Відгуки покупців про Карта світу політична англійською мовою 88x60 см М 1:34 500 000 глянцевий папір (4820114954411)
- AI аналіз відгуків35 відгуків: позитивний (приблизно 95% позитивних, 5% нейтральних/незначних зауважень, скарг майже немає)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Чудово
- АннаВідгук від покупця. Продавець: CКС
Гарна карта. Дякую за швидку доставку та якість!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Все сподобалось, карта чудова.
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Чудова карта, все як на фото :)
- Олександра Ш***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Дякую за швидку відправку
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Дуже гарна та якісна карта, найкраща серед настінних
- Переваги:
- Чудова
- Недоліки:
- Є росія
- АнатолІй Ш***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Класна, якісна мапа!
Відмінне пакування.
Щиро вдячний!- Переваги:
- Гарний дизайн, щільний ламінований папір, пакування - в коробі
- никитаВідгук від покупця. Продавець: CКС
відповідає опису
- Переваги:
- якісний , щільний папір , низька ціна
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Чудова карта, якісна. Рекомендую!)
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: CКС
Карта світу англійською мовою дуже сподобалась – приємні кольори, чіткий друк, щільний та якісний папір! Дякую за швидкість обслуговування – бережне пакування та доставлення на відділення Rozetka. Вітання з Новим роком!
- Переваги:
- Карта класна))) з чітким друком
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук і теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалась карта. Бажаємо вам багато цікавих відкриттів та приємних моментів разом з нашою продукцією. Вітаємо з Новим роком і чекаємо на нові замовлення!
- МАРИНА Г***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Очень плотная, качественная бумага, хорошая печать. Быстро отправили. Упаковка на высоте. Рекомендую и товар, и продавца.
- Переваги:
- Все выше перечисленные
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили якість продукції, упаковки та швидкість відправки. Приємного користування!
- Ковалева Е***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Я задоволена співпрацею з магазином. Все професійно. Карта дуже якісна.
- Переваги:
- Якісний товар
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені нашою продукцією та сервісом. Завжди прагнемо надавати найкращі товари і високий рівень обслуговування. Приємного користування!
- Софія Р***Відгук від покупця. Продавець: CКС
якісно
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Рада, що ви задоволені якістю нашої продукції. Приємного користування!
- Анастасія Є***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Якість чудова, прийшло швидко. Трішки важкувата, звичайний скотч не тримає. Тому хотілось би в комплекті отримати додаткові кріплення.
- Переваги:
- Чіткий друк, якісний папір, приємні кольори
- Недоліки:
- Тяжко повісити
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю карти. Дякуємо за зауваження щодо кріплення. Приємного користування!
- АлександраВідгук від покупця. Продавець: CКС
Все пришло вовремя, карта в отличном состоянии) спасибо)
- Продавець CКС
Дуже вдячні за ваш відгук та приємні слова! Ми раді, що карта прийшла вчасно і в ідеальному стані — для нас важливо, щоб ви залишалися задоволеними нашим сервісом .
Дякуємо, що обрали наш магазин! Сподіваємось, карта стане для вас корисним помічником у навчанні чи подорожах.
Будемо раді бачити вас знову!
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Карта реально крута!
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась наша карта! Сподіваємось, вона приноситиме вам багато користі! Приємного користування!
- ДарьяВідгук від покупця. Продавець: CКС
Хорошая карта
- Переваги:
- Приятная на ощупь бумага
- Продавець CКС
Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалась карта. Звертайтесь!
- Вячеслав О***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Якісна карта, повністю відповідає опису
- Переваги:
- Якість, ціна, швидка доставка
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась карта та що все відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося на подальшу співпрацю!
- Алексей Р***Відгук від покупця. Продавець: CКС
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалося!
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: CКС
Мені дуже сподобалася, взяв тільки заради кольорової гами.
Дуже хотілося б таку саму але більшого масштабу.
Може надрукуєте? 100+
І ще, чи можливий матовий варіант.
Коротше дуже корисна і красива мапа.- Продавець CКС
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Радий, що мапа сподобалася. Щодо вашого запиту — ми можемо надрукувати карту більшого розміру з матовою ламінацією. Ще раз дякуємо!
- МаксВідгук від покупця. Продавець: CКС
Купували політичну карту світу(трохи більше ніж ця), політичну карту України і цю... Ця дуже стильно виглядає, трохи під старовину 60-70р. Всі купував дітям, але ця норм для інтер'єру що дітям, що дорослим. Дуже швидка, майже миттєва доставка. Дякую
- Переваги:
- Красива
- Недоліки:
- Такого нема
- Продавець CКС
Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що карта. Звертайтесь!
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Якісна карта, прекрасно підходить під інтер’єр.
- Продавець CКС
Дякуємо за відгук!
- юрий б***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Гарна якість.Дійшло все в цілості.Чекаю такуж саму на англійській але в кольорі.
- Продавець CКС
Дякуємо за такий чудовий відгук про карту! Постараємось виконати ваше побажання!
