Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Плита газова одноконфорочная під газові балони бутан і пропан-бутан INTERTOOL GS-0001

Є в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця Trend Shop Lot
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Trend Shop Lot

Замість перевіренної Intertool gs-0001 прийшла зовні схожа, але зовсім інша модель Niax, цікаво чому?

Недоліки:
    Не та модель, що на зображенні
    • Олександр Г***

Зрозумів чому, Max дешевше на 300 грн

• Продавець  Trend Shop Lot

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що повідомили нас про цю ситуацію. Просимо вибачення за незручності — будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб ми змогли розібратися в ситуації та вирішити питання на Вашу користь.

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Kredo Lot VV

Товар прислали абсолютно не тот, который я заказывал. Абсолютно другое название фирмы изготовителя.

• Продавець  Kredo Lot VV

Дякуємо, що повідомили нас про цю ситуацію, і щиро вибачаємось за допущену помилку — це неприпустимо з нашого боку. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми обов'язково вирішимо це питання якнайшвидше.

• Вікторія П***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Товар повністю відповідає заявленим характеристикам за адекватну ціну. Відправка була досить швидкою, за це окреме дякую продавцю

Переваги:
    Адекватна ціна, наявний кейс для зручного зберігання, є додатковий перехідник, зручна в користуванні
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  WASHOPIK

Дякуємо, Вікторія, за чудовий відгук і довіру до нашого магазину! Раді, що покупка виправдала ваші очікування. Бажаємо приємного користування портативною газовою плитою та чекатимемо на нові замовлення!

• Євген

Виручає при відключенні світла

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

От реально - наскільки можливо було здешевити виробництво - наскільки з здешевили (навіть план перевиконали): зроблений ніби з пресованої фольги - враження що можна його в мячик зіжмякати голими руками.
    АЛЕ
    В часи необхідності не диво ні разу не підвів. Та з нього якась ржавчина витікала поки вода кипіла, але ж грів. І гріє. І маю догадку буде гріти.

Переваги:
    Не підвів в годину темну
    Недоліки:
    Фольга. Але не викинеш бо працює
  • Олена І***
    Відгук від покупця. Продавець: Shop_TVK_CV

хорошая плитка балоны подходят как с высокой юбкой так и короткой . у кого балон отстреливает назад сейчас поясню почему . купил эту плитку . купил балон в другом магазине дешевый балон ! и сразу столкнулся с проблемой балончик не держится откидывает его назад . но мы то знаем почему ! газ расширяется и давление больше чем нужно в новом балоне . значит нужно просто рукой придержать рычаг буквально минуту и поджечь газ что бы давление сбросить потом потушил это дело и все . потом балон нормально держится . нужно просто спустить давление в балоне и он не будет отскакивать .

• Сергій

Не знаю что у вас за версия, но в моей баллоны с низким носиком сюда вставляться силой и упираться в боковое крепление. То есть не подходят

• Николай С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь не первый раз, всё гуд!

• Марк С***
    Відгук від покупця. Продавець: WASHOPIK

Гарна вибір - як раз те, на що розраховував. Дуже добре те, що плита працює як від цангового балону, так і від туристичних балонів більшої ємності - 5л, 12л і т.д. Ціна доволі демократична, вибором задоволений!

Переваги:
    Ціна, якість, надійність
    Недоліки:
    Поки не знайшов
    • Продавець  WASHOPIK

Спасибі, Марк, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаєм і надалі приємного користування портативною газовою плитою і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.

• Юра Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Містер Tools

Все супер

Переваги:
    Саме то в поході на природу
    Недоліки:
    Не дуже надійне кріплення для балончика, тому потрібно поводитись обережно при відкритому вогні, щоб він не відстібнувся з свого кріплення
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер. При відключенні електроенергії рятує всю сім'ю.

Переваги:
    Дешева і якісна
  • Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хіба що для нагрівання чаю в чашці, бо якщо ставити навіть маленьку каструльку, нагрівається редуктор, який знаходиться прям біля полумʼя і починає горіти. Краще купити щось подорожче без балончіків, ця іграшка хіба що для вулиці/туризму.

Переваги:
    Мобільна, під балон
    Недоліки:
    Редуктор може травити газ і загоратись при нагріві
  • Олек
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дана плитка не підтримує балони 20см, а 95 відсотків балонів цідуть такого стандату!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Переваги:
    ціна
    Недоліки:
    якість
  • Виктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ідеальнйи варіант у якості аварійного резерву

Переваги:
    Выдмінна якцість/ціна
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOL4U

Мав трохи проблем при першому підключенні, дуже сварився на економних китайців, бо плитка не працювала. Проблема виявилася в балончику. Тобто, він був не з тим газом і не тим тиском, через що завжди спрацьовує захист. Влітку використовуємо тільки чистий бутан і стравлюємо залишки газу після вимкнення комфорки. Пластиковий кейс смердить, але то таке...

Переваги:
    Ціна, вага, перехідник на зовнішні балони від 5л
    Недоліки:
    Незручна комфорка(потрібно придбати рамку під кавоварку), немає де зберігати перехідник, смердючий кейс
  • Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOL4U

Чергове китайське л***о для України. Корпус слабкий, балон 220мл не фіксується. Щоб горів газ, потрібно постійно тримати важіль вручну.

Переваги:
    Немає, гроші на вітер разом з газом, який постійно стравдюється
    Недоліки:
    Корпус зроблено сліпими економними жлобами
    • Сергій

Согласен

• Юрій К***

Якісний товар рекомендую

• Міша З***

Ціна якість. Працює.

• Наталія Л***

Все понравилось

Переваги:
    Цена
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

После покупки проверил плиту на работоспособность. Первые впечатления положительные. Рекомендую к покупке.

