- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Виглядає значно краще ніж на фото, блискавки якісні та дуже зручні. Рекомендую однозначно.
- Переваги:
- якісний та зручний, багато кишень
- Недоліки:
- відео з іншої моделі
Відповідає
Представник постачальникаАлла, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доволі непогано виглядає. Гарної якості. Залишилася задоволена
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вчера оказалась с этим рюкзаком под проливным дождем, и без зонта. Рюкзак непромокаемый, то есть внутри остался совершенно сухим.
Симпатичный, удобный, легкий, относительно небольшой, но достаточно вместительный, много карманов.
На фото к товару именно эта модель, а вот в прилагаемом видеообзоре - другая.
Представник постачальникаІрина, добрий день. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!
- Юлія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже класний та зручний. Дитина носить більше року: не порвався, не втратив форми, жодних нарікань на даний товар. Рекомендую
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Юліє. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак супер!
- Переваги:
- Тільки всі плюси
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак понравился, в самый раз по размеру. Прислушалась ко мнению покупателя!
- Переваги:
- Удобный!
- Недоліки:
- не замечено
- Наталія З***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Рюкзак сподобався на картинці, а вживу - ще більше. Дуже класний!
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.