Відгуки покупців про Стілець розкладний для пікніка анатомічний, садовий складаний стільчик трансформер пластиковий для кемпінгу, кейтерінгу, туризму, природи (2720)

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Замовляла 4 стільці на подарунок. Відразу зв'язалися та відправили товар.Вже на наступний день отримала посилку. Стільці прийшли якісно запаковані і супер якості! Успіхів і процвітання Вашому інтернет магазину та побільше вдячних покупців! Усім рекомендую!

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    не виявлено
  • Євгенія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Сподобалося, що швидко звязалися та відправили стілець. Мені потрібна була видаткова накладна або чек, швидко все зробили. Стілець - зручний та міцний, я по опису навіть думала, що він не такий міцний. Я задоволена, користуюсь.

Переваги:
    Швидко звязалися, відповіли на питання, надали додаткові документи та вислали товар
    Недоліки:
    Поки нема
  • Рустам Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Стулья превзошли все мои ожидания, прочная и надёжная конструкция , качественный не хрупкий пластик, с моим средним телосложением сидеть очень комфортно
    Продавец отправил быстро , упаковано в пленку поштучно и все стулья в коробке, дошли без повреждений

Переваги:
    Надёжность и комфорт
    Недоліки:
    Не нашел
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Стілець добротний, якісний пластик. Металевий каркас досить міцний. Відправили швидко. Користуюсь 2 місяці.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Файний стілець, якістю пластику задоволений, металеві деталі доволі міцні. Користуюся місяць, проблем не було

Переваги:
    Якісні матеріали, компактний
    Недоліки:
    Не виявив
  • Валентин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Брали для використання в районі виконання завдань для роботи в бліндажах. Прослужили, можна сказати, 2 місяці при навантаженні ~110 кг. Візуально досить хорошої якості, зручні, компактні, але ~110 кг стягують не на довго… Лопнув пластик та відлетіла (злізла різьба) із нижнього кріплення стільця…

Переваги:
    Компактні, зручні
    Недоліки:
    Якість змушує бажати кращого…
    • Продавець  Нужные вещи

Доброго дня!

Від перевантаження сидіння не витримала різьба кріплення підсилюючого елементу. Щоб запобігти подальшому руйнуванню пластику потрібно було прикрутити посилюючий елемент відновивши різьбу або використавши метіз більшого діаметру.

• Валентин М***

Так а звідки перенавантаження, якщо мені казали, що витримує 150кг? А в нас самий важчий важить ~115кг? Тобто він, значить, не витримує 150кг… отже максимальна вага ~110 або взагалі 100кг…

• Продавець  Нужные вещи

Хто Вам таке казав? Садові меблі розраховані на стандартну людину близько 80кг. Ці стільці посилені - тобто трохи більше, але виробник не вказує на скільки більше. Їх продано тільки через Розетку більше 140шт - і ви перший, хто зламав цей стілець. Якби ви вчасно помітили, що посилення відпало і підремонтували - стілець і надалі Вам-би слугував навіть з перевищенням навантаження.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Стілець дуже міцний і зручний. Я довольний.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

В цих стільцях на відміну від інших схожих більший діаметр трубок рамки. На них можна зручно сидіти цілий день. В поєднанні із розкладаним столом взагалі дуже мобільне робоче місце

Переваги:
    Розкладаний, транспортабельний
    Недоліки:
    відсутні
  • Сергій

Чудовий варіант для дачі

Переваги:
    Дуже зручний стілець
  • Сергій

Чудовий та зручний

Переваги:
    Зручний
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Дуже зручний, другий раз замовляю

Переваги:
    Міцний, зручний
  • Гєрасін Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Needed things

Стільці перевищили мої очікування. Виглядають надійно, не на один місяць. Мають структуровану поверхню. Фото додав

• Борис К***

Удобный стул

Переваги:
    Удобный стул