Відгуки покупців про Кабель Piko CB-UT10 USB Type-C 0.2 m Black (1283126493843)
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Кабель не підтримує швидку зарядку, як це описано в описі.... А я його лише ради цього купував
Не знаю пошкоджений саме цей кабель, чи вони всі такі..... Але це дуже сумно.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Нам дуже шкода, що Ви отримали негативний досвід використання кабелю. Хочемо зазначити, що швидка зарядка залежить не тільки від кабелю, а й від блока живлення, який також повинен підтримувати швидку зарядку телефону. Дякуємо за відгук.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
що тут коментувати, просто нормальний шнур, виконує свої функції
- Переваги:
- працює
- Недоліки:
- поки немає
Представник постачальникаДобрий день, Андрію! Дякуємо, що оцінили наш товар. Приємного використання!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: DSW Systems. Довжина: 0.2. Колір: Чорний
Замовив п'ять 20-ти сантиметрових для живлення M5Stack Atom Lite - виглядають якісно, зі своїм завданням справляються
- Эдуард Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Розсипався після 2,5 місяців користування
- Переваги:
- Довжина
Представник постачальникаВітаємо, Эдуард! Дякуємо за Ваш відгук.
Нам щиро прикро за дану ситуацію. Будь ласка, слідуйте наступному алгоритму дій щодо повернення товару: посиланняабо зверніться до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни товару.
Сподіваємось на швидке та успішне вирішення Вашого питання!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
У мене кабель нормальний, працює.
- Алексей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Все отлично.
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
18 дней зарядка проработала отпал штекер остался в телефоне не рекомендую его покупать
- Переваги:
- Длинный кабель и быстрая зарядка
- Недоліки:
- Через пару недель штекер останется в телефоне
- ЮліяПродавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Хороший кабель.
- Переваги:
- Длина
- Притуляк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Купив кабель проробив рівно тиждень.
Все було так: Стояв телефон на зарядці мені подзвонили я витягнув кабель а штекер лишився в телефоні- Переваги:
- Ніяких переваг
- Недоліки:
- Швидко ламаєтся
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Хороший кабель і хороша ціна
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Кабель понравился. Поддерживает быструю зарядку. Длинный кабель что очень иногда выручает. Рекомендую. Буду брать еще один.
- Переваги:
- Длинный кабель, быстрая зарядка.
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
ціна, якість, все працює
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Гарна ціна все працює )
- Переваги:
- Ціна .
- Недоліки:
- Не знайшов .
- Тетяна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
замовила в середині жовтня, вже не працюють, замовила 2 штуки
- Галина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Достатньо міцний кабель, працює , швидко заряджає. Все
Представник постачальникаДякуємо за покупку! Приємного користування!
- Александр А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Низкое качество обслуживания в точке выдачи Розетка у метро Житомирская. 10,09,2021, Никакой реакции на мою жалобу на работу кассира. Кассир проигнорировал мой талончик на очередь, лежавший у ней на бдюдечке для сдачи, несмотря на то что я был рядом с кассой, и взял талончик другого покупателя. Если бы я так халатно исполнял свои обязанности по работе, у меня было бы гораздо меньше денег на покупки в Розетке. Просьба принять меры. В противном случае никаких покупок у вас (не обеднеете), тк.к ругих магазинов кроме вашего с более низкими ценами, которые борются за покупателя, достаточно
- Переваги:
- Нормальный кабель. Слегка жетский. Быструю зарядку тянет, не греется
- Недоліки:
- Качество обслуживания в магазине Розетка, за что снял балл
- Валентина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Длинный и качественный, приятное покрытие кабеля, выглядит хорошо. Работает исправно. Внешний вид внушает доверие.
- Переваги:
- Длиный, качество
- Недоліки:
- на данный момент нет
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Сегодня только забрала с почты.
Плотно вставленa в разъём телефона.
Быстро заряжает, минусов пока не обнаружила- Переваги:
- Длинная зарядка (1.2м)
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Кабель неплохой,средней жосткости материал что-то типа резина с пластиком,длинный ,к компу подключается и заряжает все норм в телефоне сидит плотно.
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Не плохой кабель на первый взгляд вроде сделано добротно а там посмотрим как будет служить
- Переваги:
- Длина и толщина шнура
- Недоліки:
- Сейчас нет дальше посмотрим
- ПетроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Хороша корисна річ. Зараз, коли Type-C запроваджується, всюди можна знайти micro-USB, та не Type-C. Заряджає швидко (передачу даних не перевіряв). Купував за акцією, тому й ціна була вкрай приємною
- Переваги:
- Велика довжина; товщина (що свідчить про високу електропропускну здатність)
- Недоліки:
- не виявив
- АндрійПродавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Непоганий кабель. Купив в якості "чергового "на роботу, тому використовую не дуже часто... Загальні враження: досить товстий (теоретично троха поживе), 2А зарядку вміє (вище не пробував), роз"єми в гніздах не гуляють)) як на свої гроші - може бути навіть дуже. Нічим не гірший рідного Самсунгівського)
- Переваги:
- ціна, досить товстий, підтримує AFC
- Недоліки:
- поки нема
- ЛЛВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 2. Колір: Чорний
Работает нормально
- Переваги:
- Качество
- Roman Z***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний
Давно користуюсь різними кабелями даної фірми. Всі функції для синхронізації і зарядки пристроїв працюють добре.