Бюджетні колонки. Візуально гарні, звук не дуже.
Отличные за свою цену
Колонки не сподобалися.Звук поганий, якість жахлива.Вмикав не часто в офісі на роботі .Пропрацювали два роки і вийшли з ладу.Спочатку якийсь тріск з'явився , а потім взагалі перестали працювати.
Для своей цены отличные колонки
Для такого размера и ценника, очень приятно удивило качество звука. Особенно низы порадовали, на которые даже не рассчитывал.
перестали работать на 17й день
На ці гроші, хороші
Для онлайн навчання саме те що потрібно
купляли для ноутбука адже гучність була жахлива. багато сподівань не покладали на манюсінькі колонки але виявилося що працюють відмінно! на повну гучність ще ні разу не вмикали, достатньо половини. шнура вистачає і для ноутбука і для комп'ютера. підсвічування дуже симпатичне, але якщо когось дратує - просто розверніть їх динаміком до себе а світлодіодами назад і буде вам щастя)) тож, магазин - рекомендую, товар отримуєте абсолютно ідентичний тому що запропонований на сайті
Отлично
Колонки з коротким проводом не підходять для системного блоку, проте вони ідеально підходять для ноутбука. Навіть при тому, що динаміки розташовані ззаду, а не спереду, це не впливає на звук. Звук є якісним та гучним.
Що роБити з писком на низьких частотах, постійний писк, з глузду з'їхати можна??!! Це брак?
це може бути проблема з вашим аудіовиходом
Работає - пайдьот
Чудові компактні колонки ,рекомендую.
Ок все працює
За свою ціну, вони безцінні
Чудові компактні колонки , звучать чітко без рипів.рекомендую
При перегляді уважно дивіться на розміри!!!!
Ну дуже маленькі, але кіно на ноуті дивитись можна, звук кращий.
В целом, покупкой колонок довольна. Брала по скидке, и считаю что колонки оправдывают свою стоимость более чем. Конечно, тем людям что любят слушать музыку, чувствовать каждую ноту/бас - колонки не подойдут, но и назвать звук плохим я не могу. Звучание довольно глубокое, возможно немного глуховатое, но для просмотров фильмов/видеороликов самый раз. Колонки громкие. На вид все солидно: пластик довольно качественный, подсветка не сильно броская, приятная глазу, красиво переливается разными цветами. По размеру колонка не сильно больше стандартной женской ладони, для своего размера не самые легкие, но не думаю что это сильно важный критерий.
Однозначно рекомендую , ціна -якість топ
Хороші для своєї цінової категорії, звук -, дуже раджу погратись з органайзером.
Не дуже гучні, але за такі гроші норм
Швидко отримали, встановили, насолоджуємось музикою.
Не дивлячись на ціну та розмір достатньо гучні, звук чистий. Для компьютеру саме те.
Для перегляду фільмів підходить нормально, для всього іншого не раджу. З телефону музика об'єктивно звучить краще, хоча враховуючи їх ціну нема сенсу розраховувати на щось більше.
Отличный звук. Не ожидал от колонок за 300 грн
норм
Прекрасный звук та і ще за таку ціну у 300 грн. Це скарб! Рекомендую всім до покупки. Не пожалієте.
Симпатичный дизайн,приемлемая цена.
Для такої ціни, дуже чудовий товар. Брав на роботу, тому все підходить.
Відповідають опису . Дякую
Дуже чудові Колонки громкі
работаєт только через переходник а єсли у меня егг небило би
Доволі невеличкі долонки.
Дякую за швидку доставку. Чудові колонки. Якісний звук. Гарно виглядають.
Заявленому відповідає, все працює.
Колонки як для своїх габаритів доволі якісні!