- Сохань Н***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Норм
- Денис Д***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
всбивал венчиком как и написано ноооо оно даже не захотело ростворяться , гель сразу в комки и перерестал розбиваться , и за что я заплотил 700грн ??? за безобразие я сначала подумал почему в сухом геле комки , но не обратил на это внимание , это просто ******.
- Переваги:
- Просроченый гель
- Недоліки:
- Просроченый гель
- Продавець Lovster
Доброго дня Набори збираємо безпосередньо перед відправкою.
Нам дуже прикро, що у Вас не вийшов зліпок. Нагадуємо, що у нас є гарантія якості, яка діє за наявності відео. Надішліть його нам, допоможе розібратись з таким результатом.
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Спасибо, все обфапали белой жидкостью из набора и получили желе
- Переваги:
- Прикольное развлечение для двоих
- Недоліки:
- Надо делать все быстро, иначе получится х***я
- Анастасія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Отримали швидко,але робили все по інструкції і нічого не вийшло.
Діти розчаровані- Переваги:
- Швидке оформлення замовлення
- Недоліки:
- Нічого не вийшло
- Продавець Lovster
Доброго дня. Нам дуже прикро, що у Вас не вийшов зліпок. Нагадуємо, що у нас є гарантія якості, яка діє за наявності відео. Надішліть нам, ми подивимось та надамо Вам відповідь)
- Анастасія Ц***
Куда маме вам можно відправити відео?
- Крістіна Г***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Не застиг гель цей, хоча робили все по інструкції. Розчарована, думала буде гарний подарунок на двох з чоловіком, але ні.
- Недоліки:
- Не застигає
- Продавець Lovster
Доброго дня
Нам дуже прикро, що у Вас не вийшов зліпок. Нагадуємо, що у нас є гарантія якості, яка діє за наявності відео. Надішліть нам, ми подивимось та надамо Вам відповідь.
- Назар У***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Хорошое качество
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Я навіть не встиг получити посилку вже розчарувався на сайті 1 ціна а при відправці ціна товару зросла на 100 грн більше
- Продавець Lovster
Вітаємо) У вашому замовленні основний набір + фарбування білий перламутр 79 грн, який Ви додали під час дзвінку менеджера, тому ціна вийшла вищою.
- Євгенія П***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Все приїхало, добре запаковано.
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Дякую за якісний товар. Купувала на подарунок. Все зробили за інструкцією і чудово вийшло.
- Юлія Б***
Скажіть, будь ласка, на відрі надпис як на фото (російською), чи українською?
Добрий день) Українською
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Замовляла на подарунок чоловіку, в результаті залилишились розчаровані. Все робили по інструкції, але через 20хв очікування і тремтіння рук у відрі, ніякого результату не було, гель залишився кашею, і почала утворюватись зверху вода, навіть на 1см не застиг, тобто до формування скульптури з шіпсу так і не дійшли. За ніч гель навіть сам по собі не застиг. Зіпсований подарунок, зіпсований настрій і даремно викинуті кошти. І це мені ще намагались втюхати за додаткові кошти підставку і фарбу((((((
- Переваги:
- Недоліки:
- Не застиг гель, навіть дотримуючись інструкції
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Гарний набір для створення фігури на пам'ять. Трохи забагато налити води, довго сохло
- Переваги:
- Зручність поетапного виконання
- Недоліки:
- Не лийте багато води, бо буде довго сохнути
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Треба попереджати, що за 200 грн приходить не підставка, а тоненька та неякісна фанера!!
- Эдуард Н***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Думали что не получилось, переборщили слегка с водой и скульптура долго сохла, но по итогу получилось очень даже неплохо для первого раза, я с девушкой довольны)
- Переваги:
- Получается очень красивая скульптура и куча эмоций)
- Недоліки:
- Сложновата технология приготовления
- Микола Б***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Розчарований товаром. Зіпсоване враження було ще на моменті розпакування. По телефону, під час підтверження замовлення запитали чи потрібна підставка для виробу. Погодився на неї, бо думав що підствка така як на фото. Та зверху запропонували ще посріблення. Точну ціну на кожен пункт в замовленні не сказали, сказали лише кінечну суму - 800 з копійками гривень. Коли розбирав посилку, виявилось, що то не підставка, а півсантиметрова фанерка без будь-якого кріплення радіусом з дві лодоні. І за неї приблизно 300 гривень. Жах. Переборовши розчарування від цієї "додаткової покупки" яку на мій особистий погляд впарили, почали робити сам зліпок. Зробили все ТОЧНО відповідно з інструкцією. Після того як почали очищати та виймати сам зліпок, помітили шо він в деяких місцях потрісканий, хоча суміш була добре втрамбована та рівномірно влита та гарно сохла. Після того як її поставили на те розчарування (фанерку) зліпок став поступово все більше тріскатись, кришитись та ламатись. В кінцевому результаті вийшло зовсім не те що було тоді коли його виймали. 800 гривень викинуто на вітер.
