Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Підставка для мікрохвильової печі в стилі Лофт StepLoft Rack-218

Оцінка користувачів 5/5
на основі 32 відгуки
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Білий. Ширина: 54. Колір полиць: Дуб Сонома

Дуже сподобалось полка. Міцна, красива, ідеально підійшла по розмірах. Поставили мікрохвильовку наверх. Дуже зручно. Дякую

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 54. Колір полиць: Дуб Сонома

Гарна полиця. Розміри вказані вірно і тому встановилася на підготовлене місце без проблем. Буду звертатися ще

Переваги:
    Зручна, гарно зроблена, проста в збірці.
  • Інесса Б***

Все просто СУПЕР. Поличка чудова. Продавець на найвищому рівні. Замовляла по своїм параметрам. Посилка прийшла набагато швидше ніж було заявлено, запаковано дуже надійно. Однозначно рекомендую всім

• Анастасія

Замовила по кастомним параментрам - зробили все чудово. Дуже задоволена. Запаковано дуже надійно, довше розпаковувала ніж збирала)))

Переваги:
    Якісно, красиво, надійно, легко збирається
    Недоліки:
    я б додала прокладки до болтів
  • Наталя
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 54. Колір полиць: Білий

Оптимальний варіант, якщо у вас мало місця на робочій поверхні кухні. Замовляла під свої розміри, виготовили швидко і якісно.

Переваги:
    Можна замовити інші розміри
    Недоліки:
    Не виявила
  • Вікторія К***

Дуже якісний товар, легкий у збірця, швидка доставка

Переваги:
    Компактна підставка
  • Оксана

Дякую! Дуже швидке виготовлення і доставка. Приємний менеджер, з яким швидко скорегували розміри (виготовляли під мої).Гарне упакування (довше розпаковували ніж збирали) Дуже швидко збирається -в комплекті все є (болти і ключик, додатково нічого не треба мати). Крута якість і надійна конструкція.

Переваги:
    Можливість виготовлення під свої розміри. Швидка доставка. Легка збірка. Надійна конструкція. Гарний вигляд
  • Любов Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Білий. Ширина: 54. Колір полиць: Світло-коричневий

Все добре, я задоволений

• Уляна П***

Все приїхало, чудово запаковано в комплект дали невелику викрутку для того щоб все було під рукою. Зібрала за 5-10 хвилин.

Переваги:
    Кольори, якість матеріалів
    Недоліки:
    Не побачила
  • Діана І***

Робила замовлення по індивідуальних розмірах. Виготовили швидко, якісно. Сподобалася поличка, саме те що хотіла

• Вадим М***

Печ ставиться под а не на полку)

• Анжела

Гарна якість матеріалів, ретельно запакована при доставці, швидко відправили.

• Олена М***

Дякую велике за обслуговування!!!! Швидкість виконання замовлення і обслуговування - на висоті! Менеджер дуже швидко відповідає на запити, вихована і приємна людина) Сам виріб - поличка - відмінний, дуже сподобався всім))) Співвідношення ціна-якість! Впевнена, що це не останній виріб, що ми замовимо у цій компанії -як тільки буде щось потрібно, обов'язково згадаємо про Вас. Дякую!

Переваги:
    Якісно зроблена поличка, чудово виглядає, швидко збирається
    • Продавець  SPP

Дуже дякуємо Вам за такі приємні слова, це найкраща винагорода за нашу працю. Користуйтеся із задоволенням!

• Лаштабега Є***

В комплекті є все для складання, навіть шестигранник

Переваги:
    Зручна поличка, якісно зроблена
    Недоліки:
    для мене виявилась зависокою, варто було замовити власну висоту
  • Юлия

Полка хорошая. Заказала индивидуальный размер и цвет самой полочки. Под кухню вписалось отлично. Продавец быстро связался. Полка пришла вовремя, как и было оговорено.

Переваги:
    Можно заказать необходимый размер и цвет.
  • Людмила І***

Підставка для мікрохвильовки якісно зроблена, міцна, дуже сподобалась, збирається легко. Дякую

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Білий. Ширина: 54. Колір полиць: Білий
    Переваги:
    Якісно зроблено, гарно тримає . Дуже задоволена результатом.
  • Людмила Л***

Полиця дуже сподобалася. Якісна, міцна. Ідеально підійшла по розмірах. Продавець швидко виготовив і доставив замовлення. Дякую!