• Сергій Ч***

Зроблено дуже якісно

Переваги:
    Кейс, п'єзо, маса
  • Антон А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Для екстренних нечастих випадків підійде, для постійного корисування не брав би

Переваги:
    Виконує свої функції
    Недоліки:
    Якість збірки на низькому рівні, конструкція «хліпенька», не впевнений що протримається довго при частому використанні

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми прийняли до уваги Ваші зауваження та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому.

• Ігор

Працює постійно вже 4 роки, підключили через шланг до великого балона. Надійна масивна конструкція. Чорний колір був за цим посиланням, може зараз щось змінилося.

• Руслан Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар в ідеальному технічному стані

Переваги:
    Ціна та якість
  • Александр
    Відгук від покупця. Продавець: PLATA

все ок. спс продавцу.

Переваги:
    работает
  • Алексей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Начитавшись хвалебных отзывов, выбирал между этой и Tramp UTRG-058 - жаба задавила платить в два раза дороже, взял эту. И зря!
    Качество сборки...... элемент крепления, подтягивающий и фиксирующий баллон, болтается на заклёпках; трубка, подходящая к комфорке, вставлена криво. Качество некоторых элементов вызывает большое сомнение - штуцер для внешнего баллона это нечто! Такое впечатление что это прессованный салюминий, при том не в лучшем исполнении. Вызывает сомнения и место подключения цангового баллона.
    И вишенка на торте - срабатывает защита при подключении цангового баллона Rector, который по заверениям Rozetka пригоден к эксплуатации с этой плиткой!

P.S. хочу поменять на Tramp UTRG-058

Rozetka! Жду ответа!

• Ростислав

Особисто в мене все добре з плиткою. Нічого не тарабанить, і не балон фіксується нормально.

Доброго дня! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Вашу скаргу та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому. Дякуємо за Ваш відгук! Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.

• Павел

Балон Rector вообще не подходит до этой плиты,проверенно,поверте на слово...

• Ростислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брав плитку собі на службу, а так як війна на довго, і фронт може переміститися в глиб наших територій - штука потрібна. За свої кошти саме те, що потрібно.

Переваги:
    Дешево й сердито.
    Недоліки:
    Не виявив.
  • Юрій К***

Якісний товар швидка доставка

• Трончук Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все працює. Замовили соьі і батькам.
    Гарна якість.

• газе т***

Працює.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже делікатне.
  • Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Переглянув багато пропозицій, вибрав дану модель. Дуже задоволений, з підключенням балонів (різні бренди, розміри) проблем не виникло. Все працює. Кейс, так, міг бути кращим. Але ціна/якість, перевершило очікуване.

Переваги:
    Ціна, працює з різними балонами.
    Недоліки:
    Кейс
  • Лариса Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Всё супер! Плита хорошая, фиксация срабатывает хорошо.

• Женя Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Погано дотискає балон, але то не проблема. Пальник коштує своїх грошей.

Переваги:
    Дешевий
    Недоліки:
    Не суттєві
  • Степан
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупалась на всякий случай, если русня снова будет устраивать теракты и будут отключения света, потому что в доме только электроплита. И вот для такой экстренной цели она сойдёт. Да, качество довольно низкое, откровенная китайщина, но ведь работает.

По особенностям:
    - Фиксатор баллона действительно слабо защёлкивается, и отщёлкивается, если его едва зацепить, так что верю, что у некоторых он вообще не фиксируется, но, благо, у меня работает.
    - Максимальный поворот регулятора огня не 180 градусов (смотрит вниз), как можно подумать, исходя из маркировки на корпусе, а всего 90 градусов (смотрит влево), так что подстраивать силу огня не очень удобно. А после поворота на 90 градусов задействуется кнопка пьезо искры (как в зажигалках).
    - Отверстие в подставке довольно большое, посуду меньше 12 см в диаметре поставить на плиту невозможно (маленькая миска или кружка).
    - Кейс сделан из тончайшего пластика, весь играет и сгибается. А ещё он неимоверно воняет. Я пока инструкцию читал, сидя рядом, у меня аж голова заболела от этого запаха пластика. Выставил на балкон. Прошло уже больше недели, а кейс всё ещё пованивает. Никогда ещё не встречал настолько вонючего пластикового изделия.
    - В паспорте написано, что расход 145 г/час - это от внешнего балона, а от стандартного цангового картриджа - 165 г/час (2300 Вт). Т.е. на максимальной мощности баллончик израсходуется меньше, чем за 1.5 часа.

Переваги:
    Очень лёгкая, включение + поджиг одним поворотом ручки, есть кейс с ручкой для переноски и хранения.
    Недоліки:
    Качество сборки и материалов довольно низкое, не слишком удобный регулятор огня, нельзя поставить маленькую посуду, очень вонючий пластик кейса.
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

не фіксується балон(220 грам).
    навіть без балону, ледь доторкнувся до ричажку unlock, який був у нижньому положенні(lock) одразу догори скокнув.
    балон взагалі не тримає.
    то брак, чи так має бути?
    є думка зробити повернення.

Переваги:
    не знайдено.
    Недоліки:
    в коментарі.

Доброго дня! Нам дуже шкода, що Вам довелося стикнутись з такою неприємною ситуацією. Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.

• Максим К***

Поставив 5 зірок, хоча це 4,5
    Якість трошки не ідеальна, але купив на знижках і в принципі задоволений.
    Працює
    Побачим як довго

Переваги:
    Прцює, є кейс
    Недоліки:
    Якість не найвища, але перекривається доступною ціною
  • Дмитрий М***

супер

• Олег М***

Супер працює дуже гарна

Переваги:
    Все класс