- Катерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Якісний хороший килимок, корисний для діток )
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не побачила
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Гарний розвиваючий килимок з пазлів
- Продавець Lucky Mag
Доброго дня, Валентина. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого килимку Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Дякую. Все супер!
- Наталия М***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Замовляли дитині,Швидко зв'язалися,і в той же день відправили,що радуе. Дитина в захваті, батьки також))Пазли складала дитина
- Переваги:
- Без запаху,хорошої якості
- Продавець Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук, дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Замовляла на подарунок для дитини двох років. Батьки в захваті - користується вся родина! Дитині теж дуже цікаво, адже коврик різнокольоровий та його складові мають різну фактуру. Як виявилося, корисна річ для всієї сім'ї)!
- Переваги:
- Виконує свою функцію
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Дитячий ортопед прописав робити зарядку на ортопедичному килимку. Купили спочатку один, потім замовили ще два. Донці подобається. Думаю і терапевтичний ефект буде відповідним.
- Переваги:
- Гарний килимок з фрагментами різної текстури.
- Продавець Lucky Mag
- Веденєєв Р***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Товар відповідає опису. Гума без запаху, пазли різні і яскраві. Продавець зв‘язався оперативно, відповів на всі питання. Доставка відбулась в той же день. Швидко, оперативно. Рекомендую.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Всё соответствует описанию
- Пиндык А***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Именно то, что хотели
- Переваги:
- Отличный коврик!
- Продавець Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук, будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Lucky Mag
Гарні і компактні пазли. Дуже добре прийняли замовлення. Швидко відправили. Приємний подарунок. Пазли брала для батька після інсульту для відновлення .
- Продавець Lucky Mag
Дякуємо за ваш відгук, будемо раді бачити вас знову в нашому магазині.