- Ярослав Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Об'єм: 18
12.06.2025 отримав на Новій Пошті. Після розпаковки, прочитав інструкцію. Там вказано, що заряджатись має 8 годин. Коли увімкнув відразу - він ніяк не відреагував. Поставив заряджатись. Через 8 годин, вмикаю -знову нічго не відбувається. Рівень заряду не показує. На днях буду повертати продавцю. Я надзвичайно розчарований.
- Переваги:
- Загалом єдина перевага, чому я його купував, так це те, що шланг кріпится до корпусу шляхом прикручування, що в разі чого, його завжди легко можна буде замінити.
- Недоліки:
- Істотний недолік - неможливість використовувати за призначенням. Бо продавець не перевіряє товар, чи він в робочому стані.
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав.
Дуже прикро, що подібне трапилось.
Зверніться, будь ласка в сервісний центр для проведення діагностики (перевірки підключення акумулятора).
У разі виникнення додаткових питань чи потреба в додатковій інформації, наша підтримка завжди на зв'язку.
- Степан Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Чудовий обприскувач . Нарікань немає , рекомендую .
Представник постачальникаДоброго дня, .
- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Хороший опрыскиватель, мне понравился
- Переваги:
- Цена,качество
- Недоліки:
- Пока нет
Представник постачальникаДоброго дня, Денисе.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
витрати розчину в 2 рази більші ніж ручним оприскувачем, і не менше половини - просто в небо летить. по листю - буде краще. враховуйте, скільки треба препаратів. не вистачає кутової форсунки з одним соплом. форсунки/штанга від квазару не підходить, бо різьба папа/мама навпаки зроблені. в цілому - покупкою задоволений
- Переваги:
- швидкість обробки значно зросла, якість нанесення гарна.
- Недоліки:
- штангу треба міняти. треба підбирати форсунки.
- Ярослав
вудка/форсунки підходять від "нового" квазару.
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Ваш досвід з нашим товаром важливий для нас. Ми завжди прагнемо покращувати нашу продукцію.
- Федір В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Гарний на вигляд оприскувач.Насос потужний
- Переваги:
- Ціна -якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Федір.
Ми раді, що наш товар Вам сподобався.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Товар не був доставлений на адресу,прошу повернути кошти на рахунок.
- Переваги:
- ..........
- Недоліки:
- ...........
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Пластик гарний , дизайн продуманий і зручний , штанга така собі по якості але насадок куча це радує ,потужний компресор за 3-4 хв вилітає бак 12л. Добре що регулятор потужності є , АКБ легко знімний. Один недолік ремені а саме нижні кріплення в вигляді пласких гачків при одяганні може випасти , саме так сталося і зі мною а поки намагався одягти гачок наступив на штангу і поламав навіть не відчув що наступив на щось штанга з тонкого металу , мабуть в парасольці трубки міцніші будуть. Ну то моя вина що не закріпив штангу на бачок.
- Переваги:
- Ціна , якість , комплектація.
- Недоліки:
- Стандартне типове кріплення нижньої частини ременя , штанга наче з фольги , але якщо обережно то можна користуватись , кришка в баці не герметична , рідина виплескується коли бак повний.
Представник постачальникаДобрий день, Володимир.
Красно дякуємо за відгук.
стосовно недоліків, дякуємо, все це врахуємо на майбутнє.
Штангу зможете купити у сервісному центрі, що вказаний у інструкції. Вони вже в курсі, повідомили про цей випадок.
дякуємо
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтий. Об'єм: 12
Однієї заправки рідиною обприскувача достатньо для дачних городних ділянок розміром до 6 сот, якщо прийняти за стандарт рекомендовану у відповідній літературі витрату 2 л на 1 соту (за умови відповідного регулювання регулятором швидкості потоку).
- Переваги:
- Компактний, малошумний і продуктивний. Акумулятор встановлений повністю заряджений і до нього є доступ без розбирання корпусу.
- Недоліки:
- Кріплення ременів ускладнене. Короткий провід в зарядного пристрою, необхідно додатково використовувати переноску або підставку для оприскувача..
Представник постачальникаДобрий день, Юрій.
Красно дякуємо Вам за відгук. Для нас дуже корисно отримувати такі коментарі, щоб при наступному виробництві товару покращити його, виходячи з потреб Користувачів.
- КонстантинПродавець: Rozetka. Колір: Жовто-чорний. Об'єм: 18
Очікував що буде пахнути, але пластик хороший. Дуже важливо було мати якісний ремінь і він тут саме такий.
- Переваги:
- Комфортний ремінець. Якість доволі класна, пластик без запаху
- Недоліки:
- не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин.
Дякуємо за відгук!
Ваші слова надихають нас працювати ще краще. Сподіваємося, що товар буде служити вам довго й на користь.