Відгуки покупців про Масажний м'ячик, масажер для спини, шиї, ніг та стоп (м'яч для масажу) OSPORT 6см (MS 3271-1) Зелений
- АннаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
Дуже класні мʼячики, і придратися немає до чого. Замовляла два. Масажують супер, без запаху, класної якості. Гумова поверхня, сам мʼячик тверденький зсередини, нагадує тенісний мʼячик.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець CHAMPS
Анна,дуже дякуємо Вам за такий гарний розгорнутий відгук!Бажаємо гарного використання!Завжди Вам раді)
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
Гарна якість, швидка реакція на замовлення від менеджера та доставка. Єдине що хотілося б то це можливість доставки на відділення Розетки
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ященок С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
Мяч якісний
- Переваги:
- гарна якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець CHAMPS
Світлана, Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
М‘яч дуже якісний. Гарно проробляє тригіри на стопах. І як бонус ціна приємна.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо вам за залишений відгук. Бажаємо отримувати лише задоволення від вашої покупки!❤️
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
Здебільшого вікористовую для масажу стоп та плечей. Дуже зручно катати його масажними рухами, бо не ковзає і має вагу. І колір для гарного настрою.
- Переваги:
- приємна вага і текстура
- Недоліки:
- не виявила
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Гарного використання!) Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Стефанишина О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Жовтогарячий
Дуже зручний гумовий м'яч для масажу. Розміром, як тенісний. Зручно робити масаж стоп, ніг, сідниць, рук. Щільний, не гнеться при більш сильному натисканні, витримує навантаження. Розміри м'яча дозволяють локально масажувати больові точки.
- Переваги:
- Зручний, приємний матеріал, недорого.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець CHAMPS
Дуже вдячні за Ваш відгук) гарного користування )
- Седченко П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
Хороший мяч. По размеру как теннисный.
Тяжелый, твердый, покрыт резиной, не скользит. Таким массажировать лучше чем теннисным.- Переваги:
- Не скользит
Павел, добрый день.
Признательны за то, что нашли время, чтобы оценить нас и написать отзыв. Спасибо за Ваш заказ!)
- Сергій Ж***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Зелений
М'яч хорошої якості. Замовляв вже декілька штук. Задоволений.
- Переваги:
- Хороша якість гуми
- Продавець CHAMPS
Дякую за Ваш відгук) гарного користування)