- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Чорний
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Не крихка
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Aliko. Колір: Чорний
У назві вназано автомат, у характеристиках напівтомат - по факту механіка: розкривається і складаєть повністю вручну. Після складання необхідно запихнути кінчики спиць у ручку. Важкувато натягується чохол - завузький вхідний отвір. Іноді при відкритті край парасолі задирає догори. Під сильним вітром парасолю вивертає.
- Переваги:
- Недоліки:
- Механіка, складнощі у складані
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає
- Продавець Aliko
Добрий день, Ігор!
Приносимо вибачення за неточності в назві та характеристиках товару. Виправлення внесли, інформація на сайті скоро оновиться.
Нам прикро що вам не підійшла придбана модель парасольки. Пропонуємо обмін або повернення.
З повагою Aliko
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: MobiELS
По перше прийшла зовсім не та парасоля, по друге вона не автоматична, як вказано в оголошенні
- Продавець MobiELS
Доброго дня! Парасоля механічна, передали на Розетка, щоб виправили
- Анна Л***Продавець: MobiELS
Від замовлення відмовились,взагалі не відповідає товар опису(не автомат,як описано),спиці при відкритті парасольки вже готові зламатися,якість повний 0.
Хоча я розумію що за такі гроші супер не буде,але...і опис не треба такий робити- Продавець MobiELS
Добрий день! Нам шкода, що вам не сподобалась парасолька. В характеристиках вказано, що парасоля має механічне складання. В описі інформацію виправили. Очікує на оновлення.
- Александр О***Продавець: MobiELS
Чекав заказ три дні, приїхав взагалі не той зонт, повністю не відповідний до характеристик та фото
- Переваги:
- Недоліки:
- Швидкість доставки
Не той товар
- Продавець MobiELS
Доброго дня! Завтра вам зателефонуємо, вирішемо питання