- Переваги:
- Гарне, міцне відро
- Недоліки:
- Все що в відрі - сміття
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Фактична ціна вийшла на 70 грн дорожче.
Адміністрація Розетки, прийміть міри - Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Дякую велике за вашу оперативність, привітність та якісний товар.
- Переваги:
- Дуже сподобався результат.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Товар чудовий, зліпок вийшов гарний. Тільки ціна була не 399, а 469 комісія 29 пакування 30 та доставка 100. Будьте обережні
- Переваги:
- Якщо робити по інструкції все буде добре
- Недоліки:
- Неправильно вказана ціна
- Володимир
Таж історія
По факту на 70 грн дорожче
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Набір прийшов повністю укомплектований,так як і говорив продавець!
- Переваги:
- Виходить дійсно крута гіпсова скульптура))
- Недоліки:
- Але є і недолік,замість запропонованої дерев'яної підставки приїхало пофарбоване дсп!!!((
- Олексій З***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Проблему вирішено
Оператор зателефонував наступного дня. Та запропонував на вибір підставку дерево або гіпс. Глянувши но фото, на сторінці товару, згодився на дерев'яну за 145грн. Але замість дерев'яної підставки прийшов "кружечок", вирізаний з ДВП. Який дуже важко назвати дерев'яною підставкою. Додзвонитися до продавця неможливо. Фото прикладаю, для розуміння, що продавець відправляє замість дерев'янї підставки.
- Переваги:
- Швидко зв'язалися. Відправили як і обіцяли через 3дні.
- Недоліки:
- Замість дерев'яної підставки продавець відправив кусочок ДВП.
- Олексій З***
Продавець зв'язався, та повернув кошти за підставку.
Питання вирішено. - Максим
И в чем проблемма?
- Милевский В***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Гарно укомплектований. Продавець знає свою роботу
- Переваги:
- Дуже хороший товар
- Недоліки:
- не знайшов
- Продавець Lovster
Дякуємо за ваш відгук)
- Павловська Н***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Швидка доставка, в наборі листівка. Можна замовити упакування для подарунку
- Переваги:
- Зліпок вийшов, хороший і комунікабельний продавець.
- Продавець Lovster
Дякуємо за ваш відгук) дуже раді, що ви залишилися задоволені
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Lovster
Заказывала на подарок не ожидала ничего особенного, НО
красивая аккуратная упаковка, тематическая открыточка и непосредственно ведерко выглядит просто потрясающе
Продавец работает очень быстро, перезвонили через час после заказа, отправили на следующий день)
Спасибо большое❤️- Переваги:
- Красивая упаковка, качественный товар
- Продавець Lovster
Спасибо вам огромное за такой отзыв) мы очень рады, что вы остались довольны)
- Мария Ф***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Підскажіть, який вид фарби іде? Фарба застигла, треба підібрати розчинник правильно
Доброго дня. Фарба акрилова
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
Була приємно здивована тим, як оформили замовлення, всі деталі по телефону уточнили:колір, форму, напис.
Швидко доставили, а потім ось така неприємність... Можливо це я не розуміюсь на кольорах, і це бежевий, то вибачте.
Звісно не критично і все інше чудово, але розраховувала саме на той колір, який замовляла, і неприємний осадок залишився.- Переваги:
- Швидко прийняли замовлення, відправили в той же день.
- Недоліки:
- Подарункова коробка не відповідає узгодженому кольору.
- Продавець Lovster
Доброго дня. Дуже перепропошуємо, прийшла партія коробок, які справді відрізняються за відтінком, ніж та, що на фото( сподіваємося, що залишитеся задоволені основним товаром
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: Lovster
- Виталий Р***Продавець: Lovster
відразу ж зателефонували і запитали чи не хочу я придбати на додаток фарби і підставку..я був тільки за..узгодили все а далі...
прийшла посилка без підставки..відповідно я від неї відмовився..я відразу зателефонував але трубку не брали..наступного дня теж
загалом так і не удостоївся я дізнатися чому не було підставки..ну зате як впарювати так відразу
так що однозначно не раджу тут брати!- Недоліки:
- прийшло без підставки яку додатково придбав..телефон не брали і не передзвонювали
- Продавець Lovster
Доброго дня. Були перебої зі зв*язком. Ми зв*яжемося з вами і довідправимо все за наш рахунок.