- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Качество не очень, приехало уже кое где со сбитой краской, но оно и не удивительно, она начала обсыпаться после первого касания штанги, на лавке маленькая дырка. Местами конструкция кривая, ножка и стойки находятся криво относительно лавки. Штангу с 60кг выдержало, дальше уже стрёмно, нужно прибивать к стенке и полу так как конструкция хлипкая и всё шатается. В складывании лавки нет смысла так как под углом 30 градусов штанга находится ЗА головой а не над ней, и с помощью трицепсов её оттуда достать физически невозможно
- Кипиченко В***
Так вона складається для роботи з гантелями, ну можна французький жим так ще пробувати
- Продавець WGroup
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
На виробництві проводиться контроль якості продукції перед відправкою. Також звертаємо увагу, що під час складання лавки всі болти потрібно затягувати поступово: спочатку злегка зафіксувати всі з’єднання, вирівняти конструкцію, і лише після цього остаточно затягнути кріплення. Це допомагає уникнути перекосів та забезпечити правильну стійкість лави.
Якщо у вас є потреба усунути певні недоліки або перевірити комплектацію/стан товару, будь ласка, створіть звернення через Rozetka — ми розглянемо ситуацію та допоможемо з вирішенням питання.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Класна лавка із стійкою для штанги.
Ціна якість супер.
Прийшло усе.... навіть колпачок на болт і шайби в запасі...
Зібрали.... Протестували... Задоволені!- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Швидко доставили, то просто супер! Всьо акуратно у коробку зложено, лиш би розпакувати та скрутити.
Матеріал на дотик добрий, для дому – точно люкс.
Маю тільки одну пораду: як хто планує на штангу більше 40 кіля вішати, то стійки не дуже впевнені. Опори трохи короткі, може, буду шукати шось, що мене не придавить.
А лавка, то шо? Лавка – то бомба! Файно зроблена, зручно, як для такого діла – супер! - ОльгаВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Все супер , я задоволена.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Дуже швидко доставили
Абсолютно достатньо для домашніх тренувань
Рекомендую- Переваги:
- Дуже хороша якість за ці гроші
- Недоліки:
- Немає інструкції для зборки (там все елементарно, але все ж комусь точно знадобиться)
- Вадим Б***Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний
Отримав загалом гарне враження. Зібрав швидко, матеріал дошки шкір зам приємний ширина доски якраз. Поки збирав до купи не знайшов два болтика з гайкой для кріплення стойки. Зато кучу колпачків накидали щоб заглушити болтики та гайки. При зборці вам потрібні будуть два ключі на 13. Трохи обідно що не доклали болти прийшлось шукати такої дліни. Загалом рекомендую.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Не доклали два болтика для кріплення