- леся в***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую Все прийшло швидко
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто чудова книжка! Яскраві малюнки, різноманітні теми, слова з перекладом і транскрипцією. Дитина (4 роки) у захваті!
- Переваги:
- Супер книжка
- Недоліки:
- жодних
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже класна книга, English по-сучасному дуже гарно проілюстрована
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова книжка!!! Все розділено по темах! Гарні та якраві малюнки!
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга якісна.
Сторінки в міру яскраві.
Кожна сторінка по своєму цікава на картинки, немає таких як "для кількості"
Рекомендую!- Переваги:
- Якісна і змістовна
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша книга для дітлахів, дуже багато цікавої інформації, те що потрібно для знайомства з іноземною мовою.
- Переваги:
- Яскрава
- СофияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Це книга просто знахідка! Ми з сином (3.5 рочки) перед сном щодня читаємо та вивчаємо нові слова! Особливо кумедні віршики з назвою англійських цифер! Форма гри чудово підходить для малят вивчайте англійську весело і я скажу як мама також підучую слова ;) книга велика цікава та яскрава!
- Елена Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Как на картинке
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна книга, дитині сподобалась
- Марія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На сторінці 159 у переліку свят згаданий День пабєди ,намальований вєчниий агонь і гваздікі.
Думаю , ніхто з притомних українців не вважає цей день святом. Замісь цього "свята"можна додати День матері чи День народження. Цю грубу помилку варто виправити у наступному виданні .- Переваги:
- Гарні віршики , книга кольорова і цікава дитині
- Недоліки:
- Згадка свята, яке немає жодного стосунку до українців
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книгу супер! Советую всем, я просто в шоке от качества)) литература нынче очень актуальна и лучше чем в наше время.
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- АлексВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книга гарна, яскрава. Інформація подана локанічно. Але для такої великої книги хотілось би більшого наповнення. Дитині подобається.
- Переваги:
- Недоліки:
- Ціна завищена
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова, яскрава, навчальна та якісна книжка. Весь надрукований матеріал цікаво викладений. Дитині цікаво. Дорослому теж не помішає в вивчені англійської мови.
- Ярослав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прекрасна книжка для дитини 4-5 років, ще й за таку ціну. Включає багато різносторонніх розділів для навчання ( продукти, цифри, одяг, будова тіла та ін.). Плюс яскраво оформлена, що само собою подобається дитині. Тверда обкладинка. Рекомендую!
- Переваги:
- Одні переваги
- Недоліки:
- Я не виявиявив
- Михайло К***Продавець: Rozetka
Купували не тут, але книга-бомба! Всім раджу. Малюку цікаво та пізнавально. Є транскрипція, щоб правильно читати слова. Це найкраща книга з англійської, яку я бачила для діток!
- Переваги:
- Все суцільні плюси
- Оксана Д***Продавець: Rozetka
Приiiхала не та книга, геть! Мусила вiдмовитися i шукати в iншо у мiсцi…
- Переваги:
- Не оцiнила, бо не мала змоги
- Недоліки:
- ———-
- Оля
Тобто? Інша книга?
- Оксана Д***
Оля, не знаю як конкретно вам вiдповiсти… Приiiхала замiсть книги з Англiйськоii, енциклопедiя якась про тварин. На видачi кажу хлопцям, це не мое замовлення, а вони менi вiдповiдають, що по штрихкоду цяотак я лишилася без книги
- Тамара К***Продавець: Rozetka
Купили внучке книгу для изучения английского языка.Ведь это сейчас, да и всегда актуально.Отличная книга по содержанию,веселые стихи и рисунки.Хорошее качество,есть транскрипции.Материал изложен доступно и интересно.Внучке очень понравилась.
- Переваги:
- качество