для стирки
- Недоліки:
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Дуже задоволена якістю мішечків, дякую.
Дуже раді, що Вам сподобалось. Дякуюємо Вам за відгук
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Дуже зручні у використанні, гарно пошиті. Добре захищають речі під час прання. Замовляю вже вдруге
- Переваги:
- Гарна якість, зручні у використанні. У комплекті є різні розміри
- Недоліки:
- поки немає
- Евгения Л***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Гарна якість
Прислали не тот заказ
- Переваги:
- Недоліки:
- Не тот товар
- Продавець China Hot Price
Доброго дня Лариса, нам шкода за незручності, вибачаємось, та вже відправили вам те що треба за наш рахунок.
- Анастасія І***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Користуюся уже декілька тижнів, дуже задоволена.
Причина купівлі: поломалася пралка, прийшов майстер і дістав носок з труби, який при обертах закинуло за барабан. Потім вичитав за те, що не має таких мішечків, сказав, що вони обов’язкові! - ВикторияВідгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Мешочки чудесные! Качественные, яркие, радуют)). Приятный и оперативный продавец. Рекомендую!))
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталія О***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Якісні мішки для прання.
Продавець дуже швидко відправив замовлення.- Переваги:
- Дрібна сітка
дякуємо Вам за Відгук!
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Хорошие мешочки, разных размеров, очень удобные.
- Продавець XOT! Price
дуже вдячні за ваш відгук,раді, що Вам сподобалось!
- Артем А***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
Вместительные мешочки для стирки хорошего качества. Пока что нареканий нет
- Переваги:
- Недоліки:
- —
- Продавець XOT! Price
ми дуже вдячні Вам за Ваш відгук! раді, що ви задоволені нашим товаром, приємного Вам користування.
Отличные мешочки, очень удобные и вместительные. Хорошая молния, с резинкой.
- Переваги:
- Количество и вместительность
- Бойко С***Відгук від покупця. Продавець: China Hot Price. Колір: Білий з жовтогарячим
пользуемся недавно, но пока очень довольны, спасибо)))
- Переваги:
- все понравилось, претензий нет, приятные мешочки, пошив аккуратный, уже стирали, все хорошо.
- Продавець XOT! Price
Дуже дякуюємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного використання та сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Маргарита Д***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Мішечки супер, покупкою задоволена
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Маргарито! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Все як в описі. Цілком задоволена.
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Євгеніє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Все добре
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Олександр Ж***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Дякую. Дуже потрібна річ.
Якість норм, а так час покаже...- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
відповідає фото, якісні матеріали, добре прошиті, якісна фурнітура, різні розміри під прання різних речей, гарна ціна - раджу
- Переваги:
- якісні матеріали, добре прошиті, якісна фурнітура
- Недоліки:
- відсутні
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Ирина А***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Гарні мішечки для прання, якісні блискавки та матеріал. Через місяць користування виглядають як нові. Користуюсь подібними мішечками близько трьох років, всі цілі. Придбала додаткові, бо їх завжди не вистачає)))
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Сеньків О***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Прекрасний набір, можна підібрати для будь яких потреб при пранні. Хороша тканина та замочки
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Оксано! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Чудовий набір за гарну ціну. Є різні розміри: від маленьких , до великих. Гарна якість.
- Переваги:
- Є всі необхідні розміри, чудовий набір, гарна якість
- Недоліки:
- Поки не побачила
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Наталя П***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
Користуюся майже три місяці, все супер! Достатньо щільна тканина, нормальні блискавки. Замовила ще набір для подружки.
- Переваги:
- Зручні розміри - класно сортувати за об'ємом, як раз на одну загрузку машинки. Мішечок для бюстгальтерів взагалі топчик. Для взуття - кросівки витримує без проблем.
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Наталю ! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE. Колір: Білий з жовтогарячим
После месяца использования один из мешочков порвался возле пристроченной змейки.
- Недоліки:
- Ненадёжность
- Продавець ILLUSIONEE
Доброго дня, Анастасію! Дякуємо за відгук, Ми врахуємо Ваші зауваження!