Переваги:
    Міцна
    Недоліки:
    Не має
  • Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SPP. Колір каркаса: Чорний. Ширина: 54. Колір полиць: Світло-коричневий

Дуже задоволена покупкою! Поличка міцна, добре тримає вагу навіть важкої техніки. Дуже легко та швидко збирається. Завдяки їй вдалося зекономити багато місця на кухні – тепер під мікрохвильовкою можна зберігати інші речі. Покриття якісне, не дряпається. Дизайн універсальний, впишеться в будь-який інтер’єр. Рекомендую!

Переваги:
    Можна замовити, саме того розміру який Вам потрібен
  • Константин

Хорошая полочка. Сама столешница из ДСП пришла в запакованный картонной рамке из толстого картона которым защитили столешницу по периметру для избежания сколов при транспортировке. Металлоконструкции чтобы не тёрлись друг об друга защитили пленкой. В комплекте 6 винтов под внутренний шестигранник и сам ключ. Класс прочности не пожалели. На шляпке винтов маркировка 10.9. Интересно чем руководствовались что заложили такие высокопрочные винты?) Собирается очень легко. Ложится столешница тыльной стороной кверху, до нее прислоняются боковины и прикручиваются винтами. По 2 шт на каждую боковину. Потом задняя перемычка между боковинами. И окончательно затягивается ключём. Окрашено качественно, металлоконструкция выглядит очень надёжно как для полочки. Сварка почти незаметная, на ножках 4 прокладки чтобы не царапалось место установки полочки. Впечатления после сборки и установки сугубо положительные. Все четко, без всяких перекосов и несостыковок, хоть тут не так много деталей, но все же качество исполнения на высоте

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Возможно цена, но она соответствует качеству
  • Руслан Д***

Дуже зручно вмістилася мікрохвильовка, яка просто стояла на підвіконні.
    Сам виріб якісний, дякую :)

Переваги:
    Не треба свердлити плитку на стіні
  • Олена Т***

Гарний дизайн, чудова якість. Окраса інтер'єру, компактно та зручно.

Переваги:
    Поличка зручна, гарний дизайн, можна вибрати колір та замовити потрібний розмір. Надійне пакування.
    Недоліки:
    Не виявила
  • Олексій Г***

Вже не перший раз замовляю. Як завжди все швидко та якісно. З підставки вийшов чудовий столик для телефону біля ліжка.
    Зручно, що він розбирається.

Переваги:
    Розмір, якість, розбирається
  • Олійник А***

Замовляв полицю за індивідуальними розмірами. Виготовлену полицю надіслали вчасно. Розміри підійшли. Якість виробу належна. Я задоволений покупкою.

Переваги:
    Якість виробу
  • Андрей

Полочка отличная! Идеально подошла!

• Олександр Д***

Якісна полиця, все відповідає розмірам та опису. Мене не було, дружина зібрала сама, навіть інструкція була в комплекті.

• Марія У***

Все ідеально підійшло по розмірам. Виконано якісно. У разі потреби будемо ще розглядати ассортимент цього виробника.

Переваги:
    Ціна/якість
    Недоліки:
    Не має
  • Гасалина К***

Велике дякую! Подставка дуже сподобалась. Качество супер! Я як жінка самостійно склала її без труднощів). Було приємно спілкуватися з продавцем.

Переваги:
    Гарне качество
  • Бортник И***

Спасибо большое, я очень довольна изделием и в общем обслуживанием. Заказала полочку под свои размеры, в своем цвете, все выполнили четко и быстро! Через 7 дней полочка была у меня. Качество на высоте! Менеджеры вообще вне всяких похвал!! Умнички

Переваги:
    Быстро, качественно, можно заказать под свои размеры
    Недоліки:
    Нет!!
  • Олена В***

Хороша, якісна підставка. Доставка вчасно, у розібраному стані. Легко складається.

• Анна

Нам дуже сподобалась поличка, легко збирається, все є в комплекті. Рекомендуємо!!!

Переваги:
    все супер
    Недоліки:
    нема
  • Олексій Т***

Хороша, міцна поличка. Легко збирається

• Лілія Г***

Купила підставку, збирала підліткова дочка, все легко і зрозуміло описано в інструкції. Гарно виглядає, відповідає замірам, прийнятна ціна. Дуже вдячна продавцю. Щасти Вам! Рекомендую!

Переваги:
    Легко збирається, гарний вигляд, зручна
    Недоліки:
    Поки не помітила