Відгуки покупців про Зарядний кабель Baseus Cafule Type-C 3A 1m Red/Black (CATKLF-B91)
Є в наявності
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Поддерживает быструю зарядку.
- Продавець TutTehno
Так, даний кабель підтримує швидку зарядку Максимальний струм — до 3А. Швидкість заряджання також залежить від зарядного пристрою та самого смартфона.
- Продавець TutTehno
Щиро дякуємо за відгук Для нас дуже важливо, що Ви залишилися задоволені покупкою
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 0.5. Колір: Сірий
Быструю зарядку поддерживает.
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Якісний кабель
Дякуємо за відгук!
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Все ок, працює чудово
- Юрій Т***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Міцний, підтримує швидку зарядку 9v 2a), але треба мати на увазі, що є деякі протоколи, які підтримуються лише проприєтарними кабелями.
- Переваги:
- Міцний, довговічний
- Недоліки:
- Не підтримує протокол "mi turbo charge" на моєму xiaomi
- Продавець TutTehno
ВІтаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок
- Ирина У***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Працює добре, все ок
- Переваги:
- Швидко і за гарною ціною
Дякуємо за відгук!
- Лариса М***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
виглядає досить добротно, сподіваюсь прослужить довго... дякую!
- Переваги:
- якісний і дуже красивий кабель зі швидкою зарядкою
- Продавець TutTehno
Вітаємо!
Щиро дякуємо за відгук
Для нас дуже важливо, що Ви залишилися задоволені покупкою
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
дякую, знайшла те, що шукала! на вигляд все якісно, функцію свою викрнує відмінно.
- Переваги:
- швидка зарядка є!
- Продавець TutTehno
Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
на разных БП пробовал,нет быстрой зарядки.
- Переваги:
- качество хорошее
- Недоліки:
- не верьте никому ,нет быстрой зарядки
- Продавець TutTehno
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Кабель Baseus Cafule підтримує струм до 3 А, однак робота швидкої зарядки залежить не лише від кабелю, а й від сумісності зарядного пристрою, смартфона та протоколів швидкої зарядки (QC, PD, SCP, AFC тощо).
Якщо всі пристрої сумісні, будь ласка, зверніться до нас із моделлю телефону та зарядного адаптера — ми допоможемо розібратися в ситуації.
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Хороший, надежный шнур в оплётке. Отлично поддерживает быструю зарядку.
- Переваги:
- Хороший качественный шнур
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Чудово сидить на телефоні
- Переваги:
- Добре захищає , має бортік для екрана
Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Дякую,все як описах.
- Переваги:
- Ціна,доставка
- Продавець TutTehno
Раді, що пристрій Вам підйшов
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Якість бездоганна
Раді, що пристрій Вам сподобався
Дякуємо за Ваш відгук!
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Червоний
Прийшов швидко, працює добре!
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Все ок
Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!
- Анастасія Д***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Гарний, стоїть брати
- Переваги:
- Дуже добрий
- Продавець TutTehno
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Отличный кабель быстрая зарядка работает
- Переваги:
- Быстрая зарядка
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Якісні зарядні кабелі, міцні і гнучкі. Сподіваюсь, що працюватимуть довго.
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Good
Дякуємо за відгук!
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Ок
- ІванВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Быстро связались и отправили. Цена, как на китайских маркетах. Качество
Дякуємо за відгук!
- новофастовская с***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Все добре
Дякуємо за відгук!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Працює. Все добре.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Чудові шнурочки, надшвидку зарядку підтримують, дитина за 4 місяці не зламала. Оригінальні samsung прожили 3 місяці.
- Продавець TutTehno
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Чекаємо на вас знову!
- валерий г***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Очень качественный товар.
Дякуємо за відгук)
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Отличный шнур , взял 2 сразу, для зарядки планшета и зарядки павербанка. Работает в обычном режиме и режиме быстрой зарядки.
- Переваги:
- Качество и цена
Дякуємо Вам за відгук!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Працює
Доброго дня.
Дякуємо за відгук.
- Каріна Ш***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Довжина: 1. Колір: Сірий
Хороший кабель за свою ціну.
- Переваги:
- Хороший кабель
- Продавець TutTehno
Дякуємо Вам за відгук!
- Денис О***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Довжина: 1. Колір: Сірий
Звичайний кабель. Більше тягне на 2.0. Швидку зарядку не підтримує,не витрачайте гроші.
- Продавець LARETS
Пане Денисе Олександровичу, раді допомогти розібратися з особливостями використання даного кабелю.
Для отримання швидкої зарядки важливо, щоб усі три складові ланцюга підтримували відповідну технологію та потужність:
1. Пристрій (смартфон, повербанк або інший гаджет) — має підтримувати технологію швидкої зарядки.
2. Кабель - цей кабель Baseus підтримує струм до 3 А та призначений для швидкої зарядки за умови сумісності інших компонентів.
3. Мережевий адаптер (зарядний блок) - також має підтримувати необхідний стандарт швидкої зарядки, наприклад QC 3.0.
Якщо хоча б один із цих трьох компонентів не підтримує швидку зарядку або не є сумісним із нею, пристрій заряджатиметься у звичайному режимі. Тому сам кабель не може забезпечити швидку зарядку без відповідної підтримки з боку пристрою та зарядного адаптера.
Також варто враховувати особливості повербанків із кількома вихідними портами. У таких моделях максимальна потужність може відрізнятися залежно від того, який саме порт використовується та скільки портів працює одночасно. При підключенні кількох пристроїв повербанк може розподіляти доступну потужність між портами, через що швидка зарядка на одному або декількох із них може бути обмежена. Тому для максимальної швидкості рекомендуємо перевірити характеристики саме Вашої моделі повербанка та, за можливості, використовувати один вихідний порт.
Ви власник чудового якісного кабеля, користуйтесь із задоволенням, враховуючи особливості використання.
З повагою, LARETS
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Довжина: 2. Колір: Сірий
Чудово працює—ідентичний прослужив, безперервно, кілька блекаутних зим, служить досі!
- Переваги:
- Надійна річ, міцний матеріал
- Недоліки:
- –
- Продавець LARETS
Пані Тетяно, цінуємо та дякуємо за відгук із високою оцінкою товару нашого магазину!Тішить, що все добре. Користуйтеся із задоволенням! Повертайтеся за новими покупками- завжди раді бути корисними! Всього найкращого!
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: SmartTrade. Довжина: 0.5. Колір: Сірий
з вигляду все ок, на всякий випадок купив дві штуки, на випадок браку, бо треба кабель, а на вибір вони всі однакові, крім ціни
- Переваги:
- працює carplay
- Недоліки:
- користуюся лише пару тижнів
- Діана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 0.5. Колір: Червоний
Хороша якість, нарікань немає
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДобрий день, Діано! Щиро вдячні Вам за відгук та за те, що обрали Baseus!
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Червоний
Отличный кабель
- Переваги:
- Хорошо заряжает
Представник постачальникаДобрий день, Марино! Дякуємо за відгук! Раді, що кабель Baseus Cafule Cable USB for Type-C 3 A 1 м Red (CATKLF-B09) виправдав Ваші очікування! Бажаємо приємного користування!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: iGrig. Довжина: 1. Колір: Червоний
Працює, роз'єми непогані, зі струмом теж ОК.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не помітив
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: LARETS. Довжина: 1. Колір: Сірий
Білий
- Переваги:
- Потужний