Відгуки покупців про Легке стьобане двостороннє покривало Дует Bordo 220х240 мікрофібра Євро Бордовий

Оцінка користувачів 4.74/5
  • Світлана А***

Взяла аж 2! Не шкодую!

• Яна Н***

Велика Гарна Тепла

Переваги:
    Якість Хороша
  • Арсентій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Гарна якість за хорошу ціну.

• Фесак К***

Гарне і якісне

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявила
  • Людмила А***

Хороше покривал,доброї якості

• Каріна
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Покривало відмінної якості, на свої гроші так взагалі, брала рік тому і досі як нове, накриваємо ліжко!
    Рекомендую

• Полина Б***

Не те що чекала

Переваги:
    Пошите акуратно
    Недоліки:
    Не таке як на фото
  • Ірина Т***

Дуже сподобалось
    Гарні кольори
    Приємне на дотик
    Щодо розміру, на великий диван підійшло з запасом

Переваги:
    Якісне, дуже симпатичне
    Отримала те що і хотіла
    Дякую
    Недоліки:
    Зовсім ніяких
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Покупкою задоволена. Товар якісний, все підійшло. Покривало легке, гарно перетискає, добре виглядає в інтер єрі.

• Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Сірий. Розміри: 150x212

Отримала покривало вчасно. Покривало якісне, але мені хотілось товще. Товар повернула. Гроші отримала швидко, без проблем.

Переваги:
    Легке, виглядає пристойно.
    Недоліки:
    Не те, що очікувала. Думала, що буде товще.
  • Михаил Ш***

Дуже якісне, класне покривало

• Александра
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Покривало сподобалось. Легеньке і красиве. Приємне на дотик.

Переваги:
    Ціна, якість!!!
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Олександра
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Якісне покривало. Легеньке та приємне на дотик.
    Покупкою задоволена.
    Недоліків не має.

• Надежда Х***

Отличное покрывало

Переваги:
    Легкое.
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Оливковий

Покривало сподобалось))

Переваги:
    гарна якість, як на такі гроші, колір відповідав картинці.
  • Марина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Оливковий

Дуже задоволена товаром

Переваги:
    Чудове покривало, приємне на дотик, стильно виглядає, має насичені приємні кольори, котрі відповдають фото товару на сайті. за три місяці експлуатації не покаталося, має вигляд нового.
  • Ордынская Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Шикарное покрывало. Цвет изумительный. Качество обработки края хорошее. Стежка сделана ультраспайкой, а не обычной машиной строчкой. Размер соответствует. Рекомендую и товар и продавца весьма ответственного (был нюанс по отправке, изначально отправили не тот цвет). Продавец решил эту проблему и отправил мне нужный цвет, при этом компенсировав затраты на доставку)

Переваги:
    Качество. Ответственность продавца. Сервис.
  • Маша М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 150x212

Покривало прийшло меншого розміру145/198(колір не той що на фото 2..світліший коричневий і жовтуватий світлий...шкода бо я хотіла темне(
    Якість хороша порадувала,нитки не торчать.

Переваги:
    Недоліки:
    Менший розмір.
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Купували на подарунок. Відправили швидко, гарно упакований товар.

Переваги:
    Якість. Низька ціна
    Недоліки:
    Не виявив
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Бордовий. Розміри: 150x212

Классное покрывало, ткань приятная, не скатывается, цвет и описание все соответствует, отлично лягло на кровать. Большое спасибо продавцу за качественный товар по такой хорошей цене.

Переваги:
    двустороннее, стильное, красивый цвет, стежка без ниток
  • Виктория М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 220x240

Двухстороннее , цвет отличный. Строчки не прошиты, а проклеены, это чудесно, а то кошка б уже затяжек оставила кучу. Оно не тонкое, если укрываться им то тепло.

Переваги:
    Размер, цена, качество
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
  • Ольга Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Бордовий. Розміри: 150x212

Обслуговування сподобалось, професійна та чітка консультація, швидка відправка, товар повністю відповідає опису, дуже дякую!
    Покривало дуже сподобалось, колір та розмір відповідають опису, якісний пошив та приємна тканина, дійсно додало затишку в нашу кімнату :)

• Татьяна Б***
  • Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Коричневий. Розміри: 150x212

Хороший товар) качество не плохое)

• Лилия
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Сірий. Розміри: 150x212

Покрывало очень хорошего качества, не стекло. И продавец очень отзывчивый.

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Фіолетовий. Розміри: 150x212

Стильное и качественное покрывало, очень нравится стежка без ниток, узор выглядит ярко и цвет приятный, полностью довольна покупкой.

Переваги:
    Качество
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Людмила Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Сірий. Розміри: 150x212

покрывало супер за такие деньги, очень приятный материал, можно застилать светлой или темной стороной под настроение :) порадовала стежка без ниток, смотрится красиво в комнате, покупкой довольна!

Переваги:
    ультразвуковая стежка без ниток, приятное на ощупь, двустороннее
  • Валентина Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Nice Son. Колір: Сірий. Розміри: 150x212

Покрывало из приятной на ощупь микрофибры, на кровати не скользит, отлично смотрится в комнате, мне очень понравилось

Переваги:
    приятный материал, стежка без ниток, двустороннее
    • Оксана П***

Дуже вдячна,гарне покривало і якісне