Відгуки покупців про Жіночий гаманець KIVI 9х18,5х3 см 000155273

• Василь Л***

3/10

• Олександр М***

• Відповідність фото

Брал на подарок маме, все ок! все понравилось и упаковка и мне продавец с которым я общался по телефону, продавца рекомендую!!!!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    нема
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Сергей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Дуже гарний та мiцний гаманець. Я вважаю чудовий подарунок.Цiна варта товару.

Переваги:
    Багато вiдделень.
    Недоліки:
    Немае.

Сергій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Гаманець чудовий и колир приемник Але твердый якись ,пробачьте не забрали бо не питходить

Переваги:
    Колир яскравий ,богато кишенекь ,все ок.
    Недоліки:
    ЭКО шкира якась тверда не мягка

Альона, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Виктория Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Кошелек ужасный,внутри все поцвело.Начала убирать вставки поролоновые так ещё и развалился.

Переваги:
    Недоліки:
    Одни недостатки
  • Катерина Т***

• Відповідність фото

Рідко пишу коментарі, але тут вирішила написати. Гаманець розклеївся через декілька днів. Дуже погана якість. Шкода, але гроші на вітер.

Переваги:
    Гарний колір
    Недоліки:
    Швидко розклеївся
    • Відповідність вказаним розмірам

• Катерина Ж***

Гарний

Переваги:
    Недорогий
    Недоліки:
    Не має

Катерина, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталия
    Відгук від покупця. Продавець: Carry Central. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Все очень оперативно, товар соответствует фото, приемлемая цена

• Продавець  Carry Central

Наталія, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Дар'я Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

• Відповідність фото

Дуже гарний гаманець. Чудова якість.

Відповідає

Дар'я, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Очень красивый и удобный кошелёк, цена супер!

Олена, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій

Гарний дизайн, приємний на дотик. Зручні відділення для купюр залишають їх незім'ятими. Для дріб'язку є відділення на змійці. Також сподобалися відділення для карток.

Переваги:
    Вмісткий. Гарний.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

Меня все устроило

Переваги:
    Приятный на ощупь,качественный пошив

• Таня М***

Гаманець сподобався,мякенькій,вмісткій.

Переваги:
    Все розкладається по свохї схованочках,купюри,картки,монетки.
    Недоліки:
    Невиявила.

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Николай Д***

Відмінний

• Діана З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

За два тижні розпався, жахливий стан навіть за таку ціну.

Переваги:
    Колір
    Недоліки:
    Розвалився

Доброго дня, Діана. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Зовні дуже гарний, але в середині відділення на монети відлетіло на 3-й день.

Доброго дня, Оксано. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Нагадуємо, що Ви маєте право на повернення товару у встановлений законом термін.

• janat

• Відповідність фото

Залишила собі тільки тому, що терміново потрібен був гаманець.

Переваги:
    Зовнішній вигляд здалеку.
    Недоліки:
    Дуже товстий, незручний, із відділення на застібці копійки вилітають.
    • Відповідність вказаним розмірам

• Людмила П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Малиновий

• Відповідність фото

Гаманець вибирала за кiлькiстю внутрiшнiх вiддiлень. Вмiсткий. Також вдало i зручно оформленi слоти для кредиток, останнi легко дiставати. Матерiал гаманця дуже приємний на дотик, колiр помiрно насичений. Пошито якiсно. Покупкою задоволена, дякую.
    Єдине, що здивувало при отриманнi замовлення, так те, що гаманець прийшов у прозорому целофановому пакетику, заклеяному скотчем. Якби я його купувала на подарунок, то був би конфуз (хоча ранiше замовленi тут гаманцi приходили в гарних коробочках).

• Наталия К***

Задоволені своїм придбанням

Недоліки:

Добрий день, Наталя. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Алла Г***

• Відповідність фото

Смотрится совсем дешево. Твердый, грубый, как картонный. Не рекомендую.

• Мария Х***

• Відповідність фото

Отличный кошелёк, брала по акционной цене, так вообще довольна! Мне нравится, что сделан из плотного материала, не распахивается на всеобщее рассмотрение, когда открываешь в магазине. За месяц использования претензий нет!

Переваги:
    Кошелёк плотный, есть отделение для монет
    Недоліки:
    пока не выявила
    • Відповідність вказаним розмірам

• Андреи А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Давольно таки неплохой за такие деньги много отделений акуратный и удобный маме понравился

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий

Симпотичный, подарил-все довольны

• Настя Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Неплохой вариант за свои деньги.
    Будьте готовы к тому,что фото не совсем отвечают действительности.
    Материал кошелька в принципе приятный на ощупь.
    Строчка ровная,прошит окуратно.
    Вместительный,есть также отделение на замке.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Фото не отвечают действительности

Добрый день. Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества контроля нашей продукции и недопущения подобных ситуаций в будущем.

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Пришел абсолютно не такой как на фото.Еко кожа отвратительного качества,не советую

Переваги:
    Недоліки:
    Качество пошива, не соответствует фото
    • Ольга

так а можно фото какой пришел?

Добрый день. Спасибо, что выбрали именно нашу продукцию. Спасибо за Ваш отзыв. Весь товар, который мы отправляем соответствует фотографиям, указанным на сайте. Так, как фото мы делаем с живого товара. Возможно в Вашем случае произошла ошибка при отправке.
      Напоминаем, что Вы можете осмотреть товар при получении и только после этого оплатить.
      Рады видеть Вас среди своих покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Доволі таки зручний гаманець, багато відділень. Використовуємо третій місяць, нарікань не має.

Переваги:
    Зручний, якісний, не дорогий
    Недоліки:
    Не має
  • Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Пришёл упакованный , полностью целый без повреждений )) доволен так как получил то что хотел

Переваги:
    Совершений обычный кошелёк за малые деньги ! Срок службы 1 год , но и большего не надо
    Недоліки:
    Очень твёрдый , нужно время что бы материал стал мягким ! Брал подобный кошелёк , живет - 1 год ))
    • Представитель п***

Добрый день, Евгений. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.

• Виктория

Места достаточно

Переваги:
    Удобный. Цвет яркий и красивый.
    • Представитель п***

• Святослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Гаманець відповідає ціні. Пошитий якісно, матеріал приємний на дотик.

Недоліки:
    Недолік у замовлення один, а саме, відсутність чеку або іншого докумунту в посилці.
      Эксперт Rozetka

Доброго дня, Святослав! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.

• Оксана К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

Хотілось би повернути товар

Недоліки:
    Відклеялося кріплення для монет орієнтовно на 4-5 день використання
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Оксана. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Ніна П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Амарант

• Відповідність фото

Вистачило користування цього горе-гаманця на 1 місяць. Далі, кнопка застібки віпала із прорізу, тому що її причепи були просто засунуті в проріз без роздвигу крильців. Чоловік відремонтував. Але потім трапилось взагалі жахливе. Відкрила відділення для монет, та в руках залишився весь металевий каркас-застібка. Каркас взагалі не буб обжатий до країв відділення, а відділення зроблено було з звичайної картонки. Дивимось фото.. ЦЕ ПРОСТО ЖАХ!
    ТАКОГО БАРАХЛА ЩЕ НЕ БАЧИЛА. КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Переваги:
    Недоліки:
    "якість" --- китай
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

Доброго дня, Ніна. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.