Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Відгуки покупців про Автоматичний краплинний полив для рослин Supretto набір автоматичного поливу універсальний комплект 12 шт SY-97

Код:  299151943
Оцінка користувачів 4.3/5
  • Оксана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Закручуються на пляшки від води Трусквецька. Добре регулюється крапальниця. Спробувала на вазоні.

Переваги:
    Полив регулюється, пляшка не перекидається
    Недоліки:
    Ще замало користувалася, щоб виявити.
  • Роман Р***

• Корниенко Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Дуже зручно тепер залишати квіти на дачі. Писали, що не під всі пляшки підходить- то у мене таких проблем не виникло.

• Фещенко В***

Работает.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Пристрій у використанні дуже простий, свою роботу виконує.

• Оксана Х***

Від чого Ви використовуєте пляшки?

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Зручна річ - не треба просити сусідів чи родичів поливати квіти. Систему варто вставити за 5-7 днів до від'їзду, щоб налаштувати інтенсивність поливу. Бо інакше одна пляшка витече за півдоби, а інша за два тижні.

• Олег П***

Устройство работает.
    Поставил в загородном доме возле совсем маленьких растений, только посаженных - двух литров хватило на 5 дней, больше я и не расчитывал.
    За очень небольшие деньги можно не бояться оставить
    цветы на несколько дней без обслуживания.
    Рекомендую.

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

На жаль, дуже довго чекала на своє замовлення, бо продавець забув про нього. Коли нарешті отримала, то виявилося, що в тьох системах бракує гвинтиків . І не на кожну пластикову пляшку ці системи підходять

• Продавець  Meolpotamia

Вітаємо вас!
      Дякуємо Вам за зворотній! зв'язок! Ми вибачились перед вами, що ваше замовлення не було вчасно відправлено і були деякі певні причини на це!
      Ми ще раз приносимо вибачення і якщо у вас щось не достає напишіть будь ласка що саме і скільки і ми вам дошлемо, це не проблема!
      Дякую

• Ирина К***

Все работает. Отлично!

• Дарья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Meolpotamia

Яркие, красивые. Пожалуй, на этом всё. Отливка резьбы на 2-. Ни одна бутылка (даже с высоким горлышком, а не как у моршинской) так и не закрутилась герметично. То есть вода течет через резьбу сильнее, чем капает из предусмотренного краника. Остаётся попробовать ленту фума намотать на горлышко. Может хоть так получится. Как можно провалить отливку такой простой конструкции?!

Переваги:
    Яркие
    Недоліки:
    Не выполняет свою функцию из-за корявой резьбы
    • Виктор П***

Для того щоб ці "крапельниці" закручувались на пляшку гермтично, треба з пляшки, попередньо, зняти кільце "крнтролю першого відкривання"! Зазвичай ці кілечка залищаються на пляшці після її відкупорювання... :)