- Замуреенко Н***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний
Зручні, розміру відповідають, замовляла "М", але трохи "підскакують", при носінні вгору. Загалом задоволена.
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Улюблені легінси, спочатку з неприємним запахом, потім вивітрюється, на габарити талія 72 см, стегна 95 см підійшов розмір М. Дуже приємні на дотик в талії, брала з такого ж матеріалу легінси у іншого виробника, лежать без діла, талія з кожзама і скручується, тут талія ідеальна і мʼякенька. Відносила 2 роки, в одному місці десь зачепилась і відірвався шматочок покриття, буду замовляти знову. Підійдуть і на високий зріст, що рідкість, у мене зріст 178 см.
- Переваги:
- Зручні і приємні на дотик
- Недоліки:
- На початку неприємний запах, але потім вивітрюється
- ГЛАДУС В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бежевий
- Ірина Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Ціна- якість відповідні.
- Переваги:
- Зручні теплі
- Недоліки:
- Поки не бачу
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Неплохие лосины, но достаточно тонкие, легко царапаются от когтей животных! По размеру, согласно размерной сетке, подошли,но сползают просто на каждом шагу((((заказала в двух цветах( черный и беж), радуюсь,что выкупила только одни,ибо носить их очень не удобно(((
Как говорится- "дешева рибка, ....юшка"....- Переваги:
- Цена по скидке
- Недоліки:
- Все остальное
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Лосини гарної якості,розмір відповідає
Але є один нюанс
Від них дуже сильно тхне незрозуміло чим,сморід жахливий- Переваги:
- Недоліки:
- Поганий запах
- Наталья Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Отличные за такую цену
- Переваги:
- Теплые и не полнят
- Недоліки:
- Сползают при ходьбе
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Брала такие же в прошлом году, все было супер. Купила на этот сезон и разочарована, собираются гармошкой, ползут вниз. Размер тот же самый взяла, параметры фигуры не изменились. Даже качество ткани немного другое.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Носила під туніку. Нажаль через 2 тижні з'явилися невеличкі розрізи біля шва. Вже не знаю де я так могла посидіти щоб так пошкодити(
І звісно по шву видно шо от от почне розлатися, сподіваюсь ще трохи походжу.- Переваги:
- Гарно сіли, спочатку була всім задоволена.
- Недоліки:
- недовговічні(
Відповідає
- Віктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Нормальні легінси, хоча на невисокий зріст задовгі.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Постійно сповзають, мушу підтягувати, підкачувати в поясі. Через місяць полопалися по шву.
- Лидия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Чомусь товар який Я замовила розетка відмінила .Ні хто не попередив мене про це .Я очікувала на цей товар .Хочу лишити скаргу(
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Приміряла, відправила назад. Є неприємний запах клею.
- Переваги:
- Дешеві
- Недоліки:
- Смердять)
- Антоніна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Класні легінси, рекомендую
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Взагалі пошиті нормально, але не теплі. Підкреслюють всі недоліки фігури( варикоз, зайва вага). На зріст 162 / 55 кг розмір якраз, але задовгі.
- Переваги:
- Гарно пошиті
- Недоліки:
- Холодні
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
На зріст 162 за довгі, але то нічого. Взагалі вони на плюсову температуру, в мороз дуже холодно, утеплювач тонкий. Посадка висока, сідають нормально, але підкреслюють всі недоліки фігури. Підійдуть тим, в кого ідеальні ноги, без зайвої ваги і варикозу.
- Переваги:
- Висока посадка, гарно пошиті, рівні шви
- Недоліки:
- Мені в них холодно навіть при 0
- Олена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Колір хороший.
По утепленню - на холодну зиму, або на сиру та вітряну погоду не підійдуть.
По розмірам - не пропорційні, якщо в стегнах норм, то в талії і по довжині - ні, та навпаки.... - Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
загалом непогано
- Недоліки:
- трохи довгі, маломірка, треба брати більше в стегнах, а в талії широко, треба враховувати фігуру
Замале
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Класні, легінси на щодень і на свято, гарно виглядають, лягають по фігурі
- Irina H***
Добрый день! Скажите пожал. они тянутся?
- Наталия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бежевий
Гарні легінси, норм на плюсову температуру взимку, гарно сидять по фігурі, зручно, висока посадка, запах є, але він дівається після режиму полоскання у стіральній машинці з кондиціонером для прання
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Очень хорошие .облегающие.высокая посадка.
- Переваги:
- Размер соответствует
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Чудові
- Настя Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Зовні круті, так щоб прям теплі, то ні, /-2 градуси. Дуже воняють рибою, писали що вивітриться, чекаю, поки що 12 годин на балконі і біля 5 в дорозі та вулиці, і досі воняють
- Алина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Леггинсы сели хорошо, но запах ткани сильный, какой-то химозой отдает. Я отказалась.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Норм
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Отличное качество, на параметры бедра 96,5 см рост 178 размер м сели отлично, на высокий рост рекомендую!
- Ирина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Погано тягнуться
- Елена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Лосины супер, качество хорошее и сидят неплохо, но в талии резинка великовата , сползают ((
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Сползают
- Рита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Легінси реально класні, хорошо сіли, був неприємний запах, але після стірки усе пройшло і що саме головне вони теплі)))
- Переваги:
- Гарні, теплі, затишні
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Спасибо за товар.Брала на основании отзывов.В носке будет видно,пока всё вполне устраивает.
- Переваги:
- Соответствует своей цене.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
Ношу уже третий сезон
Качество супер
Нигде нет затертостей
Цвет так и остался
Рекомендую
Действительно удачная покупка- Переваги:
- Тёплые,стильные
- Недоліки:
- Их нет
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Тканина м'яка, приємна до тіла, не створює ефект сауни, не блищить. Якість пошиву на висоті. Відповідність розмірній сітці. На ОТ69 та ОБ99, зріст 170 розмір М ідеально сідає. Покупкою задоволена.
- Переваги:
- Шикарна утяжка
- Недоліки:
- Неприємний запах
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
S на талію 67, стегна 88 сповзла, поки доїхала до роботи - треба носити з подовженими светрами. Легеньке утеплення. Резинка в талії свободнувата. Подивимось, як переноситимуть прання. В цілому непогано, широка резинка - в плюс. Присутній неприємний запах матеріалу.
- Переваги:
- Стильні, зручна резинка.
- Недоліки:
- Неприємно пахнуть. Сповзають.
- Надія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
- Переваги:
- Стильні, зручна резинка.
- Недоліки:
- Неприємно пахнуть. Сповзають.
- Оксана
Милий светрик з баранчиками)
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Очень красивые лосины. Внутри с утеплением. Ткань под кожу. Высокая посадка. Очень мягкие и приятные к телу. Размер соответствует таблице. Выглядят так , как на фото и видео!
- Алла Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Бежевий
Хотя мой размер L, но его небыло в наличии , я рискнула и взяла ХL. Совсем не пожалела. Меньше растянутся значит дольше прослужат), потому что у меня есть такие же чёрные этой фирмы размером М , так они садятся как вторая кожа. А легкий неприятный запах есть у всех изделий из этого материала и он очень быстро выветривается.
- Переваги:
- Изнутри очень приятные к телу, цвет красивый.
Замале