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: CКС
Написи на мапі нереально дрібні, десь на стіну повісити хіба що як декорацію. А якщо захочете по ній дійсно щось дивитись, то треба щоб до неї був вільний доступ, щоб підходити в упор.
Шановна пані Людмило!
Дякуємо за Ваш відгук. Ми високо цінуємо зворотний зв'язок, оскільки це допомагає нам покращувати наші продукти.
Розуміємо Ваше занепокоєння стосовно розміру написів. Однак варто зазначити, що дана карта призначена не лише для демонстрації на стіні, а й для детального вивчення деталей. Тому розміри шрифтів дозволяють максимально наповнити інформацією карту. Кількість та розмір написів ретельно підібрані для забезпечення достатньої деталізації. Це дозволяє покращити сприйняття інформації.
Параметри мапи відповідають загальноприйнятим картографічним стандартам та забезпечують універсальність використання.
Дякуємо за увагу та бажаємо гарного дня!
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: CКС
Чудова мапа, якісний чіткий друк, приємні кольори, гарний папір. Гарне упакування, географічна карта прийшла без пошкоджень, відправили швидко.
- Продавець CКС
Вдячні за такий детальний і позитивний відгук! Ваші слова високо цінуються нашою командою. Ми й надалі докладатимемо всіх зусиль, аби наші картографічні продукти залишалися на вищому рівні якості.
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: CКС
Гарна та якісна карта. Була гарно упакованою та неушкодженою. Залишила виключно приємні враження. Дуже сподобалась, особливо її стриманість в кольорах, яка додає деякого особливого враження у порівнянні з іншими.
- Продавець CКС
Чудово чути такі схвальні відгуки! Ми пишаємося тим, що змогли створити продукт, який приносить задоволення клієнтам.
- Андрей Н***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Быстро, с пониманием. Карта полностью соответствует описанию.
- Переваги:
- Безусловно цена
- Продавець CКС
Дякуємо, що знайшли час поділитися своїм досвідом! Ваші відгуки дуже цінні для нас.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Швидко гарно недорого! Трохи стримані кольори.
- Переваги:
- Недоліки:
- Насиченість кольору
- Продавець CКС
Доброго дня!
Ми дуже раді, що ви обрали наш картографічний магазин для своїх покупок. Дякуємо за ваш позитивний відгук.
Ваш відгук дуже важливий для нас, оскільки він допомагає нам покращувати наші товари та сервіс. Врахуємо ваше зауваження в наступному виданні.
Ми сподіваємося, що ви знову звернетеся до нас у майбутньому. Ми завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів.
З повагою, Микола та команда СКС.
- АнастасияВідгук від покупця. Продавець: CКС
Спасибо! Отправили быстро. Покупкой довольна!
- Переваги:
- Качество печати
- Недоліки:
- Их нет
- Продавець CКС
Доброго дня!
З повагою, Микола та команда СКС.
- Коровяковский О***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Мапа сподобалась
- Продавець CКС
Дякуємо за відгук! Радий, що мапа вам сподобалась. Сподіваємось на подальшу співпрацю!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Дуже гарна карта папір глянцевий, цупкий.
- Переваги:
- Гарний дизайн, якість
- Продавець CКС
Дякуємо за відгук! Радий, що вам сподобалася карта. Ми завжди стараємось забезпечити високу якість товарів. Бажаємо вам приємного користування!
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Прийшла дуже швидко. Була дуже гарно упакована, коробка була мокра повностю від сильного дощу, але на карті ні цятки. Карта на вигляд чудова, немає пошкоджень зовсім
- Переваги:
- Швидко, гарно запаковано, чудова на вигляд
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук! Радий, що карта прийшла в відмінному стані, незважаючи на погодні умови. Звертайтеся!
- Ага П***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Карта виглядає чудово хоча і позначок дуже багато аж очі розбігаються, папір досить цупкий, запаковано добре в коробку з картону але мапу всеодно пошкодили трохи, але добре що з задньої сторони і цього не видно спреді. Хоч і доставили бистро одного дня замовив на другий день зранку вже було у мене в руках.
- Переваги:
- Ціна, якість паперу, дизайн.
- Недоліки:
- На Новій Пошті людей не годують тому вони погризли пакунок і мапу.
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Дуже прикро, що так сталось. Зі своєї сторони ми докладаємо всіх зусиль, щоб карта доїхала до вас ціла і неушкоджена, але інколи на стороні компанії перевізника таке трапляється. Ми повідомили про цю ситуацію оператора відділення звідки здійснюється відправлення. Надіємось, що в подальшому це не повториться.
- Єлізавета С***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Дуже гарно виглядає в живу! Треба тільки рамочку для мапи знайти (було б прикольно якби у продавця такі рамочки теж були і одразу все купити). Поки причепила на скотч та все одно милуюсь)
- Переваги:
- Якість, вигляд
- Недоліки:
- Жодних
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування
- Кирилл М***Відгук від покупця. Продавець: CКС
супер!
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: CКС
Можу порадити як саму мапу, так і продавця - реальність краща за очікування!
- Переваги:
- Дуже красива та стильна, якість супер!
- Продавець CКС
Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого магазину СКС. Приємного користування.