- Вероніка С***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Все чудово! Рекомендую продавця!
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Користуюсь вже рік. Все влаштовує
- Переваги:
- Гарна вставка . Мені сподобалася. Якість не погана
- Недоліки:
- Нема. Правда одна пелюстка отваливается періодично, но її легко можна вставити назад
- Василина В***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Класна вставка те що треба.
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Дуже дякую за якісний товар. Давно шукали саме такого розміру. Відправка швидка. Обслуговування на високому рівні.
- Переваги:
- Підійшла по розмірам кастрюлі ідеально. Якість.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: SMPT-home
- Бугера Л***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Доброго дня.Вставка прийшла ціла,гарна,зручна,міцна,надійно упакована.Товаром задоволена,дякую.
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Мені підійшов цей товар, дякую.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Після місяця користування почала зʼявлятися іржа, не нержавіюча на жаль
Дуже розчарована, так як брала для готування дитині на пару, ще й замовила 2 штуки(- Недоліки:
- не нержавіюча сталь
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: SMPT-home
Продавцом заявлено, что диаметр товара 22 см! А прислали 14 см! Искала именно побольше, маленьких полно. Неприятно...
- Недоліки:
- Прислали не то, что заказывала!
- Продавець SMPT-home
Вітаю. Діаметр пароварки зазначено вірно 22 см, в розгорнутому вигляді з пелюстками (як на першому фото на сторінці товару) Діаметр дна 14 см - це видно під лінійку на фото #4, а під лінійку в розгорнутому вигляді - фото #5
Перепрошую, але потрібно було Вам уважно роздивитись параметри товару і всі фотографії даної пароварки. - Продавець SMPT-home
Також ми маємо у продажу аналогічну пароварку більшого розміру - 27 см у діаметрі, ще раз уточню - це у розгорнутому вигляді.
Посилання на неї: посилання - Продавець SMPT-home
На фото, що Ви прикріпили до відгуку, невірно закріплені тримачі, їх функція підіймати гарячу пароварку з каструлі, вони закріплюються з іншої сторони, тобто зсередини пароварки. Дивіться фото #1 де показано правильне використання