- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Користуюсь вже три місяці згідно із способом використання. Щось цей шампунь активатор, аж ніяк не забезпечив мені, не те що інтенсивного, а зовсім ніякого відновлення волосся. Заявлений активний ріст волосся не наблюдаю зовсім.
- Переваги:
- Голову миє добре.
- Недоліки:
- Дорого не зрозуміло за що. Не бачу доречності переплачувати за цей шампунь, можно мити голову звичайним своїм шампунем.
Вдячні за відгук та хочемо зауважити, що наші засоби не є лікувальними, а косметичними продуктами. Шампунь стимулює волосяні фолікули, активізує в цибулинах посилений кровообіг. Якщо не бачите явних результатів рекомендуємо звернутися до трихолога.
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Шампунь прийшов з поламаним дозатором. Частина шампуню витекла. Невідомо чия помилка виробника чи доставки.
- Переваги:
- Шампунь хороший
- Недоліки:
- Поламаний дозатор
Ймовірно транспортування було не дуже ніжним.Напишіть нам в приватні повідомлення, зможемо надіслати Вам безкоштовну заміну
- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл
Супер шампунь.
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Ну такое сильного роста я не увидел!!!
- Переваги:
- Голова не чешется
- Недоліки:
- Волосы почти и не выросли
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та хочемо зауважити, що натуральні засоби потребують тривалішого використання для того, щоб ВИ змогли побачити результати, оскільки мають накопичувальний ефект.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
На моє освітлене волося данний шампунь підійшов. Ще сподобалося, що він не пушить волося. Єдинний мінус в баночці, дуже погано видавлюється, може це єдинний випадок.
- Переваги:
- Добре піниться
- Недоліки:
- Дуже тяжко його видавити
Дякуємо за відгук. Розкрутіть та закрутить знову дозатор - трубочка зміне своє розташування та засіб почне краще подаватися. Бажаємо приємного користування!
- ЯнчикВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Супер,вид такой же
Дякуємо за відгук
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Приємний запах, натуральний склад продккту.
- Переваги:
- Натуральні інгредієнти.
- Недоліки:
- нема
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо, щоб результат від використання косметики HILLARY теж викликав у Вас захоплення!
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Вже декілька разів купувала - у захваті. Волосся почала швидше рости, шовковисте, слухняне))
Також, дуже приємний запах - для мене це дуже важливо)
Подобається, що уся продукція має натуральний склад.- Переваги:
- Натуральний склад, приємний запах, стимулює ріст волосся.
Вдячні за відгук, раді, що бачите гарні результати!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Ідеально підійде дівчатам, які хочуть відростити довге волосся. Замовляю не в перше, я в захваті
Дякуємо, що обираєте нас
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Подобається, що шампунь має зручний дозатор, також хочу відмітити дуже смачний аромат засобу завдяки ефірній олії лемонграсу у складі. Рекомендую!
- Переваги:
- Божествений аромат, стильна бутилочка, натуральний склад
- Недоліки:
Вдячні за відгук та бажаємо приємного користування!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 250 мл
Супер, я в захваті від цього бренду, всім раджу
Дякуємо за те, що обираєте нас!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Користуюсь більше тижня, алергії немає, а лише приємні враження.
Шампунь гарно промиває волосся, має хороший, приємний запах, волосся нарешті перестало випадати і росте, не можу сказати чи швидше ніж до цього часу але росте і не випадає)
Запах легкий, приємний.
Дозатори зручні.
Буду замовляти ще шампуні)
Продукція натуральна, для мене це великий плюс, тому що останнім часом перейшла лише на натуральну доглядову косметику- Переваги:
- Приємний запах, приємні знижки, хороша, якісна продукція, натуральна доглядова косметика
- Недоліки:
- Недоліків немає